Kaupunkiparveke ystäväni luona


Ihastuin ikihyviksi tähän modernisti kalustettuun kaupunkipartsiin.
Vähemmän on enemmän.

Vähemmän on tarpeeksi.


Katsokaa. 

Hayn Hee -tuoli ja DLM (Don't Leave Me) -pöytä. Puusohva, viherkasvi, keltainen koristepönttö. Ratian Kalikka-lattia. Rauha, siinä se.
Kommentit

 1. Kaunista. Ihanan yksinkertaista, simppeliä, modernia ja toimivaa. Kaipaan itsekin välillä kaiken maalaisromanttisen hörsyilyn keskellä tällaista musta-valkoista yksinkertaisuutta. Toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin kaipaan. Aivan ihanaa, kun saa kurkistella ja pohdiskella muiden sisustuksia. Niistä saa aina niin paljon.

   Poista
 2. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunista! :)

  VastaaPoista
 3. Välillä tosiaan kaipaa yksinkertaisuutta. Blogissani, www.suviruohotiella.blogspot.fi, on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 4. Hyvät ratkaisut. tässä sitä taas näkee, miten monenlainen voi olla silmää miellyttävää. Kun on tyylillä tehty kokonaisuudeksi, voi ihailla sellaistakin, mitä ei itse tulisi valinneeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niin se on. Se, että uskaltaa valita vaikkapa pelkkää mustaa, on rohkeaa ja tyylikästä. Itse ihailen tuossa juuri sitä. Itse sortuisin väreihin ihan taatusti, ja kokonaisuus ei olisi sitten niin rauhallinen. Tuolla parvekkeella on tosi kiva ja rentouttava tunnelma.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin on! Tuli muuten mieleen, että tuo Hayn tuoli on just semmonen, mikä menee kesällä partsilla ja talvella olkkarissa. Tekis itsekin mieli tuommoista. Mein olkkarissa vaan ei ole enää tilaa :). Toinen sohva pois ja Hayt tilalle :)

   Poista
 6. Parvekkeen omistaja kiittää kauniista kuvista ja kivoista kommenteista.:) Kalusteet viettivät lasitetulla parvekkeella koko talvenkin ja hyvin kestivät. Meilläkään kun ne eivät mahdu sisälle, mutta ajatus on, että tarvittaessa ne siirtyvät sisälle käyttöön.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts