Inspiration Blog Awards & Inspiration Day



Hei huh mikä lauantai!

Eilisen päivän vietin blogiperheeni, Indiedaysin järjestämässä Inspiration -päivässä ja Blog Awards -iltajuhlassa Helsingissä. Päiväosuus vietettiin Kiltakellarissa ja illan juhlapaikkana oli oikeutetusti designhotelli Klaus K.

Päivällä stagella haastateltiin mm. suosittuja bloggareita Indiedaysin toimesta. Haastatteluista minuun upposi eniten 5 inch and up -blogin Sandra Hagelstamin haastis. Siitä sain paljon. Knoppina, Madonnan tytär Lourdes on linkittänyt omaan blogiinsa Sandran blogin. Aika kova juttu tällaiselle 80-luvulla lapsuutensa eläneelle ja aina Madonnaa fanittaneelle.

Osallistuin myös Blogituntiin, jossa ruodittiin bloggaamista visuaalisuuden, trivian, statistiikan, sisältöjen, aiheiden, mainonnan, ilojen, surujen ja ahaa-elämysten kautta. Tein muistiinpanoja ja aion kertoa aiheesta oman postauksen muodossa noin viikon kuluttua.

Päivässä oli paljon mielenkiintoisia näytteilleasettajia. Mm. ONLYn ensi kevään mallistoja oli ennakkoon nähtävillä. VICHYn standilta iskettiin kaunis uutuuspullo käteen kerrottuani, että olen yli 30-vuotias ja vauvallemme kasvaa tällä hetkellä kuusi hammasta samaan aikaan. Kuuluin täydellisesti kohderyhmään. "Univelka on pahinta iholle", lausui asiantuntija. Tell me about it. Tämän uuden Idealia Life Serumin voimin ihoni kuulemma selviää ihan kaikesta. Paljon luvattu. Kahdeksan päivän testijakso alkaa tänään.

Yksi hauska detalji minusta ja asuinpaikastani tuli ilmi moneen kertaan. Blogini nimestä johtuen minun luullaan asuvan ja bloggaavan Pohjois-Suomessa. Moni ihmetteli, kun kerroin olevan omalla autolla liikenteessä ja 'ihan tästä läheltä'. Meiltähän on tosiaan kuutisenkymmentä kilometriä Helsinkiin. Eli landella ollaan, mutta aika nopeastihan täältä singahtaa sinne sun tänne.

Tutustuin päivän ja illan aikana moneen ihanaan ja lahjakkaaseen bloggariin ja sain jutella heidän kanssaan mm. korkokengistä ja niiden hintaerojen vaikutuksesta laatuun ja kävelymukavuuteen, asumisesta, lapsista, perheestä, bloggaamisesta niin monelta kantilta ja valokuvauksesta. Moni bloggari sai myös kasvot, se oli sitä parasta antia. Mainitsen nyt Go 4 it vol 2., Keloranta, Meidän Harmoniaa, Rillan Koti, Sally's, Vaaleanpunainen hirsitalo, White & Fresh, at Maria's, Uusikuu. Saman verran jää mainitsematta. Päivätapahtumassa oli 300 ja iltajuhlassa 550 henkeä, ymmärtänette. Aivan mieletöntä! 

Iltajuhlassa palkittiin parhaat ja inspiroivimmat blogit. Lämpimät onnittelut kaikille palkituille! Kiitos Indiedaysille. Teillä on ollut kova duuni tehdessänne kaksi näin onnistunutta tapahtumaa samalle päivälle. Kiitos myös avecilleni S:lle. Sinä olit jälleen kerran ainoa oikea avec näihin karkeloihin. Kuvassa olen vasemmalla. Kuva Indiedays.





Blogiani seuraavat tietävät suuren viehtymykseni peuransarviin. Tämä kuva ei tule teille yllätyksenä. Iltajuhla pidettiin design hotel Klaus K.:ssa. Nämä löytyivät seinältä.

A skull goes design with neonlights!





Olin suunnitellut ottavani nahkarotsin pois illalla.
En pystynyt. Se on niin ihana.

Kiitos ja terkut Bestsellerille; Annukka, Anu, Tuula.
Terkut myös Miralle!


Kommentit

 1. No oli kyllä tosi kiva tavata! Juttua olis varmaan riittänyt pidempäänkin, mutta ehkä sitten taas joskus uusiksi :) Voi iik, ootko varma, että haluat linkittää viralliset kuvat..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) oli kiva nähdä, juttu jatkuu sitten joskus siitä mihin se jäi.

   Olen varma, että haluan linkittää. Ajattelin näet, että kun päätöksen tekee nyt sokkona, on sitten pakko. Muuten olis varmaan jäänyt linkittämättä ;D. Täytyy rohkaistua.

   Poista
 2. Kiitos, oli hauska viimein tavata livenä! Ja ihan parhaat pippalot ikinä ;) Upea paikka!

  VastaaPoista
 3. Vähän harmituttaa (ja sitten vielä varmaan enemmän, kun näitä juttuja pippaloista alkaa ilmestyä oikein urakalla), etten jaksanut lähteä mukaan. Ehkä ensi vuonna... ;D))
  Tosi kiva asu ja kaunis olet sinäkin. Ihan malli! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, posket punaisina täällä. Ensi vuonna sitten, ja nyt saa kyl harmittaakin :), missasit hienot kekkerit. Mä vähän etsiskelin sinua siellä, mutta sitten luovuin toivosta.

   Poista
 4. ♡ Avec kiittää vielä kerran kutsusta, seurasta ja kuljetuspalvelusta!;) Oli kyllä mieletöntä nähdä niin paljon ihmisiä upeissa juhla-asuissa, todellinen inspiraatioilta!

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo -S, inspiraation määrä ylitti kaikki toiveet ja ennakko-odotukset. Niin ihanaa kun olit! Mä olen ylpeä mun kuljetuspalvelusta, ihan valmis taksikuski stadiin oisin :D. Halit!

   Poista
  2. Kyllä, sinä kuski ja minä lempeä-ääninen navigaattori.;) Monta kivaa uutta blogiakin löytyi siinä sun seuralaisena. Marraskuuhun sopii hyvin tuollainen gaalatunnelma. Juhlakuvia odotellessa!

   -S

   Poista
 5. Voi kuinka upealta juhlalta kuulosti, ens vuonna sitten pakko saada aikataulu sopiin. Olisi ollut niin kiva tavata!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tarja, kun pelastit yksinäisen hortoilijan päivä tilaisuudessa. Oli todella mukava tavata ja asusi oli kerrassaan upea <3

  VastaaPoista
 7. Oli kiva tavata livenä. :) Ihana asu sinulla oli, Onlyn asukokonaisuus oli todella onnistunut! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts