Mukana StyleRoomissa!

Olen aivan unohtanut kertoa teille, että kuviani ja kotitunnelmia löytyy myös StyleRoom -palvelusta, joka on sisustusyhteisö verkossa. Minut kutsuttiin mukaan ennakkoon, kun palvelua rakennettiin alkuvuodesta Suomeen. Latasin tuolloin muutamia kuvia testimielessä. Nyt kävin päivittämässä kansioihini paljon lisää kuvia ja samalla vinkkaan, että minun StyleRoom -kansioni ja profiilini on siis täällä, klik. 

Palvelu on nyt lanseerattu Suomessa ja se on kaikille avoin. Tämä on tosi mukava tapa jakaa omia sisustuskuvia. Jos esimerkiksi oman blogin perustaminen tuntuu liian raskaalta ja aikaa vievältä, StyleRoom on erittäin hyvä vaihtoehto saavuttaa samat asiat, mutta kevyemmällä työmäärällä. Kannattaa ihmeessä käydä tutustumassa, luoda profiili ja aloittaa oman kodin kuvaaminen ja dokumentoiminen vaikka heti. Se on hauskaa! StyleRoomista voi hakea myös inspiraatiota muiden kuvista ja tallentaa suosikkeja leikekirjoihin.

Tulkaa ihmeessä myös vinkkaamaan minulle omista profiileistanne esimerkiksi liittymällä StyleRoomissa seuraajakseni tai sitten vaikkapa jättämällä kommenttia ja linkkiä minulle ja muille lukijoilleni tähän postaukseen.Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo SR on kyllä taas niin omanlaisensa palvelu / yhteisö. Ihan erilainen kuin esim. Pinterest tai Instagram. Kaikkee ne keksii - ja hyvä niin.

   Poista
 2. Haastoin sinut mukaan arkikuvahaasteeseen, jos vaikka innostuisit mukaan... :)
  http://prinsessajuttu.blogspot.fi/2014/04/arkikuvahaaste-35.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts