Nyt on ison kiitoksen aika!

Ajatukset ovat jo kovin vuodessa 2014. Mutta mitä kaikkea tapahtuikaan blogissa ja sen liitännäisissä kuluneena vuonna 2013. Listaan tähän muutaman erityisen kohokohdan ja kiitoksen.

- Minulla oli blogini suhteen pieni kävijätoive salaisessa mieleni sopukassa. Toive toteutui jo kesäkuussa. Lopulta toive ylittyi tämän vuoden loppuun mennessä yli 100 000 kävijällä. Nöyrä ja iloinen kiitos!

- Instagramiin liityin 33 viikkoa sitten. Innostuin siitä aikalailla. Kuvia tuli vuoden aikana ladattua palveluun yli 820 kpl. Instagram seuraajia minulla on nyt yli 100. Kiitos Te! Menestyin myös eräällä instagram-otoksellani Happy Joe -kisassa, ja tästä kesäisestä tapahtumasta jäi kivat muistot.

- Pinterestiin liityin syksyllä silkasta uteliaisuudesta. Kokosin sinne mm. jouluboardin blogini jouluisista kuvista vuosien varrelta, mutta unohdin kokonaan mainostaa sitä täällä ennen joulua. Mutta siellähän se edelleen on, jos joku haluaa vielä joulufiilistellä. Lisäksi Boardit löytyvät mm. aihealueista: My DIY omille tuunauksille ja rakennelmille, Beautiful Homes sisältää kuvaamiani kauniita koteja, My Home & My Blog -board on pyhitetty omalle kodille, My Crochet sisältää virkkaustöitäni.

Muutamia kuvia on jo pinnattu edelleenkin. Kiitos pinnauksista!

- Sain osallistua muutamaan mukavaan bloggaritapahtumaan vuoden aikana. Niissä tutustuin mielenkiintoisiin ihmisiin, brändeihin ja ilmiöihin. Ja myöskin ihaniin ja lahjakkaisiin bloggarikollegoihin. Kovasti terkkuja kaikille teille, joita olen vuoden mittaan tavannut!

- Kiitos yhteistyöstä ja tapahtumista: Pentik, Pompoti, Tiirinkosken Tehdas, Indiedays, Hanart Oy, Arctips/Töysän Kenkätehdas, Tikkurila, IKEA, Bestseller/ONLY, Lekmer, Lundia, Kesko/Cello/Riihimäen Rautia, Tulikivi, Satuhuone, Sisustus Kullanmurut.

- Facebookiin liitin blogini 'pakon edessä' kuukausi takaperin, koska sitä kysyttiin niin paljon. Huomaan, että tykkääjiä on jo 186. Huippujuttuhan fb blogille on, ja aivan tuiki tarpeellinen. Lämmin kiitos kaikille tykkääjille & seuraajille ja tervetuloa muutkin mukaan!

- Bloglovin'-seuraajia on 70, kiitos Te!

- Ja Bloggerissa 286, kiitos Te!

- Blogilistalla tilaajia on 23, kiitos Te!

- Ai niin. Perustinhan myös kesällä uuden blogin: http://sisustusblogeja.blogspot.fi. Tämä blogi tuli lisäsiiveksi ja sivukonttoriksi tälle Tarja's Snowland blogilleni. Sisustusblogeja-blogiin aloin tehdä esittelyjä kiinnostavista bloggareista ja heidän blogeistaan. Tuo projekti on saanut valtavan hyvän vastaanoton ja esittelyt jatkuvat. Itse asiassa seuraava blogiesittely on jo valmis, julkaisen sen ensi vuoden puolella.


Melkoisesti on tämä bloggausharrastus laajentunut ja saanut uusia muotoja. Onhan tämä nykyisin aikaa vievempää kuin ennen, mutta myös monin verroin palkitsevampaa ja niin mukavaa hommaa.


Nöyrä ja kiitollinen on mieli tästä kaikesta. Haluankin toivottaa sinulle hyvää, onnellista ja inspiroivaa vuotta 2014.


Ensi vuodelle en aseta tavoitteita. Yhden uudenvuodenlupauksen olen kuitenkin tehnyt blogilleni. Kirjoitan enemmän englanninkielisiä tiivistelmiä postauksiini. Suomi on aika pieni kielialue ja huomaan, että yhä enemmän kävijöitä on myös kotimaan rajojen ulkopuolelta.


Kommentit

 1. Hieno vuosi ja mahtavat tulokset tsemppiä ensi vuoteen. Uskon, että sun blogilla on mahdollisuuksia vaikka mihin :)

  VastaaPoista
 2. Ihana vuosi sinulla ja blogillasi takana. Oli mukavaa, että sain tavata sinut. Onnea ja menestystä vuodelle 2014 jännityksellä odotan mitä se tuo tullessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Oli mukava tavata, oltiin heti samalla aaltopituudella. Onnea ja menestystä myös sinulle ja blogillesi.

   Poista
 3. Paljon on tapahtumaa vuoden aikana ollut. Onnea kovasti! Ja hyvää uuttavuotta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos raikkaasta, inspiroivasta blogistasi !!!! Hyvää Uutta Vuotta 2014 perheellesi ja sinulle <3

  terkuin Kirsi Naantalista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi ihanasta kommentista ja hyvää alkanutta vuotta sinulle!

   Poista
 5. Löysin inspiroivan blogisi vasta vuoden loppupuolella, ja hyvä että löysin! Vakkarilukijana jatketaan myös 2014! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enne, ja ihanaa kun kuljet matkassa mukana, lämmin kiitos!

   Poista
 6. Upea vuosi takana ja mitä parhain varmasti edessä. Jatka samaan malliin - Lumimaan kuulumisia on kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos "L"! Innolla odotan tosiaan, mitä vuosi tuo tullessaan. Kaikenlaista kivaa aina sattuu ja tapahtuu blogin ympärillä, ja monasti asiat tulevat ihan yllätyksenä. Se on tämän duunin ilo ja suola.

   Poista
 7. "Laadukasta" blogia on aina ilo lukea, joten kiitos vain itsellesi! :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts