Kuvavirtaa messuilta

Asuntomessupajatso on tyhjennetty niin monessa blogissa niin upeasti, että tiesin jo mennessä, mitä tuleman pitää. Hyvä niin, oli nimittäin mukavan rentoa kierrellä rauhassa hyvän ystävän kanssa teemalla "No kids, no husbands". Laukussa kulki mukana iPad, jolla räpsyttelin omaa silmää miellyttäviä juttuja. Tätä kuvavirtaa suollan nyt tämän postauksen verran, ja sitten on messut käsitelty minun osaltani :). 

Päähuomioni:

 • Keittiöt ovat messutaloissa nyt kauttaaltaan paaaljon pienempiä kuin ennen.
 • Molemmat hirsitalot olivat aivan ihania - tämä ei ole minut tuntien mikään yllätys.
 • Hulppea Herrala-talojen Kivenherra hurmasi. Kyllä se vaan niin on, että suuret neliöt ovat sitä todellista luksusta. Monessa kivitalossa oli laitettu pienempiin neliöihin kaikkea ihanaa, mutta samalla kaikkea mahdollista. Kokonaisuudet olivat hieman täyteen ahdetun tuntuisia. Tuossa Kivenherrassa huomasi sen, kuinka ne hulppeat neliöt vaan luovat sen oikean luksuksen, yhdessä linjakkaan sisustuksen kanssa. Myös talon kerroksellisuus, monet tasot, hienot materiaalivalinnat hurmasivat täysin. Ihanan ylellinen kokonaisuus. Tuon jälkeen oma 160 neliön hirsikoti tuntuu lähinnä kesähuvilalta, mutta so what :).

Kuvat eivät ole missään järjestyksessä - kunhan ovat.

Pienen seikkailijan huoneesta..

Hirsitalotunnelmaa... Betonipenkki. Betonia oli nyt paljon, useammassa kohteessa.

Tulikiven uudet sähkökiukaat puhuttelevat, aina.

Metsäluonto on alueella vahvasti läsnä. 


Taide ja tekstiilit kuin yhtä.

Kiva idea maalata pesumerkinnät kodinhoitohuoneen seinään.
Vielä parempi olisi selityksineen, sillä en ole tähän ikään mennessä vielä kaikkia oppinut.
Kivenherran korkkiseinä oli jotain niin upeaa.
Pellavalakanoita ja pölkky - tykkään, ja molempia löytyy omasta kodistakin.
Rottinkia oli myös paljon esillä - tässä kaunista maalattua ruokaryhmässä.
Ferm Living on ihana lastenbrändi. 
Mielestäni kaunein taideteos.
Hay, popcornit ja talja sopivat näin hyvin yhteen.
Betonipöytä meets marokkolaistarjotin, suomalainen pöllijakkara ja luonnonkukat.
Hirsitalon soma vaatehuone.

Voi kun se vaatesäilytys olisikin näin puuterimaisen seesteistä. Vaan ei ole todellisuudessa ei, nimim. vaatehuone pitäisi siivota (taas). Edit.

Ehkä vielä on pakko tehdä erillinen hirsitalopostaus tuonnempana... ne kaksi olivat niin kivoja :).Kommentit

 1. Jes kiitti Tarja! En itse taida päästätälläkertaa messuille ollenkaan ja mua juuri ois kiinnostanut noi hirsitalot. Mutta mitä ihmettä eikö niitä muka ollut kuin kaksi? Mä ihan ymmärsin että kolme niitä on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olis kyllä paljonkin lisää kuvia hirsitaloista, niistä kahdesta siis. Enempää ainakaan en löytänyt :). Ehkä teen niistä vielä oman postauksen, jos sinua kiinnostaa, se voisi olla mukavaa. Hirsiä kuitenkin on vähemmän blogeissa nyt näkynyt.

   Poista
  2. Tee ihmeessä, kiinnostaa todella! Muistaakseni siellä oli Mammutin ja Kimaran talot ja vielä Hongan, mutta se taisi olla niin moderni hirsitalo rapattuine seinineen, ettei sitä ilman sisäänmenoa hirsitaloksi uskoisi :)

   Poista
  3. Ok, se on sitten mennyt multa tyystin ohi :D. Teen vielä tänään hirsipostauksen :)

   Poista
 2. Ja anna anteeksi kiireisen ihmisen sanahirviöpötkylät :) Huomenna töitä ja mun pitäis siis olla jossain ihan muualla kuin koneella ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos messukierroksesta!
  Itse en paikalle päässyt, mutta näin käykin paremmin..ilman kävelyä ja ruuhkia..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :)! Oli kyllä hieman liikaakin mun makuun ruuhkaa, ja kävelläkin sai... Mutta kivaa oli :)

   Poista
 4. Hei Tarja, noita "pesumerkintöjä" saa myös sisustustarroina, ei tarvi maalata välttämättä :) Kun nyt vaan muistaisin missä niitä juuri näin surffaillessani. (Tosin selitykset puuttuivat niistäkin :D)
  Terkkuja!

  Jenni (http://tervetta.blogspot.fi/)

  VastaaPoista
 5. Hah, löysinpäs: http://www.art4u.fi/kauppa/fi/product_details.php?p=823.

  Art4u:lla niitä oli ja saa valita oman värisävynkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni salapoliisityöstä. Nuo olis kivoja, paitsi hirsiseinään ei oikein saa kiinni. Ajatuksena tosi hauska.

   Poista
 6. Kiitos myös miun puolesta messukatsauksesta! En ollut vielä muualla kuvia nähnytkään kuin Avotakassa. Itellä on vielä mietinässä, että käviskö taloja katsomassa. Ja sama juttu täällä, pesumerkinnät on välillä hieman hakusessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo, ja tosi kiva kuulla, että tykkäsit katsauksesta!

   Pitäisi oikein tulostaa ne merkinnät paperille, laminoida ja laittaa kodinhoitohuoneeseen. Mulla on kultakalan muisti, en koskaan muista miten ne meni... :D

   Poista
 7. Jes, tulin nyt vasta lukemaan tämän postauksen, kun halusin säilyttää jännityksen ennen messuille menoa. :) Perjantaina kävin, tykkäsin ja nyt koostin myös omaan blogiini. Tosin todella tiivistetyn ja aika Maja-keskittyneen, ylläri. Se Hongan hirsitalo oli yksi suosikeistani talona, ei kyllä ulkoapäin olisi uskonut sitä hirsitaloksi.

  Kiva oli käydä messuilla ja hauskaa nyt lueskella näitä messupostauksia jälkeen päin; löytää erilaisia näkökulmia ja inspiraatioita lisää. :)

  Ihanaa su!

  Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kun tulit vilkuilemaan mun messujuttuja :).

   Näitä on ollut kyllä tosi kiva katsella useammastakin blogista, että kuka on kuvannut mitäkin. Ja monen bloggarin kohdalla on tavallaan arvannutkin, että minkä tyyppisiin asioihin kukakin on kiinnittänyt huomiota. Blogeja kun seurailee, niin tulee kunkin meistä tyylit tutuiksi. Ihanaa, kun kaikki ollaan erilaisia ja omanlaisia. Mulle noi hirsihommelit kolisee, ja sitten tuo superhulppea Kivenherra edusti semmoista luksusta, joka kolahti myös.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts