SIVUT | PAGES

1/14/2014

IKEAN UUDET HUUVAT / IKEA extractor hoods


Toissapäivänä sain meiliini Ikean tiedotteen, jossa esiteltiin helmikuun uutuudet. Suurin ohhoh-elämys tuli näiden valkoisten huuvien, eli liesituulettimien kohdalla, joita saa Iksuista helmikuun alusta alkaen. Harmonisk ja Förtrolla ovat todella kauniita ja kelpuuttaisin ne omaan köökkiini milloin vain. Kaikki kuvat IKEA.

----


IKEA wall mounted extractor hoods in white color are available from February 2014. I really like these two, Harmonisk and Förtrolla. Förtrolla presents traditional scaninavian design, and Harmonisk is more of a modern design. 

---


HARMONISK
edustaa modernimpaa skandinaavista muotoilua. Seinään kiinnitettävää liesituuletinta on helppo säätää kätevien hipaisukytkinten ansiosta. Hinta tulee olemaan 699 €.


FÖRTROLLA
edustaa perinteisempää skandinaavista muotokieltä.  
Seinään kiinnitettävä liesituuletin on valkoiseksi maalattua terästä. Putken molemmissa kyljissä on rei’itetty medaljonkikuvio. Hinta tulee olemaan 399€.

Fasettihiottu valkoinen laatta on muuten aivan nappivalinta kuviin näiden kaunokaisten kanssa. Samaa laattaa löytyy myös meidän keittiöstä. Vaan rosterihuuvamme on vasta kolmisen vuotta vanha, joten vaihtamiseen ei ole vielä tarvetta. 
9 kommenttia:

 1. Hih, kesti hetken ennen kuin ymmärsin mikä se huuva oikein on. Taas opin uuden sanan. :)
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinpä tosiaan, sehän taitaa olla hiukan tuntemattomampi sana :)

   Poista
 2. Hih, mäkin opin :) Mutta on kyllä kauniit, henkäyksen kevyet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :). Onkohan huuva jotenkin hämäläisten sana? Mutta kauniit ovat kyllä!

   Poista
 3. Huuva se on Turussakin :) Ja ihanat onkin, voivoivoivoi! Meillä jans 3 vuotta vanha keittiö joten ei nyt pääse millään iholle mutta makeet on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä Sanna, kiva kuulla että Turussakin huuvaillaan :). Onnekkaita, ketkä huuvaa tarvitsevat just nyt...

   Poista
 4. hei, mistä löyräiain tuota valkoista välitilan laattaa?

  VastaaPoista
 5. Ai että, harmoniskin valmistus lopetettiin mutta onnistuin saamaan tampereen viimeisen kappaleen itselleni 😍 en malta oottaa että saadaan talo muuttokuntoon!

  VastaaPoista
 6. Ai että, harmoniskin valmistus lopetettiin mutta onnistuin saamaan tampereen viimeisen kappaleen itselleni 😍 en malta oottaa että saadaan talo muuttokuntoon!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.