Konepestävä tähtimatto / Mashine washable star carpet

Ongelma ratkaistu.

Satuhuoneen kanssa tekemäni blogiyhteistyön seurauksena meidän uudeksi olkkarin matoksi päätyi Lorena Canals konepestävä tähtimatto. 

Tämä matto sopii hyvin olohuoneen väritykseen. Se on hillitty, mutta silti erottuva. Ja enpä ole ennen nähnyt tai jalkapohjassani tuntenut kohokuvioista tähtimattoa.

Meidän mattomme on pellavanvärinen kauttaaltaan. Virallinen nimi on 'linen stars linen'. Tähdet ovat hienostuneet kohokuviot, ja erottuvat jossain valossa enemmän, jossain vähemmän. Jalkatuntuma on matoissa tärkeä seikka. Tämä matto on ihanan pehmeä, ja tähdet tuntuvat jalan alla mukavan pulleilta :).
Tuossa edeltävässä mattopostauksessani kerroin syyt, miksi haluan konepestävän maton. Ja tottakai mattoon on jo kertaalleen puklattu kuningatarsoseet. Mutta tämä on nyt se haaveilemani 'todellinen lapsi- ja koiraperheen matto', joten eipä hätiä mitiä. Odotellaan vielä parit puklit ja sitten pestään.

Meillä on jo yksi pyöreä tähtimatto lastenhuoneessa, joten tiedän, että pesun jälkeen laadukas matto on kuin pakasta vedetty. Se on puhtoinen, kaunis ja pörheä.


Kommentit

 1. tosi kivalta näyttää :) toi nahkatuoli varsinkin on makee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Kiva kuulla että pidät. Lepakko on munkin lemppari.

   Poista
 2. Kaunis matto :) Meillekin pitäisi etsiä sopivaa mattoa koiraperheen tarpeisiin. Helposti imuroitava, pestävä ja hienokin pitäisi olla kaiken pahan lisäksi. Muovimatto on ollut hyvä, mutta niillä tuppaa olemaan hintaa liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä on kieltämättä oma hommansa että löytää sopivan maton koiratalouteen. Tsemppiä etsintöihin!

   Poista
 3. Meillä ei ole lapsia sotkemassa mattoja, mutta tuo mun mieheni hoitaa ne sotkemishommat ihan kiitettävästi, joten vesipestävä matto on "must". Tuo matto on kaunis :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts