Huhtikuussa tapahtui... / April went by...


Postauksen kuvat on julkaistu Instagramissani huhtikuun aikana. 

All these photos are taken in April and published in my Instagram!Huhtikuussa tehtiin taimiruukkuja ja istutettiin salaatinsiemeniä, laitettiin terassia kesäkuntoon, tilattiin ja vastanotettiin suurensuuri multakuorma, ja suunniteltiin kesän maalaus- ja pihanlaittoprojekteja.
Eipä jäänyt tämäkään kuukausi ilman Bumlinguutisia. Metsästin itselleni Ruotsista seinälampun, joka on aikas kiva. Sininen Bumling puolestaan ripustettiin kattoon ja sille laitettiin sähköt. Ja yksi messinkinen Bumlari vaihtoi kotia, Kanelimaan Hanna-Riikalle! Olipas ihanaa nähdä lapsuudenystävä pitkästä aikaa! Ensimmäinen muistikuvani Hanna-Riikasta muuten on, kun istumme piirtelemässä vierekkäin päiväkodissa. 
Visiteerasin lasteni ja kamerani kanssa ystäväni luona lumoavassa kaupunkikodissa.
Ensimmäinen postauskin tuosta kodista valmistui hetimiten, ja lisää on luvassa.
Vietimme pienen miniloman ystäviemme luona maaseudun rauhassa, lumoavassa vanhassa hirsitalossa, jossa mätsäsin täydellisesti räsymattoihin pesussa kutistuneessa maksimekossani ja tyttären kynsilakalla maalatuissa varpaissani. Terkut!
Satutin selkäni alkukuussa ihan huolella, joten juoksukilometrit jäivät tässä kuussa vain noin kahteenkymmeneen, todella harmillista! Perheen kanssa ulkoilua tuli onneksi senkin edestä keväisten kelien helliessä.


Hauskaa vappua!Kommentit

Most popular posts