Olohuone ja kevät / Living room and Spring

Alakertaan on tullut paljon uutta. Siis vanhaa. Suuri valkoinen talonpoikaiskaappi muutti työhuoneesta olkkariin, samoin toinen sohva. Ruskeat pullot ja maljakko sopivat yht'äkkiä hyvin kaapin päälle. Ruskean astiakaapin päälle istuvat taas paremmin kirkkaat ja turkoosit lasit. 

Aurinkoista loppuviikkoa ja muistakaa osallistua arvontaan!


- - - - - - - -


I just love the light that spring brings along...
I made some arrangements downstairs. New "old" furniture in the living room are big cupboard and sofa. And, I'm still greatly in love with Bumling pendant.
Kommentit

 1. Huikeat kauniit kuvat, näistä välittyy hyvin kevään kirkas valo!

  VastaaPoista
 2. Tuo kaappi on upea. Jotakin sen tyylistä mulla olisi salaisesti hakusessa eteiseen. (mies ei vaan vielä tiedä sitä :) Muutenkin teillä näyttää niin kauniilta ja keväiseltä, ihania sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! Onnea kaapin etsintöihin, sopiva putkahtaa kyllä jostain. Tuon kaapin löysin aikanaan, kun laitoin Keltaiseen pörssiin ilmoituksen :), hauskat muistot siitäkin. Kaappi oli ruskea, melkoinen ilmestys. Meillä se sitten koki valaistuksen.

   Poista
 3. Ihanan värisiä pulloja! Kaunista! <3


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Talvella ne eivät oikein näyttäneet miltään, varsinkaan ruskeat. Mutta kevään valo tekee ihmeitä.

   Poista
 4. Ihanan keväistä ja valoisaa <3 Ja olivipuu! Mulla ei menestynyt ollenkaan tuo laji. Ja tietenkin juuri sellaisen meille tahtoisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö minun salaisuuteni tuon soman oliivipuun suhteen on se, että se on tekokasvi. Menestyy ja kukoistaa kuukaudesta toiseen, eikä nurise, vaikka vaihtaa paikkaa tiuhaan. Aito oliivipuu taitaisi tulla tiensä päähän täällä aikas pian ;)

   Poista
 5. Ihania värejä. Kunpa sitä itsekin uskaltaisi taas lisäillä jotain väripilkkuja omaan kotiin... Aurinkoista perjantaita

  VastaaPoista
 6. Kaunista ja raikasta, ihanalta näyttää! <3

  VastaaPoista
 7. Ihania raikkaita kuvia. Varsinkin ensimmäinen oikeen vangitsee katseen. Ja tuo uusi valaisin on ihan huikea!

  VastaaPoista
 8. Ihania kevättunnelmia! Tuo oliivipuu on suloinen pikku hedelmineen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolla aikaisemmin jo runoilinkin oliivin olevan tekokasvi, ja siksi niin kovin pitkäikäinen ja freesissä kuosissa aina ;), luottopuuni! Vielä kun löytäisin jostain isomman version.

   Poista
 9. Ompa keväistä fiilistä. Kertakaikkisen upea tuo Virkkaamasi tyyny. Tykkään myös pulloasetelmistasi. Sain vanhemmiltani tuollaisia samannäköisiä pulloja, mutta ne ovat sisältäpäin ihan sameita. Mikäköhän neste auttaisi saamaan ne kirkkaiksi? Minäkin tykkään tekokasveista ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Tekokasvit ovat kyllä kovin kiitollisia ja kauniitakin, ja ihanan pitkäikäisiä eivätkä niin tapaturma-alttiita lapsiperheessä, kun elävät kasvit...

   Mitähän samentumille tekisi useamman päivän liotus kunnon myrkyillä?

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts