Pikatuunaus sarvilla


Sarvien hovihankkijani Miia jätti meille kerran yhdet irtosarvet. Kieppasin ne nyt noin 10 vuotta vanhan Färg&Form -lampun ympärille. Lampun olen aikanaan saanut Lundialta lahjaksi, kun tein heille graafista suunnittelua ja mainoshommia.

Että nuo sarvet ovat aina vaan niin kauniita ja uniikkeja ilmestyksiä. Eläviä sarvipäitä vilahtelee tässä meidänkin tienoolla tiheään. Muutama peurojen yöpymispaikka on ihan tuossa lähimetsässä, mutta harvemmin niitä pääsee itse näkemään. Koirillamme on usein vainu päällä ja heidän elekielestään on helppo havaita, koska peuroja on lähellä. Silloin saattaa itseäkin lykästää ja ehtii nähdä edes vilauksen, ennenkuin kaunis eläin katoaa. 

Näidenkin sarvien ex-omistaja on kaadettu mitä luultavimmin tältä seudulta. Muut osat on luonnollisesti hyödynnetty jo aikapäiviä sitten. Sarvi on materiaalina "ikuinen" ja sarvet jatkavatkin nyt hyötykäytössä koristeina, minun puolestani vaikka tästä ikuisuuteen.Kommentit

 1. Beautiful photos, fantastic presentation:) Greetings

  VastaaPoista
 2. Ovatpa sirot ja hieno idea sijoittaa ne noin. Luulen, että saan lähiviikkoina isältäni heidän takkahuoneensa seinällä koko ikäni olleet sarvet. He ovat juuti muuttaneet, mutta sarvet edelleen vanhan kodin seinässä. Pitääkin huolehtia etteivät unohdu sinne. Voiskos ne maalata valkoiseksi, mitä luulet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan varmasti voisi maalata valkeaksi, spraymaalilla varmasti näppärin toteuttaa. Blogeissa olen nähnyt valkoiseksi ja mustaksi maalattuja, en vaan nyt muista keiden blogeissa. Olen itsekin valkoista miettinyt, noihin yksittäisiin sarviin, mutten ole kuitenkaan raaskinut, kun jotenkin pidän tuosta luomumeiningistä enemmän :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts