Pariovien koristeluaRipustin tutut kranssit parioviin.

Lisukkeeksi laitoin kaksi keraamista valkeaa käpyä ja kaksi klipsillistä lasilintua. Kävyt ja linnut ovat Pompotista vuoden takaa. Kranssit eivät ole kovinkaan jouluiset, enemmänkin ne taitavat koristeiden johdosta olla talviset. Mukavasti tuovat ryhtiä oviin ja jonkinlaista hillittyä juhlavuuttakin ilmaan.

Kranssit saavat tällä kertaa olla paikallaan pitkään, sillä ruuvasin niille omat pikkuruiset ruuvit ovien päälle piiloon. Aiemmin ongelmana on ollut kranssien tipahtelu, koska olen kiinnitellyt niitä erilaisilla teippivirityksillä.

Nyt pähkäilen ja pohdin kuumeisesti, vahatako tämä (Klik 1 ja Klik 2) talonpoikaislipasto Bloomin puuvahalla sinertävän harmaaksi vai ei... Aina jotain tuunausta mielessä. Toisaalta pinta on kauniin eläväinen tuollaisenaan, mutta välillä se tuntuu ehkä liiankin eläväiseltä ja punertavalta.

Psst. Arvonnassa on jaossa kaksi sadan euron vaatelahjakorttia, ja huominen vielä aikaa osallistumiseen.

Leppoisaa sunnuntaita!Kommentit

 1. Somat on nuo kranssit noissa ovissa. Lipastoa en ehkä vahais, tai no.... nyt itsestä tuntuu pitkästä aikaa, että puunväriset jutut onkin ihan jees. Mutta vois olla tummanakin tosi hienon näköinen, näistä kommenteista ei siis ollut mitään apua. ;)
  Tuo lepakkotuli on niin magee, sitä taas täällä kuolaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina kommenteista ja aatoksista. Lepakkotuoli on blogini kestosuosikkimatskua. Monet sitä ihailevat, ja noista kommenteista tulen joka kerta hyvälle tuulelle. Tuoli nimittäin miellyttää omaakin silmää tässä arjen tiimellyksessä päivittäin.

   Lipastolle kävi niin, että vahaa tuli nyt pintaan kolme kerrosta. Kauniin hillittyä harmaata. Mutta, kannen jätin kokonaan käsittelemättä. Siinä osassa puu oli kauneimmillaan, ja ajattelin kokeilla näin. Hyvältä näyttää, ja olen tosi tyytyväinen etten laittanut kantta tukkoon.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts