Moroccan home decor / Marokkolainen sisustus olohuoneessa


Marokkolainen sisustus on hiipinyt pienin erin tänne hirsiseinien sisäpuolelle. Marokkolaiset nahkarahit, poufit, ovat yleistyneet huimasti kuluneen vuoden aikana niin kodeissa kuin sisustuslehtien sivuilla.

Myös minä olen tyystin menettänyt sydämeni marokkolaisraheille. Ne ovat niin kauniita ja toimivat monessa. Lisäksi kontrasti nahkapoufin ja valkoisten hirsiseinien välillä on hauska ja mielenkiintoinen. Lapsetkin rakastavat makoilla, istua ja kieriä niiden päällä. Majan rakentamiseen ja pienen kävelyharjoitteluunkin ne näköjään käyvät.

Otin muutaman fiiliskuvan olohuoneen marokkolaistyylisistä esineistä. Lyhty on ostettu Tampereen Stockmannilta kymmenisen vuotta sitten. Poufin ikä on mysteeri, se on kierrätyskamaa tori.fi:stä. Joukkueeseen on liittynyt kuvien ottamisen jälkeen vielä toinen, upouusi tummanruskea pouf, josta varmasti lisää myöhemmin.

---

Moroccan home decor looks quite good in a log house also! I like the combination of Moroccan style and Scandinavian & white style.


Sain huollettua vanhan kierrätysrahin uuteen iskuun Liberonin nahanhoitoaineillaVoin lämpimästi suositella tuotteita myös uudempien poufien kunnossapitoon. Kannattaa muuten muistaa, että nahanhoitoaineella ei voi vaihtaa nahan väriä, vaan sävy on valittava mahdollisimman lähelle olemassa olevaa väriä. Tämä ei ole sinänsä ongelma, sillä sävyvaihtoehtoja on useita.

Tätä poufia entrasin vaaleanruskealla ja mustalla nahanhoitoaineella. Poufissa on kultaisia koristeaiheita, mutta nahanhoitoaine ei peitä kultaa, vaan imeytyy vain nahkakohdista.

Mainittakoon vielä, että olen saanut nahanhoitoaineita testattavakseni jo tutuksi tulleen Hanart-blogiyhteistyön kautta.
Kommentit

 1. Tosi kaunista. Istuu hienosti valkoisen kaveriksi.

  VastaaPoista
 2. Ihania... mulla kans yx pouffi, kiitos:) ja buttefly... ja pari lyhtyä...
  Ihanaa joulunalusaikaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Sinullapa on täällä ihana blogi. Löysin tänne sattumalta ja ihastuin;) Mukavaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, tervetuloa! Hyvää joulua. Löhdenkin tästä samontein vastavierailulle blogiisi.

   Poista
 4. Tosi kauniita kuvia :). Minäkin olen innostunut tästä marokkolaisbuumista, pienissä erissä. Varsinki ne poufit innostaa, ja tilasinkin yhden konjakinvärisen, odotan sit kieli pitkänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Sama juttu täällä, vähäsen Marokkoa riittää minulle. Mutta nuo poufit, niitä ei voi mitenkään vastustaa. Kiva nähdä sitten kuvia sinun joululahjastasi. Se minun uusi puffeliini on tummanruskea. Aijai... :)

   Poista
 5. Kaunis tuo rahi! Nyt kun mietin, niin meillä ei taida olla marokkoa sisustuksessa lainkaan ( tai no, pari tuikkua on, joista ehkä vähän tulee marokko-vibat).

  Oikein mukavaa joulun odotusta sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa joulun odotusta! Minulla on muuten PP-blogiesittely melkein julkaisua vaille valmis, joten palataan siihen aikas pian :)!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts