Bloggausnurkkaus


Fööni on nyt seinällä ja bloginurkka näyttääpi tältä. En ole aikaisemmin tainnutkaan vielä postata kuvaa työpisteestämme, joten heipsan vaan, näillä sijoilla tulee siis naputeltua tekstit ja muokattua kuvat. 

Pentikin peilistä tuli hyvä kaveri seinävalolle, joka löytyi ruotsalaisesta nettihuutokaupasta. Peilin köysi ja valaisimen messinkiväri sopivat hyvin yhteen. Peilin ja lampun pyöreät muodot, sekä valaisimen musta pyöreä muoviosa ja peilin musta kehys sparraavat nekin mukavasti toisiaan. 

Alimmassa kuvassa peilin kautta heijastuu huoneen vastakkaisessa nurkassa oleva sähkönsininen kattovalaisin. Seinävalaisin ja kattolamppu ovat molemmat vintage Bumlingeja.


. . . . . 


This is my blogging corner. 


Both brass wall lamp and blue pendant lamp reflecting from the mirror are vintage Bumling lamps. These are designed by Anders Pehrson, and they are manufactured by Ateje Lyktan in Sweden.Kommentit

 1. Onpa kiva tuo valaisin, mistä se löytyi teille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina, se on kyllä hauska ilmestys! Se on ruotsalaisesta nettihuutokaupasta, Traderasta.

   Poista
 2. Aivan täydellinen valaisin! Ja todella seesteisen näköinen bloggauspiste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Kyllä tässä kelpaa naputella, nyt varsinkin Bumling-valokeilassa ;). Hauska lamppunen.

   Poista
 3. Näyttääpä ihanalta, rauhallisesta ja inspiroivalta nurkkaukselta! Mun täytyy kyllä myöntää, että meillä tää ei oo ihan niin nätti, kaikenmaailman paperia ja muuta kamaa kertyy koneen viereen :D

  Iloista viikkoa Snowlandiin!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija ja iloista viikkoa Kelorantaan! Kyllä se on ikuinen taistelutanner tämäkin nurkkaus mitä papruihin ja sälään tulee... ;)

   Poista
 4. Ihanalta näyttää työpiste ja kaunis valaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Johanna, mä olen niiiiin bumlingin viemää koko nainen :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts