Meikkauspeili ja minun nurkkaukseni


Tällaista olen tarvinnut, mutten ole vartavasten lähtenyt hommaamaan. Tiirinkoskella se sitten tuli vastaan, House Doctorin kahdeksan euron seinäkiinnikkeinen meikkauspeili. Peili on kaksipuoleinen, joista toinen on suurentava.

On se kyllä helpotus ja hyvä juttu, ettei enää tarvitse puristella mustapäitä liikennevaloissa auton peruutuspeilistä. Sillä kuten me naiset tiedämme, luonnonvalo on paras valo siihen hommaan. Nyt kun peili on ikkunan vieressä, voi kotikosmetologin työt hoitaa hieman järkevämmissä ja tyylikkäämmissä puitteissa.

Samalla tuli kuvailtua kodinhoitohuoneen nurkkaa, jossa säilytän omia tavaroitani pienessä valkeassa "kippiovikaapissa". 


Kirjoitin ensin, että meikkipussi on kovin rakas, "merkitön", Sokokselta aikanaan ostettu. Mutta onhan siinä jokin merkki, Vito & Joe, ja nettisivutkin löytyivät. 

Vaaleanpunainen, jo kulahtanut siivekäs nimitagi on Stockalta. Se on feel good home -merkkinen. Eipä tämäkään sanonut minulle mitään, mutta google johdatti brändin sivuille. Tuolta löytyy kaikkea uskomattoman ihanaa, huonekaluista lähtien. Kurkkaappa täältä.Kommentit

 1. Onkos tuossakin toinen puoli suurentava....sellainen minulta löytyy...:)

  VastaaPoista
 2. Täällä kans yksi pyöreän meikkauspeilin omistaja.
  Kätevä tuollainen pyöreä peili kun näkee suurennettuna (ja normikoossa) oman nassunsa ja välillä vähän liiankin läheltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu todellakin liian läheltä, mutta kai se on sitä realismia :)...

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts