Valoa olohuoneessa / Living roomTässä muutamia kuvia olohuoneen tienoilta ihan siitä ilosta, että aurinko on välillä paistellut. Olkkarissa on sekalainen seurakunta tuoleja, taljoja, poufeja ja jakkaroita, joita lapset ja me aikuiset siirtelemme oman mielen mukaan. Kaapit ja lipastot pysyvät melkein paikallaan, ainakin muutaman kuukauden kerrallaan.


-----


We had couple sunny winter days, so it was nice to take some photos inside the house. Our log home living room decor includes sofa, sheep skins, rattan rocking chair, butterfly chair, two moroccan ottomans, and stools. Then we have a cupboard and two chests. All elements change places quite often.Valkoinen pouf oli kiva joululahja Helsingin Punavuoressa sijaitsevasta Dokkanista. Joulupukki huomasi, että valkeat poufit olivat joulun alla mukavassa alessa hintaan 50 e kpl. Ruskea rahi on nettikauppa Zoco Homesta.


---I love Moroccan Ottomans. White pouf is bought from Dokkan in Helsinki, and dark brown from Zoco Home's webshop.Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Hanne! Päksy on Saarenmaan käsityötä, mutta ihan täältä kotisuomesta elikkäs Pompotista ostettu. Se on mukana lasten leikeissa ihan joka päivä :). Tänään sillä oli päässä ystäväperheen pojan Darth Vader -maski, ihanaa :D

   Poista
 2. Tykkään tyylistä kyllä tosi paljon. Värien ja materiaalien harmoniat tasapainossa just eikä melkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos Pilvi, siihen kai olen alitajuisesti pyrkinytkin <3. Eikä nyt taida noista kuvista löytyä yhden yhtä kirkkaanväristä legopalikkaakaan... Niitä meinaan seilaa lattialla alinomaan päiväsaikaan.

   Poista
 3. Uuh, ihanat pouffit. Ja kaunista muutenkin.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena!
   Pouffikset on parhaudet, sopivat mihin vaan...todellinen tehohuonekalu :)

   Poista
 4. Moikkelis moikkelis! Ihana tunnelma olkkarissa. Mäkin kiinnitin huomioni lampaaseen... oon monesti hiplaillut niitä markkinoilla, mutta ei oo sit mukaan lähtenyt. Ja nyt taitaa pojatkin jo olla yli-ikäisiä! :)

  Iloa viikkoon sulle sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Teija! Kivaa kun tulit visiitille, mä taidan lähteä just nyt sun blogia kurkkaamaan taas :). Lammas oli aika pitkälle mun hankinta, mutta on paljastunut varsinaiseksi lasten suosikiksi tuo otus.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts