Leather butterfly chair and Rattan rocking chairSyksy saa ja huonekalut alkavat taas liikkua. Yläkerrassa tulee vietettyä aikaa tällä hetkellä lähes ainoastaan nukkuen. Siksi ajattelinkin tuoda alakertaan tehokäyttöön kaksi rakasta tuolia. Ikävähän niitä muuten tulee, kun ei koskaan oikein nähdä.Näissä on todella mukava istuakin. Molemmat ovat tyystin erilaisia tyylillisesti, mutta eipä se haittaa. Emme elä täydellisessä maailmassa. Sohva lähti pariovien taakse työhuoneeseen.Se on sinne hivenen suuri, mutta ei sekään niin haittaa...

Sisustus elää ja mikään ei ole pysyvää. Paitsi lepakkotuoli ja Tiirinkosken talja taitavat nyt olla erottamattomat. Syksyn hankintalistalla voisi hyvinkin olla toinen tuommoinen ahvenanmaanlampaan talja. Rottinkikeinun selkänojalle, tai sinne tänne vaeltavaksi taljaksi. Sillä tuo ainokainen jämähti nyt lepakkoon for good.

Tässä vielä opetustaulumainen havainnollistus:

- Miksi lepakkotuolissa on oltava talja?
- Koska se näyttää rumalta, jos siinä ei ole.Helmiltä terkkuja!
"Ihan sama mitkä tuolit, ja taljalla vai ilman, kunhan on tämä matto."


Kommentit

 1. Tuo lepakkotuoli ON ihana...ja niin on Helmikin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Helmi on ihanin, vaikka lepakostakaan en ihan hevillä luopuisi.

   Poista
 2. Söpöinen Helmi. Meillä taitaa olla nyt liian koiramaista kun bongasin heti haukun tuolta tuolin takaa. Mutta siis lepakkotuoli on juurikin makea tuon taljan kanssa. Tosi erinäköinen ilman. Ja hauska on tuo toinenkin tuoli. Noita kannattaa ehdottomasti pitää paraatipaikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen päättänyt, että koirat saavat ihan vapaasti olla kuvissa tai olla olematta, miten niitä sattuu milloinkin huvittamaan. Niitä ei "stailata" koskaan pois :).

   Poista
 3. Ihan mahtava tuo lepakkotuoli. Kulunut ruskea nahka ja kuparinvärinen jalkaosa... Onko vanha hankinta ja saako kysellä ostopaikkaa, upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tuija! Lepakkotuoli on hankittu vuonna 2010 Casa Rustican kautta. Se on Nordal-merkkinen ja hinnankin muistan vielä, se oli 370 euroa. Pariin vuoteen en nähnyt noita missään, mutta nyt niitä on taas saanut Nordalilta. Tiirinkoskella olen nähnyt pariin otteeseen, tosin en ole kiinnittänyt huomiota, onko näissä nykyisissä kuparinvärinen runko. Se on todellakin piste iin päälle yhdessä ruskean nahan kanssa.

   Poista
 4. Ihana lepakkotuoli, taljalla taikka ilman! :)

  VastaaPoista
 5. Kummatkin tuolit ovat niin kauniita, että kelpaisivat kyllä minullekin :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan hyväntuulinen postaus, kiitos.

  VastaaPoista
 7. Toi sun lepakko tuoli, aaa, rakastan!!!. Varo vaan etten tule sitä varastamaan, kordinaatit kun tiedetään :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiitos! Onneksi koordinaatit eivät ole ihan supersupertarkat, sillä minäkin rakastan tätä tuolia.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts