Pakko saada Bumling / Wanted: Bumling
LINKS: IMAGE, IMAGE, IMAGE

---

There's nothing more beautiful than vintage Bumling Pendant in Brass! Anders Person designed Bumling in 1968. Got to have one! But from where, it's a big question.

Here's a link to my Pinterest Bumling Love Board.

---


Tiedättehän tunteen, kun jostain esineestä tulee lähes pakkomielle. Minulle ei useinkaan käy näin, mutta nyt alkavat jo yöunet olla vaarassa.


- Messinkinen Bumling kattovalaisin, vintagena -


Muutamana iltana olen viimeisenä tekonani selannut Instagramista Bumlingin kuvia. Pinterestiin kasasin Bumling Love -boardin purkaakseni lemmentuskaa. 

Näitä ei liiemmälti käytettynä liiku. Nyt saa todellakin vinkata, jos tiedät jouten ja hyvää kotia vailla olevan Been. Laita minulle meiliä tarjassnowland@gmail.com. 

Yleensä käytän blogissa vain itse ottamiani kuvia. Ja niin kovin mielelläni käyttäisin tässäkin postauksessa. Niin, erityisesti tässä. Mutta tällä kertaa mennään ihanilla lainakuvilla linkkitietoineen. Mitä pidätte, iskeekö Bumling? 

Valaisimen on suunnitellut Anders Pehrson vuonna 1968. Uustuotantonakin näitä saa. Ruotsalainen Ateljé Lyktan on valmistanut Bumingia silloin aikoina alkuperäisinä, ja yhä edelleen. Nyt väreinä ovat valkoinen, punainen ja harjattu alumiini. Mutta ei Bumlingia tietenkään saa enää messinkisenä. Aikanaan näitä on tehty ilmeisesti myös noin sadan kappaleen sarja kuparisena. 

Koska tämä ruotsalainen designvalaisin on ollut hurjan suosittu aikoinaan, näitä löytyy enemmän käytettyinä Ruotsista. Täytyykin suunnata katse sinne päin, jos Suomi tarjoaa pitkään eioota. 

Tässä vielä Atelje Lyktanin esitteestä poimittu muutama kuva. Bum bum bum.Tarja's Snowland löytyy facebookista.

Follow my blog in Facebook.
Kommentit

 1. Ooh, minäkin olen jo pitkään haaveillut juurikin messingin värisestä Bumlingista! Kumpa joku löytäisi niitä kaksi, niin saatais molemmat! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi hr, jos löydän Ruotsista kaksi, niin otan heti yhteyttä ;). Etsinnät eivät ihan vielä ole alkaneet, mutta itseni tuntien alkavat, jos ei pian ala löytyä täältä kotimaasta.

   Poista
 2. Tyylikäs yksinkertaisuudessaan, ymmärrän hyvin sinua, että iskee kuume :)

  VastaaPoista
 3. Ellei Bukowskis Market ole tuttu, kehottaisin seurailemaan sen tarjontaa. Nyt näyttäisi olevan hopeanvärinen Bumling tarjolla.
  terkuin ,T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on Bukowskis Market tuttu, kiitos vinkistä! Olipas muuten hyvän oloinen palvelu, noin visuaalisesti ja varmasti toimivuudeltaankin.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts