Messinkinen Bumling saapui / My Brass BumlingViikonloppuna jo vinkkasinkin, että messinkinen Bumling kattolamppu saapui kotiin. Tästä postauksesta alkoi tosiaan niin vimmainen Bumlingin metsästys, ettei yksikään kivi ole takuulla jäänyt kääntämättä tahi messinkinen Bumling löytymättä maailmalta.

Moni huutokauppa päättyi luovutukseen, hinta kun kohosi minulle saavuttamattomiin. Yhdessä huutokaupassa luovutin suosiolla, koska valaisimen kunto oli todella huono. 

Sain myös lukijoiltani vihjeitä Bumlingeista, tuhannet kiitokset niistä! Vinkit ovat muuten edelleenkin lämpimästi tervetulleita kaikista messinkisistä Bumlingeista. Tämä hurahdus taitaa olla pysyvää laatua.

Olen meilannut ja laittanut tekstiviestejä lähes kaikilla pohjoismaisilla kielillä. Olen soitellut vihjeiden myötä sinne tänne Suomea, ja saanut aina saman kaltaisen vastauksen, "oli meillä semmoinen, mutta myimme sen pari päivää / viikkoa takaperin". 

Mutta, vihdoin koitti päivä, jolloin onni lykästi. Viime viikolla messinkinen kaunotar saapui meren yli Helsinkiin ja sieltä se noudettiin pikimmiten maaseudun rauhaan.


Ihana se on.
Täydellinen!


Parhaimmillaan design-esine ottaa suvereenisti oman paikkansa, eikä pyytele anteeksi mitään. Tämä on juuri sellainen. Se on erkkerin kuningatar nyt. Bumling on minun silmääni täydellisesti suunniteltu kapistus. Siinä ei ole mitään ylimääräistä, mutta kaikki tarpeellinen. Ja valo. Se laskeutuu kauniisti alaosan rasterin läpi ja valaisee lempeän pehmeästi. anders Person atelje lyktan
anders Person atelje lyktan
anders Person atelje lyktan
anders Person atelje lyktanValaisin näkyy alakerrassa eteiseen, keittöön ja olohuoneeseen. 
Se ilahduttaa aina, kun sen näkee.

Bumlingin yläosa on muotoiltu niin, että sen reunoilta pääse kapea valosuikale loistamaan myös ylöspäin. Valo piirtää erkkerin kattoon kaksi valoympyrää.rattan chair, log home, log cabin living room
messinki, mässing, design lamp

We have a new lamp, Atelje Lyktan's vintage Bumling in brass. The lamp is approximately 40 years old but in very good condition. I just love this pendant lamp. It's designed by Anders Pehrson, and represents pure Scandinavian Design. Every time I see it, it makes me feel soooo good! 


Tervetuloa seuraamaan blogiani / Follow Tarja's Snowland
anders Person atelje lyktan

Kommentit

 1. Tuo on kyllä ihan täydellinen valaisin. Pitäisiköhän alkaa metsästää täälläkin :) Onnea upeasta valaisimesta.

  VastaaPoista
 2. Niin upea, sopii tuohon aivan täydellisesti :) Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. I love the whole room, so light and comfortable, uncluttered. The lamp you have featured is quite beautiful, no wonder you adore it so.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Laura so much for your kind words! I really adore the lamp. It took a lot of effort to find one in good condition with affordable price.

   Poista
 4. Lovely whites highlighting the beautiful details of this lovely world.

  VastaaPoista
 5. Hieno, hieno valaisin! Allekirjoitan tuon tunteen, kun tekee hyvän löydön, onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Tunne on kyllä mojova, kun se oikea sattuu kohdalle :). Edelleen, joka päivä tuo lamppu saa hyvälle mielelle. Ei kaduta yhtään, että näin sen eteen niin paljon vaivaa :).

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts