Happy Joe & Flow & Voitto!

Eilen vietimme ystäväni kanssa leppoisan lämmintä elokuista iltaa Happy Joe -siiderin piikkiin Flow-festareilla. Happy Joen alue on kutsuva, viihtyisä, sopivan maalainen (tällaiselle maalaiselle), ja hienosti stailattu kokonaisuus. Kannattaa piipahtaa, ja olla muuten paljain jaloin, sillä alueen nurmikko on ihanan pehmeää keskellä muutoin asfalttipitoista Flowta.

Olihan sitä aihetta juhlaan. Happy Joe -siideri järkkäsi keväällä valokuvauskilpailun Instagramissa. Kilpailuun lähetettiin 400 kuvaa, ja minun kuvani on yksi 15 voittajaotoksesta! Näistä 15 kuvasta on nyt koottu hieno näyttely Happy Joe -alueelle.

Paikalla oli valokuvakisan voittajia sekä bloggareita. Meille tarjottiin hyvää musiikkia, ruokaa ja juomisia.

Alla kuva, jolla osallistuin. Kuva on otettu 23.5. Silloin minulla oli kova pölkkybuumi menossa tuossa terassillamme (buumi jatkuu edelleenkin). Olin ottanut tänne blogiin kuvia pölkkyjakkaroistani. Huomasin jossain Happy Joen kisan. Ajattelin, että pullo ylhäältä kuvattuna pöllijakkaran päällä voisi näyttää hyvältä, koska korkki on hieno. Tuumasta toimeen ja parin minuutin kuluttua kuva oli asiaankuuluvine hashtageineen Instagramissa. Unohdin koko jutun, kunnes heinäkuussa minuun otettiin yhteyttä, että olen yksi voittajista :).

Tässä vielä alkuperäinen kuva.Sitten muutamia otoksia ja havaintoja sisustajan näkökulmasta.

Kaikenlaiset valot toimivat elokuun illoissa aina niin hyvin. Baari on koristeltu hehkulamppu-valosarjalla. Suurissa koivuissa puolestaan roikkui raksavalo-henkisiä lamppuja. Hyvän näköistä...
Istuinryhmien aineksina on käytetty heinäpaaleja, niiden päälle aseteltuja puisia pöytälevyjä ja koivusta sahattuja pöllijakkaroita. 

Happy Joen tuotepäällikkö Juhani Mertsalmi kertoi, että innoittajina pöllijakkaroille on osaltaan toiminut minun ottamani kuva. How cool is that!
Alueen toisessa päädyssä on käytetty enemmän väriä. Räsyistä ja keinutuoleista on rakennettu hieno ryhmä. Myrskylyhdyissä on led-valot, ja ne paloivat kauniisti myöhemmin illalla. 

Neulegraffiteja, riippukeinuja, ja puissa roikkuvia valoja.


Kiitos Happy Joe!
Kommentit

 1. Hei siis sä olit kans! :-) näin ton sun kuvan siellä ja yritinkin katsoa porukkaa josko tunnistaisin? Olis pitäny stalkata tarkemmin!? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, voi ei, olisi ollut NIIN kiva nähdä sinut :)! Mulla oli maastokuosiset stretchfarkut, harmaa neule, ja tummat pitkät hiukset..

   Poista
 2. <3 Happy Joe <3 parhautta, mutta oih mitä kauniita kuvia !!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, HJ-alue oli kyllä hienonhieno! Ja siideri tietty hyvää kans.

   Poista
 3. Onnea! Ovat hienoja nämä muutkin ottamasi kuvat. :)

  VastaaPoista
 4. Upeaita kuvia ja hieno fiilis. Tuolla olisi kyllä itsekkin viihtynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Kyllä pimenevät, lämpimät elokuiset illat on ihan parhautta. Itse en ole ennen Flowssa käynytkään, mutta sekin oli positiivinen ylläri.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts