Uusi lelukori

Uusi lelukori on kotiutunut ja kovassa käytössä olkkarissa. Minusta on viimeisen parin vuoden aikana tullut haka lelujen siivoilija. Alakertaan sopivia säilyttimiä olen haalinut sieltä ja täältä. Mitä suurempi ja 'musta-valko-harmaampi', sen parempi.

Raidallinen pyykkikori on oiva, ja samoin tämä kannellinen ja vetoketjullinen H&M Homen bambiaiheinen säilytyskori.

Kun lapset menevät nukkumaan, on alakerta vallattava takaisin aikuisille, ihan oman mielenterveyden vuoksi. Tämän on tapahduttava nopeasti ja helposti. En yksinkertaiseti jaksa istua lelukasassa päivät illat pääksytysten. Sielu saa paremmin happea, kun hektisen päivän päätteeksi alakerta on siisti ja leluton.

Lapset saavat kyllä leikkiä, sotkea ja levittää tavaroitaan päivisin mielin määrin, siitä ei ole kyse. Haluan vain, että lasten omaisuudelle on omat paikkansa. Näin olen yrittänyt kotimme parhaani mukaan järjestää.

Onhan se söpö :)

Kommentit

 1. On kyllä tosi nätit lelukorit. Täällä toinen jota ahdistaa levällään olevat lelut. Nyt kun poika on kohta neljä, olen saanut sen aika hyvin pitämään lelut omassa huoneessa. No, pojan huone on olohuoneen vieressä, että sinäänsäkään tarvetta lelujen levittelylle ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Saga! Levällään olevat lelut on kyllä sellainen värikimara, ettei sitä ihan koko aikaa jaksa katsella :). Meillä on lastenhuoneet yläkerrassa, muuta pääosin leikitään alhaalla, kun lapset on niin pieniä vielä.

   Poista
 2. Ompa näppärän kokoiset. Tein ihan samaa silloin, kun omat lapset oli pieniä. Silloin korit olivat laatikoita ja muovia. Nyt meillä on kotona isoja mun ite virkkaamia koreja ja niissä on kaikkea muuta kuin leluja, aina on kaikenlaista tavaraa, jota pitää koota jonnekin pois lattioilta, pöydiltä, tasoilta ja hyllyiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aina sitä piilotettevaa löytyy. Sanomalehtiä ja mainoksia, sekalaista tavaraa... Mutta on hyvä kun niille tylsille mutta tuiki tarpeellisille tavaroille on joku paikka, niin pysyy paikat suht siistinä. Ison korin virkkaamisesta minäkin haaveilen, siihen tulee nahkasangat...sitten jokus! Aikaa tosin voi tuon projektin aikaan saamiseksi mennä pitkä tovi.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts