Sisustusbloggareiden haastattelut: Saaristohuvila, Cirkus ja Saa kurkistaaEnsin taustatarina

Rakastan blogeja. Suosikkilistani on pitkä ja se ei luonnollisestikaan ole koskaan valmis. Päätin viime kesänä perustaa oman blogin blogisuosikeilleni. Se löytyy osoitteesta
http://sisustusblogeja.blogspot.fi

Ajattelin pian sivuston perustamisen jälkeen, että olisi kiva tehdä siitä 'enemmän kuin linkkilista'. Mietin, millä tavalla saisin avattua aihetta? Kysymysten esittäminen on minulle luontaista. Lähes yhtä luontaista kuin kyselyikäiselle lapselle (tiedän, rasittavaa). Niinpä aloitin sisustusblogien esittelypostausten teon lyhyiden haastattelujen ja kuvapoimintojen muodossa.


Miksi blogiesittelyitä ja haastatteluja?

Haluan avata blogien taustoja, selvittää bloggaajien ajatuksia ja kysellä eritoten oivalluksista sisustamisen tai elämän saralla. Myös bloggausuran kohokohtien läpikäyminen on uskoakseni molemmin puolin palkitsevaa, sillä jokaisella on hommaan omat motivaatiotekijänsä. Näistä ajatuksista voi ammentaa hyvin paljon myös omaan tekemiseen.

Haluan esittelyillä vinkata minua itseäni kiinnostavista blogeista, olivatpa ne uusia tai 'vanhoja'. Haluan antaa lisävaloa. Nykyisin sisustusblogeja on niin hurja määrä, että itse kukin varmasti löytää toistensa kautta aina uusia ja uusia tuttavuuksia. Haluan kantaa korteni tähän kekoon omalla tavallani ja omalla tyylilläni. 


Missä tahdissa?

Esittelytahti on ollut verkkainen ja niin se tulee jatkossakin olemaan. Tavoitteenani on kerryttää blogiesittelyiden sarjaa hiljalleen, mutta ehdottomasti jatkumona. Pitkän ajan tavoitteena on esitellä kymmeniä blogeja ja koota samalla tietopankki yhteen paikkaan. Tahti tulee olemaan uskoakseni yksi, kaksi, kolme esittelyä kuukaudessa. 


Ja itse asiaan

Tänään julkaisin esittelyn Saaristohuvila -blogista. Aikaisemmin olen tehnyt esittelyt Cirkus ja Saa kurkistaa -blogeista, kurkkaa ihmeessä kaikki. Niin lämmin kiitos bloggareille, että lähditte mukaan ja annoitte minun kysellä.

Tässä suorat linkit esittelypostauksiin:


Sisustusblogeja -blogiin löytyy linkki tämän blogini ylävalikosta ja oikeasta sivupalkista myöskin, joten tervemenoa sinne uudelleenkin. Vinkkaan uusista esittelyistä toki aina myös täällä oman blogini puolella. Ja jos sinulla tulee mieleen aivan mitä tahansa aiheeseen liittyvää, niin laita minulle sähköpostia: tarjassnowland@gmail.com

Kommentit

 1. Nyt hoksasin, että olen usein googlen kautta päätynyt tuonne ja sitä kautta löytänyt kivoihin blogeihin :)

  VastaaPoista
 2. Hieno idea! Itsekin monesti sivuille päätynyt, mutten ole osannut lainkaan yhdistää :) Lisää vain haastatteluja, on todella mukava niitä lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta. Tosi kiva kuulla, että olet päätynyt sivulle muutakin kautta.

   Poista
 3. Ihan mahtava idea, Tarja! Mä eilen ihan sattumalta eksyin googlen kautta tuonne ja ajattelin, että mitä se tarja oikein pimittääkään, mutta sitten eilen julkaisitkin postauksen aiheesta :D Tosi kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! En ole aikaisemmin asiasta tosiaan täällä erityisemmin maininnut, se on muhinut taustalla :).

   Poista
 4. Kiitos vielä Tarja esittelystä! <3 <3

  Ja erityisesti hyvästä ideasta ja inspiroivasta blogilistauksesta!

  VastaaPoista
 5. Niin hieno idea ja sun postaukset, kuvat ja teksit on muutenkin niin huolella tehty.
  Arvostan! Kiitos näistä, olen fanisi :)

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtava idea. On tosi hyödyllinen ja auttaa varmasti löytämään kivoja blogeja, mikä ei aina ole niin helppoa. Mielenkiintoista lukea esittelyjä blogeista ja ihmisistä niiden takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! Kiva kuulla, että pidät ideasta ja esittelyistä! Lisää on tulossa :)

   Poista
 7. Kyllä oot hurjan kivan idean keksinyt : ) Haastattelut on tosiaan paljon hauskempi juttu kuin pelkkä listaus. Ja anteeksi tuhannesti se mun unohdus, hoidan homman mahdollisimman pikaisesti. Taas tuli todettua, että olis heti pitänyt kirjoittaa se muistilappu itselle : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, ja kuule ei kerrassaan mitään hätää, kaikki ajallaan ja hiljaa hyvä tulee!

   Poista
 8. Olenkin jo tuota listaustasi käyttänyt :) Kiva idea kyllä!

  VastaaPoista
 9. Aivan huikea idea helpottamaan "iltapuuhia" eli muiden blogien lukemista ja uusien löytämistä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts