Yläkerran listat

(Blogiyhteistyössä Cellon ja Riihimäen Rautian kanssa)

Kun kaikki on kohdallaan, sen aistii, mutta mitään erityistä ei huomaa. Yksi kesän projekteista saatiin päätökseen, kun asensimme yläkertaan jalkalistat. Kovin erilainen olisi tämäkin kuva ilman jalkalistoja.

Hankimme listat Riihimäen Rautian kautta, niinkuin lähes kaiken muunkin rakennusprojektissamme. Päädyimme yläkerran suhteen Cellon vaaleanharmaisiin jalkalistoihin. Seinät on valkovahattu, ja lattiassa on harmaaseen taittava Cellon laminaatti "Harbour Oak", joten vaaleanharmaa puukuvioinen lista sopii seinien ja lattian kanssa yksiin.

Seinä, lista ja lattia ovat mukavasti sopusoinnussa. Listan väri on "Tammi Polar".

Tällä kertaa ei tarvinnut sahata lainkaan jiiriin, sillä kulmiin asennettiin kulmapalat. Tämä teki hommasta entistä joutuisampaa.
Olen innoissani, kun missään päin taloa ei tarvitse enää ottaa listattomuutta huomioon kuvakulmia valitessa.erityisesti Tarjalle, Marjolle ja Voitolle kiitokset hienosta palvelusta, jälleen kerran!

Cellon listaesitteeseen pääsee tästä.

Cellon sivuilta löytyy vaikka mitä ihanaa...Kommentit

 1. Siis mitä?!?! Saako tuollaisia kulmapalojakin? Apua, missä ne ovat olleet kun on takuttu noitten nurkkien kanssa. Kiitos vinkistä! Otamme siitä varmasti vaarin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllä :)! Ja värivaihtoehtojakin on niin paljon, että sopiva löytyy varmasti. Aika helppoa....

   Poista
  2. Tuolla esitteessä näkee hyvin värivalikoimaa, ja tuo palasysteemi on näytetty myös:
   http://www.cello-info.com/filebank/jalkalistat.pdf

   Meidän listat on kiinnitetty ilman kiinnittimiä, suoraan naulapyssyllä, koska listojemme ei tarvitse olla irrotettavat, ja seinät ovat paksua puuta. Profiili on "ihan tavallinen". Mutta tuo kiinnitinsysteemi sopii tosi yvin muihin seinämateriaaleihin, tai jos haluaa helposti irrotettavat listat.

   Poista
 2. Kivan näköistä ja hyvä värivalinta! Listat on tosiaan näitä asioita, joita ei periaatteessa erityisesti huomaa, elleivät ne puutu tai ole vääränväriset. :) Meillä edessä listaprojekti tuon jälkimmäisen syyn takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Sanoppa se! Minä olen "katsellut puuttuvia listoja" aivan riittämiin, joten nyt on aika voittaja-olo, kun homma on vihdoin pulkassa.

   Poista
  2. ...Ai niin, ja onnea listaprojektiin. Vaikeinta on se aloittaminen. Nimittäin tuohon meidän koko yläkertaan ei mennyt kuin muutama tunti. Muutaman tunnin vuoksi hommaa vitkutettiin vuosi :D

   Poista
 3. En olekkaan tiennyt, etä voi ostaa kulmapalat erikseen....hienoa!
  Pieni lista, mutta suuri vaikutus...heti tulee huolitellumman näköistä....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin näppärää :). Nuo kulmapalat on suhteellisen uusi 'keksintö', aika kivat jos jiirihommat ärsyttää :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Elli! Ripustelen noita milloin mihinkin ja kiikuttelen ympäri taloa. Nyt ne ovat olleet tuossa naulakossa jo yllättävänkin pitkään... :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts