Lohiöverit & bambiöverit

Eilen saapui H&M-kuvasto, ja siitä tulee aina yhtä hykerryttävä olo... Jotenkin syksyisen odottava. Olin jo hieman netistä kurkkinut sisustusvalikoimaa, mutta paperi on paperia ja hypistelin kuvastoa illalla sohvannurkassa ikityytyväisenä.

Mieheni teki illan pimetessä aivan taivaallisen loimulohen, tuolla kalliolla omalla nuotiopaikallamme. Tuli kuvaston selailun ohessa vetäistyä loimulohiöverit yhdentoista aikaan sillä seurauksella, että uni saapui vasta kolmen tietämillä. Koko yö meni karmean janon kourissa, mutta oli se sen arvoista kuitenkin.

No, aamu valkeni ja tässä touhuiltiin ja ihmeteltiin. Tytär ilmoitti yht'äkkiä "Äiti, minä haluan teltan". Kaikkia tarpeita ja päähänpistoja ei tietenkään tähän tyyliin toteutella, mutta olin itsekin miettinyt, olisikohan teltta kiva sisäleikkeihin. Olihan siellä kuvastossa soma leikkitelttakin vilahtanut.
Lohiövereistä bambiövereihin... Olemme tytön kanssa pahemman sortin bambifaneja, joten pitihän niitäkin pari laittaa lisukkeeksi, pehmon ja korin muodossa. Teltassakin vilahtelee bambifiguureja.  Tuossa korissa on muuten vetoketjulla suljettava kansi - näppärää.

Ja tummaa harmaata, sitä tarvitaan tasapainottamaan. Kodinhoitohuoneen lattialla on ihan aina oltava jotain pehmoista, sinne uusi lattiamatto siis. Tällä kertaa pyöreä. Harmaa pöytäliina tuli tilattua silläkin uhalla, että vauvamme on juuri alkanut vetää pöytäliinaa alas.


- Hups - Kommentit

 1. Minä tutkailin kans noita hennesin bambijuttuja ja meinasin ostaa rasioita ja noita säilytyspusseja, ja viime hetkellä jätin mietintään :D
  toi teltta on kyllä kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo bambihommelit on kyllä hauskoja. Teltta on ollut harkinnassa pitkään, kun noita on ollut valikoimissa jo kauan aina eri kuoseilla...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. ..lipsahti heräteostosten puolelle tyystin tämä, mulle epätyypillistä...mutta anti mennä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts