Spraymaalattu rottinkisohva

Nyt tuunaus on valmis. 15 euron risasta rottinkisohvasta tuli tällainen. Kursin sen kasaan nippusiteillä ja puukiiloilla ja sain siitä ihan tukevan. Tässä kun ei mitään entisöijämestareita olla ja sohvan arvokin oli aikas huokea, ajattelin että nippusiteet saavat kelvata kiristyshommiin. Sitäpaitsi ne ovat ihan supernäppäriä ja spreijaamalla jäävät täysin huomaamattomiin.

Tähän projektiin sain blogiyhteistyönä huippulaadukkaat Plasti-Koten Twist&Spray spraymaalit. Alle laitoin harmaata pohjustetta ja varsinainen pintamaalaus on tehty sävyllä Gloss Smoke Infusion. Kyseessä on pehmeänsävyinen savunharmaa. Ajattelin sen sopivan makuuhuoneeseen, ja olenkin tyytyväinen sävyvalintaan.

Makkarissa oli ennen nahkainen lepakkotuoli. Sen muutettua alakertaan, nahkamaton päälle tuli tyhjä paikka. Alkuperäinen ajatus oli ottaa sohva vain terassikäyttöön, mutta jos kuitenkin pitäisin sitä talvet sisällä, ja näköjään tämän syksynkin :). Tyynyjä se kaipailee, harmaita ja muita. Valaisin on Lundian Soihtu Floor, hiekan värisenä. Suuret vaatelipastot ovat Ikean Hemnesit, ja sitten on tuo seilaava House Doctorin pyykkikori, joka sopii kuvaan kuin kuvaan. Ai niin, ja nahkainen matto on edelleen ja ihan aina kiva.

Paneelikatosta tulee joskus valkoinen. Joskus. Mutta miten sekin näyttää nyt jotenkin vähemmän ärsyttävältä, kun ympäröivät sävyt ovat kohdallaan...?
Sohva 'entisessä loistossaan' löytyy tämän postauksen lopusta.

Ja Making Of täältä.

Ja vielä yksi Ja: Habitare-lipun arvontaan pääsisi tästä :)


Kommentit

 1. Onpa suloinen sohva! Ja kekseliäästi tuunattu :)

  VastaaPoista
 2. Oi onpa kaunis! Meille kotiutui juuri pari ikealaista rottinkituolia, mutta tällaiset itsetuunatut versiot olisivat myös tosi hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iksun rottingit on tosi kivoja, olen niitä katsellut sillä silmällä. Vaan kun löysin näitä vanhoja, päätin pitäytyä näissä ja tyydyttää tuunausvimmaa.

   Poista
 3. Ihana sohva ja kiva väri!
  Minä olen ihastellut noita rottinkituoleja ja -sohvia joka paikassa. Harmi kun ei ole mitään paikkaa, johon saisin tuolin sopimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Josko jostain kumminkin jokin tuolin mentävä kolonen löytyisi :)? Minäkin luulin että meille ei mahdu enää yhtään mitään, vaan kuitenkin mahtui, kun kierrätin kalusteita talossa.

   Poista
 4. Minun pitää kyllä kokeilla noita spray-maaleja juuri rottinkeihini, jotka tulivat tilakaupan mukana. En hirveästi niistä välitä, mutta nämä sinun rottinkisi näyttävät todella kauniilta spray-maalauksen jälkeen! Hienoa jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos Pilvi! Kokeile ihmeessä, voin lämpimästi suositella tuotteita, olen niillä nyt sumutellut tovin jos toisenkin. Jälki tulee kuin itsestään hyvää...

   Poista
 5. Hienon hieno sohva tuli. Eipä samaksi uskoisi. Ja nippusiteet ON käteviä. Mekin niillä tuunailtu vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei uskoisi kyllä, mulla oli toiveet korkealla tuon suhteen ja tällä kertaa ne täyttyi. Nippusiteet on kyllä huikea keksintö, täältä löytyy kaikkia kokoja :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts