NEW WHITE BEDROOM


We have a "brand new bedroom" after we painted the ceiling white.
The room is now very  bright and the feeling is calming. 
You find more information about our ceilings painting project here.

---

Makuuhuoneen katto valkaistui neljällä maalikerroksella.  Muutos on aivan uskomaton. Valon määrä moninkertaistui, koska koko talon levyisessä makkarissa huoneen molempien päiden katot ovat viistot. 

Maalausresepti ja lisää tietoa työvaiheista löytyy täältä, klik.  


log cabin, log home, leather carpet
old leather chair
nahkasomisteinen lyhty
cloth rack blackPoron sarvista täytyy mainita, että ne lähtivät matkaan ihan hiljattain paikallisesta romuhallista tingattuun hintaan. En lähde tähän postaukseen erittelemään, mistä mikäkin esine tai kaluste on, mutta kysykää ihmeessä, jos jokin kiinnostaa. 

Kaunista ja kirpeää pakkasviikonloppua!FOLLOW MY BLOG:  FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST

Kommentit

 1. Näyttää ihanan seesteiseltä ja lämpöiseltä "pesältä", jossa varmaan nukkuu hyvin :). Nojatuoli on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja luit ajatukseni, kiitos erityisesti tuosta nojatuolikommentista. Olen viime viikot paininut nojatuolin kanssa, jääkö vai lähteekö. Itse melkein laittaisin pois, mutta mies sanoi että anna olla... Taidan olla sokeutunut koko tuolille. Mutta kiva kuulla että tykkäät. Ehkä se sitten jää... :). Ja sitäkin olen pohtinut, sopiiko se edes tähän huoneeseen....? Hemmetin hyvä on kyllä istua. Nyt tässä juuri istun ja vastailen kommentteihin samalla kun kuuntelen, numahtivatko lapset naapurihuoneisiin.

   Poista
 2. Kivan näköistä! Joo maalaus muuttaa tilan ihan kuin uudeksi, kyllä kannattaa!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena! Kyllä tosiaan kannatti. Kaksi yötä olimme evakossa olohuoneen lattialla. Tähän huoneeseen oli ihana muuttaa takaisin.

   Poista
 3. Kaunista Tarja, voin vaan kuvitella kuinka raikastui ja valon määrä kasvoi! Kyllä tuolla kelpaa köllötellä joten ei muuta kun hyviä öitä.( eka kuva niin iqu!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Pia. Hyviä öitä ja kauniita unia sitten kun sen aika on. Eka hiukka tacoja ja Putousta :)

   Poista
 4. kauniit nuo lipastot. onko ne mistä hankittu??

  VastaaPoista
 5. Todella kaunista, ihana seesteinen tunnelma välittyy :)

  VastaaPoista
 6. Niin kaunista, voi että tykkään! Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 7. No onpa kyllä! Ihana! Ja kaikki muukin rekvisiitta kuvissa :) Sanoitko aikaisemmin, että seinätkin jossain vaiheessa maalataan? Voin vaan kuvitella valon määrän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Seiniin onntarkoitus laittaa toinen kerros Bloom paneelivahaa, mutta peittävän valkoisia niistä ei tule. Kirkastuu hieman. Ajattelimme, että puutalossa pitää näkyä puu jossain, ja seinissä saa kuultaa syyt läpi.

   Poista
 8. Näyttääpä hyvältä! Tykkään kovasti tuosta katon ja seinien värierosta. Näkymä sänkyyn päin on ihanan talvinen ja lämpöinen, poron sarvet ovat ihan piste i:n päälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi mieltä lämmittävästä kommentista. Meillähän oli oikein perheneuvottelu noista sarvista, että ne on aikas epämääräiset ja että niille täytyy tehdä jotain ;), mieheni mielipide. Näissä kuvissa ne on ihan alkup. Kunnossa, mutta saattaapi olla että niitä täytyy jossain vaiheessa hieman restauroidakin. Tykkään kanssa itse kovasti noista sarvista, ihan jopa tuollaisenaan.

   Poista
 9. Toi vaaterekki on huippu - tahtoo tahtoo!!!! Harmi kun ei oo tilaa yhtää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ikivanha, paikallisesta sekalais huonekalukaupasta nappasin joskus mukaan parillakympillä. Olen miettinyt se spreijaamista, mutta taitaa olla noin tummana paras. Ainakin tässä huoneessa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts