Valkoiset katot ja kevään valo / White ceilingsMaalasimme alakerran sisäkatot valkoisiksi (olohuone-erkkeri-keittiö-eteinen-työhuone). Projekti ei ole vielä aivan valmis, sillä nyt on levitetty kaksi kerrosta pohjamaalia.Vielä olisi jäljellä toiset kaksi kerrosta varsinaista maalia. Katot ovat nyt käytännössä kuitenkin jo valkoiset, joten tätä vaihetta ihastellaan tovi.

Ajoitus ei olisi voinut olla parempi, sillä kevään valon tulviessa ikkunoista sisään valkoisten kattojen "valoteho" moninkertaistuu ja koko alakerta suorastaan kylpee valossa. Maalausprojekti toi muassaan myös valtavan inspiraation ja tarpeen kierrättää huonekaluja uusille paikoille ja eri huoneisiin. Moni kaluste lähti myös myyntiin ja suurin osa on jo löytänytkin uuden kodin. Nämä kuvat ovat Instagram-räpsyjä, mutta parempia kuvia on tulossa niin katoista kuin uudistuneista huoneistakin. 

Pohjamaalina levitimme kaksi kerrosta Ronseal erikoispohjustetta (blogiyhteistyö), joka kulkee myös nimellä oksaeriste. Tätä tuotetta käyttämällä ja kahden kerroksen taktiikalla on aivan taattua, että pihka ei koskaan tihku vitivalkoisesta katosta läpi. Tämä tieto on aika helpottava suuren työmäärän vuoksi.

Aikaisemmin olemme maalanneet suuren makuuhuoneen ja lastenhuoneet, joista löytyy myös juttua ja kuvia:We painted our ceilings white in the kitchen, lobby, living room, library and dining room...
Welcome spring and super bright light!
Kommentit

Most popular posts