Leather butterfly chair and Leather carpet in love

Lepakkotuoli palasi kotiin ja muita kertomuksia...

Eilen asensin, siivosin ja sisustin kuusi tuntia yläkerrassa. Kolme huonetta on taas kuosissa, kun vauva muutti makkaristamme ikiomaan pienen pojan huoneeseensa. Tyttö sai vähän uusia eli vanhoja huonekaluja. Ihan olemassa olevien kalusteiden ja tavaroiden kierrätyksellä mentiin.

Ainut uutuus olivat lastenhuoneiden rullaverhot. Niistä en vielä tässä vaiheessa kykene puhumaan oikeastaan mitään. Sen verran voin valottaa asiaa, että seuraavaan viiteen vuoteen en asenna yhtään rullaverhoa. Suhteellisen kovalla koetuksella oli kotiäidin aivokapasiteetti, ja mittari huusi punaisella useampaan otteeseen. Mutta hienot tuli lasten rulliksista.

Tämän postauksen pääuutinen on kuitenkin se, että tytön huoneessa lainassa ollut lepakkotuoli palasi kotiin, eli isoon makkariin. Nahkamatto ja lepakkotuoli saivat nyt siis vihdoin toisensa. Tämän naimakaupan olin pohjustanut jo aikoja sitten, kun ajattelin että noilla kahdella voisi synkata. Mitä mieltä?
Sanomattakin on selvää, että olen aivan hulluina näihin nahkamattoihini... 
Esteettisen ylistämisen oheen voi todeta, että tämä tuote on kauneutensa lisäksi myös toimiva. Varvastuntuma on nahkean karhean miellyttävä. Ei kova, ei pehmeä. Täydellinen in my opinion.Sängyn päädyssä olevalle tammipenkille olen koonnut puisia lautasia. Iittalan aarrerasia kaveeraa niiden kanssa.


Kommentit

 1. No ihan todellakin synkkaa! Ihana pariskunta! :)

  VastaaPoista
 2. Sopivat todella hyvin yhteen...tykkään tosi paljon!!

  VastaaPoista
 3. Oivoi kun kaunista, tosi hyvin sopivat toisilleen!

  VastaaPoista
 4. Voin vaan kuvitella sinua rullaverhoja asentamassa. Mä en niiiin suostu lähtemään noihin hommiin, muuta kuin apumieheksi. Mutta bat-tyyli toimii. Me like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin todella onnellinen, ettei ollut apumiestä... Olis ollut melkoinen sota :D...mutta ah se ylpeys kun sain homman valmiiksi.

   Poista
 5. Todellakin toimii!! Kaunista, tykkään.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos. Lepakko on sulostuttanut meitä nyt kolmisen vuotta ja hyvin on kotiutunut jokaiseen huoneeseen, jossa on vieraillut.

   Poista
 7. On kyllä melkoisen symppis pariskunta, aivan upea tuo lepakkotuoli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :), äsken taas kävin tuolla pariskunnan luona istuskelemassa ja iPadilla blogikierroksella, lapsen nukuttamisen jälkeen. Mukavan viihtyisä paikka ja ihanaa kun yläkerta on taas mallillaan.

   Poista
 8. Aiempiin kommentteihin ei ole enää mitään lisättävää! Ikinä en ole nähnyt noin upeaa nahkaista lepakkotuolia!

  VastaaPoista
 9. Vallan hieno tuo nahkainen lepakkotuoli! Saako udella, mistä olet sen hankkinut? Itse haaveilen kovasti samanlaisesta:) t. Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jenna kommentista. Minun tuolini on ostettu Casa Rusticasta, nettikaupasta kolmisen vuotta sitten. Tiirinkosken Tehtaalta saa näitä myös, ja monesta muustakin paikasta. Tuolini on Nordal-merkkinen. Nyt tällä hetkellä en ole nähnyt noissa tuoleissa samanvärisiä jalkoja kuin omassani, mutta katselemalla ja kauppiailta kyselemällä varmasti voisi löytyä ihan prikulleen sama. Tuoli on kyllä todellinen lemppari ja kauniskin vielä!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts