DIY yöpöytä
Tässä helppo ja edullinen vinkki vaikkapa kesäkotiin; seinään kiinnitettävät yöpöydät. Plussina: koon voi päättää itse, helppo tehdä, halpa toteuttaa. Jaoin tämän idan taannoin Talo&Koti-lehden kilpailussa, joten laitetaan se tännekin.

Meidän yöpöydät syntyivät maalaamattomista hyllynkannakkeista ja hyllylevystä. Käsittelin ne samalla aineella kuin seinätkin, Bloomin paneelivahalla. Oikein hyvin istuu tänne, ovat kestävät ja somat. Eivätkä vie lattiatilaa :)

Pentikin lahjakorttikisaan on tullut iso pino aivan ihania vastauksia. Kiitos kaikille jo osallistuneille! Mukaan pääsee täältä.

Minä taidan viettää tämän päivän prinsessapomppulinnassa. Haimme semmoisen eilen isolta kirkolta, Helsingistä. Pihassa on tapahtunut myös edistystä. Pihavaja on valmis ja suuren kivimuurinkin suhteen näyttää siltä, että tämän kesän aikana se valmistuu. Näistä puhdetöistä postia sitten myöhemmin.

Olen viimeiset kaksi viikkoa miettinyt, minkä väriseksi autokatos/varasto sekä puutarhavaja maalataan. Loppua pohdinnoille ei näy. Sävymailma on selvillä, mutta värikartassa on liikaa vaihtoehtoja. Ihan summanmutikkaahan tuo on, koska vuodenaika, luonto, valo, päivän sää ja muut tekijät vaikuttavat maalin väriin. Joten periaatteessa on aivan sama, kuinka kauan näytöltä tuijottaa jotain pientä väriläiskää, tai tässä tapauksessa kahtakymmentä läiskää. Koemaalata pitäisi, mutta sitä en tee. Mutulla mennään... Jos ottaisin tämän päivän tavoitteeksi päätöksen syntymisen. Ehkä se visio siellä pomppulinnassa kirkastuu.

Hauskaa kesätorstaita! 

Kommentit

 1. Kiva idea!

  Mitäs tykkäsit Martha Stewartin kirjasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirja taitaa odottaa postissa, eilen tuli lappu. En ole vielä päässyt hakemaan Martan puhdetyökirjaa ;). Odotan innolla.

   Poista
  2. Hain eilen omani,pikusen oli pettymys kun sitä illalla selailin.Täytyy vielä tutkia uudelleen,oli siinä pari kivaa ideaa :)

   Poista
 2. Hylly on hieno ja tuo lamppu on ihana!
  Mukavaa prinsessapomppulinna päivää...:)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea tuo hylly ja lamppu vasta kiva onkin!
  Ootko senkin väsännyt itse?
  Sopivan sävyn valinta on niin vaikeaa...silloin aikoinaan
  meidän alakerran seinävärejä miettiessä maalasin kahdeksan
  koesävyä ja siihen päädyttiin, mihin oltiin ihan ensimmäiseksi
  ihastuttu. Olisi pitänyt luottaa mutuun vaan : )
  Kivaa kesäistä pomppimispäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lampunjalat on tilattu ison veden takaa ameriikan maasta, varjostimet on oman kaupungin Prismasta. Olis kyllä aivan huippua väsäillä tuommoisia lampunjalkoja itse, ehkä joskus vielä.

   Nyt sain maalitkin päätettyä, joten saas nähä :)!

   Poista
 4. Ihana idea. Ja kiitos vielä kerran. Ihana paketti on saapunut. Josko viikonloppuna pääsisin kuvailemaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts