Kierrätystyöpiste

Pikkuisen pikkuinen työpiste syntyi tytön huoneeseen yläkerran sisustuskierroksen myötä. Kamat kiersivät ympäri taloa, joten mitään ei hankittu uutena.

Pöytä on kymmenisen vuotta vanha ja ostettu Riihimäeltä antiikkiliikkeestä. Miksi en kuvannut pöydän jalkaa... Siitä on nimittäin jonkun aikaisemman omistajan koira nakertanut palan pois. Jalka on ohuimmasta kohdasta pari senttiä. 

Rautainen, sopivan ruosteinen tuoli on jo edesmenneen riihimäkeläisravintola Lehmushovin jäämistöä. Sen hinta oli aikanaan viisi euroa. Meillä on näitä kaksi, molemmat erilaisia. Ricen vihreä jättikori on alelöytö, hintaa oli kympin verran. Pöllövedin on uutena ostettu paikallisesta sisustusputiikista vuosi takaperin. Vasta koneella kuvia katsoessa huomasin, kuinka korissa ja pöllössä on tismalleen sama jadenvihreä sävy. Konepestävä matto on ollut käytössä kolme vuotta ja kuin uusi edelleen.

Nyt kelpaa pienen ihmisen kasvaa ja piirustaa.


Kotoa löytyi juuri pöydän kannen kokoinen huurteisen muovinen kirjoitusalusta. Kuin tehty.

Tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, että meillä ei ole vielä yläkerrassa jalkalistoja. Tilanteeseen on tulossa (niin kauan kaivattu) muutos piankin. Yläkerran aulassa makoilee nimittäin ihan tuliterä listapino. Tänään haimme satsin tilaamiamme Cellon jalkalistoja Riihimäen Rautiasta, jonka kanssa teemme blogiyhteistyötä tässä listaprojektissamme. Alakerta listoitettiin viime talvena, ennen ristiäisiä. Nyt on viimein yläkerran vuoro.

Kyllä se on sokka irti tällä sisustajalla, kun viimeinen lista napsahtaa kiinni. Sitten on talo valmis, ja kuvakulmissa sun muissa ei tarvitse ottaa enää mitään tylsiä juttuja huomioon, kuten listattomuutta. 

Sitten uskallan kai päästää hyvillä mielin sisustustoimittajiakin kotiimme käymään. Tähän asti olen perääntynyt haastattelupyynnöistä vedoten siihen, että ihan kaikki ei ole vielä valmista. Mutta, nuo listat ovat vielä siistissä pinossa ja muoveissa. Ne eivät ole vielä lähelläkään seinän ja lattian yhtymäkohtaa, joten odotellaan.

Sävynä meillä on Tammi Polar, klik.

Se on taas viikonloppu. Viettäkäähän kiva sellainen!
Kommentit

 1. Ihana paikka, kauniit huonekalut ja yksityiskohdat! Tykkään noista tarinoista ja historioista esineiden takana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, stooreja on kiva mietiskellä, varsinkin näitä paikallismuisteloita ;). Harmi vaan kun Lehmushovia ei enää ole, tykkäsin kovasti paikasta. Siellä oli ihana käydä lounailla kesäisin, syödä puutarhassa näillä ruosteisilla rautatuoleilla. Ahh.

   Poista
 2. Ihana tuoli. Ja vain viisi euroa :O Hyvät kaupat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, halvat oli. Olisi pitänyt ostaa enemmänkin, mutta mulla oli tuohon aikaan suuri vauvamaha. Kaksi tuolia sain vaivoin raahattua autolle ja ne mahtuivat takakonttiin.

   Poista
 3. Tuolia ja pöytää täällä myös ihailen :) Enkä olisi listattomuutta huomannut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Listattomuuteen olen minäkin niin pelottavan tottunut, että kun listat saadaan paikoilleen en nuku varmaan kahteen yöhön, vaan tuijottelen vain niitä :D

   Poista
 4. Voi apua mikä tuoli ja mikä löytö!!! :) Aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Teillä on kaunista! Semppiä loppurutistukseeen listojen kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään ne listat sitten laitettiin, iiihanaa! Nyt on talo valmis.

   Poista
 6. Kaunnita vanhoja aarteita! Kierrättämällä tavaroita omassa kodissakin voi kyllä tehdä monia juttuja aivan uusiksi. Täytyisi ottaa omassakin kodissa huonekaluralli. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! On ihan totta, että kunnon kierrätyksen jälkeen tuntuu siltä, kuin ihan uutta ois, vaikka vanhaa vaan...!

   Poista
 7. Ihastuttava tuoli ja kaikki nuo sopivat todella hyvin yhteen!

  VastaaPoista
 8. On kyllä mahtava piirustuspiste :) Pikkuinen pöllö kruunaa kaiken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuossa on jo kovasti piirusteltu. Pöllö on kyllä hauska detalji :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts