Reiska ja olkkarin pikatuunaus


Kävin tänään ystäväni luona.

Tämä ei ollut postauskeikka, vaan ihana lenkkeily- ja lounaskeikka. Minulla ei ollut mitään kunnon kuvausvärkkejä mukana. Haluan silti jakaa nämä huonolaatuiset kuvat, koska niissä on

fiilistä, tarinaa ja ideaa. 

Tarina 1.
Reiska on leponsa ansainnut. 
Reiskalle (Segergårdens Isak) ammuttiin eilen kaksi hirveä, joten tänään häntä nukuttaa.
Tuli jälleen mieleen, miten upean vaihtelevaa voikaan käyttökoiran elämä olla. Reiska ponkaisee sananmukaisesti hirvimetsältä samettityynylle. Reiskan ansiolistaan voidaan lisätä, että se on aivan mahtava lasten ja vauvojen kanssa, rauhallinen ja luotettava.

Tarina 2.
Tässä kodissa vaihtuu olkkarin ilme tiheään ja tyylillä.
Ystäväni pingottaa kankaan seinällä olevaan pokaan ja ompelee sohvatyynyt samasta kuosista. 
Helppoa ja näyttävää.
Kommentit

 1. Voi miten ihana Reiska! Meidän kohta nelivuotiaalle hirvikoiralle ei ole edelleenkään ammuttu hirveä, muru kun keskittyy metsässä kaikkeen muuhun (mm. käpyihin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa hän siitä syttyisi :), mutta kävyt on kanssa tosi jees, ainakin minun mielestä. Käpykoira - sillainhan saisi askartelumatskut helposti ja nopeaan. Minä tarvitsisin käpyjä, paljon männynkäpyjä, vaan en ole ehtinyt tuonne etsiskelemään. Pitäisi ennen lumen tuloa...

   Poista
 2. Fiilistä ja tarinaa vaikka meille kaikille jaettavaksi! Ihana Reiska on leponsa ansainnut. Murukka;) Ja tuli niin tavattoman hyvä mieli parin postauksen takaisesta nootista akaasian alusesta <3 Taas ollaan linjoilla muutaman päivän pakkobreikin jälkeen ja kiva tulla piipahdukselle! Aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla Jaana! Kävinkin kurkkaamassa safarikuvat ja olipahan taas maisemat ja jutut ;), hienoa, hienoa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts