Pomppulinna ja lapsellinen tehoterassi

Riippukeinu väistyi ja tänään tilalle vaihdettiin prinsessapomppulinna.

Terassin ei tarvitse, eikä se saakaan aina olla vain aikuisten hillitty maailma. Sadekuurottelevana päivänä terassilla voi pomppia ilman kastumisen vaaraa. 2 x 2 m pomppis mahtuu just ja just kahden pitkän sivun kulmaan.

On muuten useampaan kertaan tullut taputeltua itseään selkään, syystä että tajusimme rakentaa extraleveät, katetut terassit, jotka kiertävät lähes koko talon. Pihalla ei ole nyt niin kiire, kun on 60 neliötä valmista kesäilytilaa. Halutessaan pääsee aina varjoonkin. Tällä mäellä näet porottaa aurinko aina ja joka suunnasta, jos se vaan paistaa.


Kommentit

 1. Voih, veit sanat suustani! Pohdittiin ihan ääneen kuuman kesän aikana, että miten valtavan vähän Suomessa on kunnon oleskeluterasseja isoissakaan taloissa... just sellaisia hengailupaikkoja, kun ulkona paahtaa tai sataa. Eli ihan loistavan pomppuilupaikan olette saaneet aikaiseksi, niin isommille kuin himpan verran pienemmillekin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiitos :)! On kyllä ihan totta, että suht vähän suuria ja katettuja terasseja näkee. Yleensä kai Suomessa terassit tehdään talon valmistuttua ja silloin ne jää melkein väkisin kattamatta. Nyt olevilla asuntomessuilla muistan nähneeni muutaman tosi suuren katetun, hulppeissa taloissa. Meidän koti on ihan mallia tavis hirsitalo :).

   Vaikka Suomessa ei ole sellaista paahteen ja porotuksen ilmastoa, jolta niinkään tarvitsisi suojautua, niin sadesäätä kyllä riittää, ja terassi toimii siinäkin hyvin. Voi olla ja hengata ulkona pitkiäkin aikoja kastumatta. Sateestakin saa parhaat puolet irti :D.

   Poista
 2. Tuollainen iso katettu terassi olisi unelmissa, mutta ei onnistu tällaisessa perinteisssä hollantilaisessa talossa. Aivan ihana :-)

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja aurinkoista viikonvaihdetta sinnekin! Niinhän se menee, tänne ei saa ihanaa hollantilaista puutarhaa jollainen teillä on, ja sinne ei saa mainitsemaasi terassia. Kaikessa on puolensa :)

   Poista
 3. Voi terassi! Terassisi on kyllä täydellinen. Ihana kesähuone! Omaani olen odotellut jo kohta kymmenen vuotta. Talon ympärille emme sitä saa, mutta saataisiin edes jonkinmoinen puutarhaan niin ei koko ajan tarvitsisi puutarhakalusteita siirrellä ruohonleikkurin tieltä. Katettu terassi olisi aivan taivaallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, terassit ovat kyllä monikäyttöisiä varsinkin pienten lasten kanssa :). Toivottavasti teidän terassiunelma toteutuu pian, ja katettuna...!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts