Uusia kuvakulmia arjessa


Sain Päiviltä ihanasta Peltotien Päässä -blogista haasteen, jossa innostetaan kuvaamaan kotia uudesta, ennennäkemättömästä kuvakulmasta.

Selailin iPadiani lähes varmana siitä, että nyt löytyy uusia ja unohdettuja kuvakulmia. 

Ensimmäisessä aiheessa on 'kasauma', jonka kuvasin kesällä makkarissa ihan ohimennen, koska se näytti minusta kivalta. Mitään ei ole aseteltu tai stailattu. Seinää vasten on ladottu pari ovea odottamaan parempaa paikkaa tai jotain uutta käyttötarkoitusta (ideoita otetaan vastaan!), valot roikkuvat väliaikaisesti vaatekoukussa, pyykkikori seilaa makkarissa vakituiseen ja sininen collegetakki on heitetty kiireessä tuolille. 
Toisessa aiheessa on arkea ja juhlaa. Ostin muistaakseni keväällä Hyvinkään Tigerista paperisia kertakäyttöisiä ruokailualustoja. Kolme lehtiöllistä samantien, kun kuvat miellyttivät. Lehtiössä on aina kolmea erilaista kuva-aihetta. Käytän paperisia alustoja arjen piristykseen, vaikkapa sitten perus jauhelihasopan tarjoiluun.

Mutta ovathan nuo salonkikelpoisia synttärikattauksessakin.


* * * * * * * *

Tässä haasteen säännöt:

- Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.
- Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin (kotilablogi.blogspot.fi).
- Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.

* * * * * * * *

Tulkaa mukaan,
tai ehkäpä jo olettekin olleet haasteen piirissä,
en näet tarkistanut:

Kommentit

 1. Ihanaa, ihanaa, kiitos! Tämä on siis tosi kiva haaste, ja otetaan ilolla vastaan, jes! Valtavan kivoja kuvia kulmineen olet itse ottanut, nyt menee samat harkintaan täällä päässä. Muksat loppuviikot!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta haasteesta!
  Vapaapäivää odotellessa, niin sitten tartun haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla, että innostuit. Kivaa vapaapäivää sitten, kun sen aika on :)

   Poista
 3. Löysin blogiisi Punaisen kautta ja täytyi heti liittyä lukijaksi :) Ihana löytö! Ja tervetuloa vastavierailulle http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu mieltä lämmittävästä viestistä! Kiitos kun vinkkasit, tulen vastavierailulle.

   Poista
 4. Kiitos Tarja...yritän saada aikaiseksi vastata haasteeseen, vaikka olen tosi, tosi huono haasteisiin vastaamaan...:)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun otit haasteen vastaan! Ja ihana tuo kasauma-kuva : )
  Mun täytyy ottaa myös oppia sun ripeydestä vastata haasteisiin, ne kun tuppaa mulla aina jäämään pitkäksi aikaa roikkumaan. Ja sitten kun viimein saan aikaiseksi, niin ne ovat jo kiertäneet kaikissa blogeissa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki otin! Tämä sytytti nopsaan. Sisustuskeiju roikkuu...ollut ideoituna jo pitkän aikaa mutta toteutus uupuu. Piakkoin piakkoin... Tuo kasauma oli ihan sattumaa, mutta huomasin että se näytti ihan kivalta. Ei kuitenkaan blogiainesta, kunnes sitten tämän haasteen myötä sai kuin saikin tulla julki.

   Poista
 6. Kiitos linkistä, jonka jätit blogiini, niin löysin tänne :) Kauniit värit noissa pallovaloissa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts