Naamioitu fairypullo

Kyllä postauksia syntyy näköjään näin juhannuksenkin alla. Paljon kun kotona viettää aikaa, niin eihän se ihme ole :). Tällä viikolla piipahdettiin Hämeenlinnassa. Kävimme SA-kaupassa, josta tein löydön ystävälleni. Vanhasta armeijan arkusta tulee hieno jokin; pöytä, säilytin.. Tiirinkoskellakin kävimme taas lampaita ja kanoja katsomassa, ja sisustuspuodissakin tottakai. 

Tässä poimintoja tuliaisista ja muista. Nicolas Vahén keittiösäilytyskasseista tykkään kovasti. Tiirinkoskelle niitä oli tullut jälleen uusi satsi. Pienemmän, sirottimille ja maustemyllyille sopivan kassin lisäksi uutuutena olivat nyt isommat, fairypullon korkuiset kassit. Ostin molempia kokoja muutaman (lue vinon pinon), koska piilotettavaahan keittiöstä ja muualta aina löytyy, ja näitä on kiva viedä myös tuomisiksi.

Muovitetuissa kasseissa voi säilyttää ihan mitä vaan. Instagramista löysin kuvan, jossa kassi on käden ulottuvilla keittiön tasolla ja täpötäynnä perunoita. 

Ei ole muuten koskaan vielä fairypullo näin hyvältä näyttänyt tiskipöydällä?

Itseni ja tapani tuntien, oliivipuu on tekokasvi. Tykkään kyllä hoitaa kasveja, mutta joidenkin kohdalla on syytä ns. luovuttaa suosiolla. Tiedän, että oikeaa oliivipuuta en saisi niin kauaa hengissä pysymään, kun haluaisin.


Ananas on todellisessa tehokäytössä. Ensin se kuvataan, ja huomenna siitä tulee juhannusjälkkäri, grillattuna...Nythän voi taas uudelleen toivotella ne hyvät juhannuksen tienoot! Nautitaan näistä valoisista öistä ja hyvistä keleistä. 

Ja tässä vielä se arkkulöytö, jännä nähdä mitä ja millainen tästä tuleekaan.


Kommentit

 1. Nuo kassit on kyllä tosi kivan näköisiä.
  Mukavaa juhannusta teille! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kassit ja oliviipuun menestyminen on varmaa...:))
  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu melkoinen sankari saa olla, joka tuon saa hengiltä :). Hyvää juhannusta!

   Poista
 3. Ihania postauksia täällä läjäpäin! Upeita kuvia, kivoja ostoksia - ja ihana Martta Wendelin :) Ala-asteen vanha opettajamme opetti jo aikoinaan Marttaa arvostamaan ;)
  Kiitos tunnustuksesta (unohtui kaikessa tohinassa kiitellä - ehkä sen jossain välissä saan eteenkin päin...) ja oikein rattoisaa keskikesän juhlaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia ja ole hyvä! Tässä on taas tullut touhuiltua kaikenlaista...

   Martta is the best. Teillä on ollut huippuope. Itse muistan ystäväni lapsuudenkodissa olleet Wendelin-taulut, joita pikkutyttönä ihailin. Ja isona minusta tuli sitten Wendelin-fani :).

   Poista
 4. Oi, ihana toi arkku ja kivoja kasseja!
  Ihanaa juhannusta! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts