Arvonta: Arctips

Vielä tämän viikon ajan voit osallistua ARCTIPS-arvontaani. Arvonnan voittaja saa vapaavalintaiset ARCTIPS-jalkineet! Jos mielit itsellesi näitä ihania kenkiä, klikkaa itsesi arvontapostaukseen, josta löydät osallistumisohjeet.

Arvontapostaus on täällä, klik.


Kenkien muotokielessä minua puhuttelee, no, kaikki. Ne ovat niin suomalaiset. Rakastan tapaa, jolla perinteinen suomalainen käyttöesine, tässä tapauksessa kenkä, on tuotu tähän päivään mitään lisäämättä tai pois jättämättä. Nostalginen nahkalapikkaan ja pieksun muoto on näissä edelleen niin vahvana olemassa ja läsnä. Muutos ja innovaatio on tehty materiaalivalinnan kautta. Materiaali on vaihtunut huovaksi, tämä on lisännyt samalla värivalikoimaa. ARCTIPSit voi yhdistää ihan mihin vain.


Oletteko muuten huomanneet uutuuden, lyhytvartisen huovasta valmistetun paulapieksun? Kutsumanimeltään hän on Saga!

Sagaa saa kolmessa eri värissä: viininpunaisena, mustana ja marjanpunaisena. Sanomattakin on selvää, millaiset kengät jalassa tontut tänä vuonna ikkunoista kurkkivat.

Olen lukenut kaikki osallistumiskommentit läpi ja sydämessä sykähtää kenkien saama lämminhenkinen suosio. Olen täysin samaa mieltä kanssanne.

Kengät tehdään perinteikkäällä Töysän Kenkätehtaalla Suomessa ja Arctipsit hankkimalla voit tukea suomalaista työtä ja suutariperinteen jatkumista. Tämä on hieno juttu! Verkkokauppa löytyy täältä. Kommentit

Most popular posts