IKEAN UUDET HUUVAT / IKEA extractor hoods


Toissapäivänä sain meiliini Ikean tiedotteen, jossa esiteltiin helmikuun uutuudet. Suurin ohhoh-elämys tuli näiden valkoisten huuvien, eli liesituulettimien kohdalla, joita saa Iksuista helmikuun alusta alkaen. Harmonisk ja Förtrolla ovat todella kauniita ja kelpuuttaisin ne omaan köökkiini milloin vain. Kaikki kuvat IKEA.

----


IKEA wall mounted extractor hoods in white color are available from February 2014. I really like these two, Harmonisk and Förtrolla. Förtrolla presents traditional scaninavian design, and Harmonisk is more of a modern design. 

---


HARMONISK
edustaa modernimpaa skandinaavista muotoilua. Seinään kiinnitettävää liesituuletinta on helppo säätää kätevien hipaisukytkinten ansiosta. Hinta tulee olemaan 699 €.


FÖRTROLLA
edustaa perinteisempää skandinaavista muotokieltä.  
Seinään kiinnitettävä liesituuletin on valkoiseksi maalattua terästä. Putken molemmissa kyljissä on rei’itetty medaljonkikuvio. Hinta tulee olemaan 399€.

Fasettihiottu valkoinen laatta on muuten aivan nappivalinta kuviin näiden kaunokaisten kanssa. Samaa laattaa löytyy myös meidän keittiöstä. Vaan rosterihuuvamme on vasta kolmisen vuotta vanha, joten vaihtamiseen ei ole vielä tarvetta. 
Kommentit

 1. Hih, kesti hetken ennen kuin ymmärsin mikä se huuva oikein on. Taas opin uuden sanan. :)
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinpä tosiaan, sehän taitaa olla hiukan tuntemattomampi sana :)

   Poista
 2. Hih, mäkin opin :) Mutta on kyllä kauniit, henkäyksen kevyet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :). Onkohan huuva jotenkin hämäläisten sana? Mutta kauniit ovat kyllä!

   Poista
 3. Huuva se on Turussakin :) Ja ihanat onkin, voivoivoivoi! Meillä jans 3 vuotta vanha keittiö joten ei nyt pääse millään iholle mutta makeet on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä Sanna, kiva kuulla että Turussakin huuvaillaan :). Onnekkaita, ketkä huuvaa tarvitsevat just nyt...

   Poista
 4. hei, mistä löyräiain tuota valkoista välitilan laattaa?

  VastaaPoista
 5. Ai että, harmoniskin valmistus lopetettiin mutta onnistuin saamaan tampereen viimeisen kappaleen itselleni 😍 en malta oottaa että saadaan talo muuttokuntoon!

  VastaaPoista
 6. Ai että, harmoniskin valmistus lopetettiin mutta onnistuin saamaan tampereen viimeisen kappaleen itselleni 😍 en malta oottaa että saadaan talo muuttokuntoon!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts