Shwings-tennarituunailuaParin päivän takaiselta Tiirinkosken Tehtaan visiitiltä tarttui mukaan glittersiivet!

Shwingsit ovat nimeltään, ja näillä voi tuunata vanhat tai uudet tennarit satumaisiin sfääreihin. Ostin siivet tyttärelleni, mutta taka-ajatuksena oli toki evakuoida siivet omiin tennareihin, jos sopiva tilaisuus tulee. No, ei ole pelkoa, että tulisi. Seuraavalla reissulla täytyy ostaa omat :).

Nämä on kyllä iiihanat. Kiinnitetään tennarin nauhoihin, ja siitä se askel sitten kevenee! Runkoverenpisara on täynnä poksahtelevia kukkia. Pinkkiälilaapinkkiä.


Ai niin, lähtihän Tiirinkosken reissulta mukaan muutakin, mm. täydellinen mustapäiden puristelupeili, josta on varmaan tehtävä ihka oma postaus :D. Ja nämä tähdelliset Bloomingvillen pyyhkeet X 2 


Kommentit

 1. Voi kuinka ovatkin ihanat nuo siivet ♡ Minä tahtoisin kovasti tuolta tehtaalta niitä keittiöpussukoita joista postailit jo aikaisemmin..Varsinkin nyt kun meillä on tulossa uusi keittiö ;) Harmi ettei heillä ole vielä sitä nettikauppaa.. Ihanaa kesää sinne :)

  ~ Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja! Hei laita ihmeessä heille sähköpostia pussukoista. Tilaukset onnistuvat myös meilitse aivan varmasti :).

   Poista
 2. Hauskat siivekkeet! Kyllä nyt kelpaa kuljeskella, sävy sävyyn kesäkukkien kanssa. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts