Haastatteluni Talo&Koti -lehdessä

Unelmien Talo&Koti -lehti otti minuun yhteyttä syyskuussa ja pyysi haastista Ystäväkirja-juttusarjaan. Lupauduin ilomielin mukaan ja juttu löytyy uunituoreesta marraskuun numerosta. Siellä paljastuu mm. sisustusmoka, johon liittyy pelastavana enkelinä Juri-koiramme. Ja onhan siellä mukana myös uniikit perustelut valkoiselle sisustusvärille - Tarjan logiikkaa…


Muistakaahan myös osallistua maailman upeimpien talvikenkien arvontaan täällä, klik. Arvonta on saanut huikean suosion, enkä lainkaan ihmettele. Omat siniset Arctipsini saapuivat loppuviikosta ja ne ovat i-ha-nat. Nyt lumen odottaminen on, jos mahdollista, vieläkin vaikeampaa. Arctipsit ovat Suomen Ugg:sit, piste.


Leppoisaa sunnuntaita Lumimaasta!

Kommentit

 1. Täytyykin ehdottomasti saada lehti käsiini! :)
  Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kiva leivontaliitekin mukana, ja muutama tuttu blogikoti, joten kannattaa hankkia ;)

   Poista
 2. Lehti on luettu alusta loppuun ja lopusta alkuun...:))

  VastaaPoista
 3. Bongasinkin sut sieltä - kiva juttu! Muakin pyydettiin joskus tuohon ystikseen, mut enpä suostunut. Syynä se, että ko. lehdessä pitää esiintyä koko nimellä (ja se oli tiukka linja silloin) ja siitähän minen sitten tykkää ollenkaan ;) Ketä se oikeasti palvelee, että pitää se sukunimi juttuun laittaa, oli sitten kyseessä pieni taikka iso juttu? Kysyn vaan... ja murisen itsekseni ;)
  Hyvä Juri!! Pelastava enkeli =D
  Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Juri on ihan paras!
   On totta, että nuo nimiasiat saattavat olla kinkkisiä. Ja ehdottomasti täytyy toimia oman linjan mukaisesti, uskollisena itselleen :).

   Poista
 4. Heissan! Meitä bloggareitahan olikin siellä lehti täynnä :) Iloinen yllätys tosiaan kun sinutkin sieltä löysin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :)!
   Nyt oli tosiaan paljon blogituttuja samassa nummerossa, ihana se juttu teiltä!

   Poista
 5. Oi miten kiva, että olet päässyt lehteen:)! Hienoa! Ja voin kuvitella, että nuo arvonnassa olevat kengät on mahtavat♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä kiva ylläri, flunssan kourissa vastailin kyssäreihin. Nyt oli kiva nähdä, millainen jutusta muotoutui. Ja olin tyytyväinen :)

   Poista
 6. Voih, onnea roppakaupalla! Ja mistä ihmeestä saisin lehden käsiini?! Ja meinaan tulla arvontaan mukaan, vaikkei lumesta ole tuskin tulijaksi näille piireille;) Buutsit on vaan ehdottoman ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana!

   Buutsit toimis Afrikan talvessa varmasti myös, eivät ole hiostavat, vaan mukautuvat hyvin erilaisiin oloihin ;). Kun täälläkään sitä lunta ei ole, pidin varmaan tunnin huopalapikkaitani jalassa täällä kotona sisällä - eikä tullut hiki, mukavan lämmin vain jalkoihin :)

   Poista
 7. Heti bonggasin tutun bloggarin. (ja hih, se tuolihan siel taas kummitteli) ) Kiva juttu, onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Hehee, se tuoli on kyllä sellainen kestokummitus...

   Poista
 8. Hei vähänkö siistiä, onnittelut! :) Ihan harmittaa miten vähän olen ehtinyt lukemaan blogeja. Pitää tehdä tehokahlaus pitkästä aikaa sinun luona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnuska ja oikein lämpimästi tervetuloa tehokahlaamaan.

   Poista
 9. Hei kiitos, että vinkkasit tästä! Heti laitan kauppalapulle : ) Ja aivan ihana on tuo sun kuva lehdessä! Eikä sisustuskuvissakaan mitään vikaa ole : )

  VastaaPoista
 10. Hei olipa kiva tuo juttu kuvineen ja Tarjan logiikka varsin toimivaa. Ja mitä edellä esille tulleeseen koko nimellä esiintymiseen tulee, niin sukunimenkin jo unohdin pari päivää sitten jutun luettuani, eli ei noi nimiasiat anonymiteetin kannalta loppujen lopuksi niin kamalia oo, koska suurimmalle osalle käy varmaan just niin kuin mullekin lahopäälle;) Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa, ettei logiikka ole ihan ontuvaa :). Iloa ja kiitoksia!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts