Mollylla kylässäNyt tulee herkkua! Kävin rakkaalla lapsuudenystävälläni, Rouva M:llä kylässä. Blogimaailmassa hänet tunnetaan Molly's Candyshopin (klik) hengettärenä. Tässä tunnelmia hänen kodistaan.

Perheen Puppa-koira ja makuuhuoneen nurkkaus, jossa kaikki, ihan kaikki, on kohdallaan.
Vanha Husqvarnan ompelumasiina on olohuoneen somistaja. Katsokaa noita ornamenttikuvioita, niistä saisi myös hienoja tatuointeja? Vanhempieni vintillä taitaa olla mummuni vanha Singer. Se pitäisi joskus sieltä ottaa esille...
Pyöreitä.

Virkattu matto, Mollyn tekemänä tietty. Vanha soittorasia, muistatteko? Mehut tarjottiin aikas kauniisti keskellä arjen pyöritystä ja lasten vilinää. Keittiössä on vanha puinen jakkara.
Juteltiin vanhoista rottingeista. Ei ole kauaakaan, kun 80-luvun rottingit olivat ihan kammotuksia. Nyt niitä raahataan kilpaa terasseille ja koteihin. Tässä Mollyn ympyrätuoli. Minä otin tällä samaisella reissulla mukaani kattoon ripustettavan keinun vanhempieni varastosta. Joten siitäkin sitten joskus blogissa lisää, kunhan saadaan se kuosiin...

Ruosteinen rautapata vetää puoleensa. Miten kaunis pinta siinä onkaan.
Vanhempieni luona olisi näitäkin paljon, mummoni vanhoja nekin. Täytyy ottaa ne ensi kesänä uudestaan käyttöön.

Tuollainen rautapata toimisi myös sisällä säilytyskalusteena. Vaikkapa  moderniin mustavalkoiseen kotiin se toisi kaunista, tummaa rosoa. Pehmusteet vaan pohjaan ja pata kauniisti esille.M rakastaa ommella.

Häneltä voi myös tilata erilaisia mittatilaustyönä tehtyjä sisustustekstiilejä. Tässä tähtiä; tuunattu valaisin ja lastenhuoneen pulpettiin tehty istuinpehmuste.
Lastenhuoneessa.

Ikean prinsessakatos on tuunautunut Mollyn värimaailmaan sopivilla viirisomisteilla. Tuunauspostaus nähtävissä täällä.

Vanhassa kahden oppilaan pulpetissa on syvennys kynille. Yht'äkkiä tuli ihan hiljaista, ja kun hiivimme katsomaan, tytöt piirtelivät vierekkäin hipihiljaa.Pihalla on jokaisen prinsessan unelmamökki.
Tää on niin pinkkiä, niin romanttista, niin makeaa hattaraa!
M otti meidät vastaan tässä ihanaisessa essussa. Essuthan ovat oikeastaan todella kauniita arkivaatteita. Ainakin tämä GreenGaten.
Essu on minulle tyystin vieras vaatekappale. Mutta sehän voisi toimia myös henkisenä selkarankana, siitä voisi saada sellaista vanhan ajan emäntäasennetta! Nimittäin siihen nähden, että vietän jo toista äitiyslomaani, tunnen itseni toisinaan aika amatööriksi täällä omissa ympyröissäni?

Kyllä, essu voisi olla toisinaan ihan tarpellinen univormu farkkuhameen ja tanktopin päälle. Ja voisihan siihen pyyhkiä kädet, kaatuneet maidot, niistää lasten nenät, pyyhkiä puklut ja koirien kuolat. Lista on loputon. 
Aurinkoista viikonvaihdetta!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts