Kesän releet

Olen tehnyt muutamia kesäelämään sopivia hankintoja, itseäni hemmotellakseni :).

Sininen maksimekko on henkkamaukkaa ja oikein toimiva "jokapaikan" mekkonen.

Kesäkenkiä... Voisin elää koko elämäni alusta loppuun onnellisesti varvassandaaleissa. Syksyisin on aina haiku ja suruaika, kun täytyy alkaa käyttää sukkia ja oikeita kenkiä. Syksyn ainut pelastus on, kun voi taas käyttää Gantin nahkasaappaita, muuta hyvää tilanteessa ei ole.

Surfdomesta löysin hovikelpoiset Havaianas-sandaalit. Perus varvastossuun on lisätty reilunpituiset nilkkaremmit ja kantapään taakse pieni tuki. Nämä fiinit varvastossut jalassa aion mennä ensi viikolla jo pitkähköksi perinteeksi muodostuneisiin mainostoimiston bileisiin. Ja jos varvassandaalit alkavat tuntua liian varvassandaaleilta, takataskussa on vielä Superdryn sinivalkoraidalliset espadrillot, ehkä laitan sittenkin ne.


Suuria Seafollyn tote bageja tilasin kuusi kappaletta lisää, siis koko suvulle :). Nyt on molemmilla mummuilla, tädillämme, ja poikamme kummilla omat. Ja pakko tunnustaa, että itsellenikin tilasin vielä yhden, kolmannen. On ne niin hyviä! Täällä aikaisempi postaus laukuista.

Ankkurirannekoru on ihkaensimmäinen pelkästään muotiblogin perusteella tekemäni ostos. Bongasin sen Lili's -blogista, laitoin samantien tilaukseen, ja hienohan se on livenäkin. Tosi soma, ja ihan mua.


En ole lainkaan käsilaukkuihmisiä, joten lompakossa on oltava hihna ja vähän enemmän tilaa. Fossilin lompakko täyttää tarpeen täydellisesti. Remmi on konjakkinahkaa ja irrotettavissa.
Kommentit

 1. Onpa kivoja, erityisesti tuo lompakko. Mahtuuko siihen kännykkäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IPhone mahtuu hyvin, jos muun sälän määrää rajoittaa. Sisällä on kolme korttitaskua, joihin mahtuu kortit ihan hyvin, jos niitä on max kymmenisen kappaletta :). Tällöin puhelimelle on vielä tilaa.

   Poista
 2. Kaunis käsikoru ja ihania kuvia taas :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania kaikki. Varsinkin tuo laukku, se vaikuttaa kätevältä juurikin kesän tuleville reissuille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, yhteen laukkuun mahtuu se mittaamani 2,5 muovikassia tavaraa, hehee :D.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts