Arvonta: voita PENTIK-lahjakortti

Kesäarvonta alkaa nyt ja minulla on ilo toteuttaa se Pentikin kanssa.

Kokosin Pentikin valikoimasta neljä kesäistä kokonaisuutta:
- Merelliseen kesäkotiin
- Siirtolapuutarhaan
- Kaupunkikodin parvekkeelle
- Piilopirttiin metsän siimekseen 

Kaikki tuotteet löytyvät täältä, klik.


Osallistuminen tapahtuu seuraavasti:

- Yhden arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen, mikä kokonaisuuksista miellyttää sinua eniten. Haluaisin myös mielelläni kuulla, missä ja miten vietät alkanutta kesää.

- Kaksi arpaa saat kommentoimalla, mikä kokonaisuuksista miellyttää sinua eniten,
ja lisäksi tekemällä yhden (tai toki vaikka kaikki) seuraavista asioista:
liittymällä lukijakseni (tai jo olemalla) tai jakamalla kisaa facebookissa (julkisesti) tai omassa blogissasi

- Kerrothan myös kommentissasi, monellako arvalla olet mukana.


Palkinnot:

Arvon kolme 50 euron lahjakorttia Pentikille.
Minusta on mukavaa, että voittajat saavat valita laajasta valikoimasta juuri itselleen ja omaan sisustukseensa sopivia tuotteita!

Arvonta alkaa nyt ja kestää 7.7.2013 asti. Arvonta on päättynyt.
Onnea matkaan!


1.
Meren äärellä


Merenrantamökkiin kallioiden keskelle sopivat valkeat kalusteet: Lilian-tikashyllykkö,  Sointu-vitriini ja Bistro-sohvapöytä. Reippaat Ulappa-keittiöpyyhkeet myydään kahden kappaleen seteissä. Aamumysli nautitaan harmaista ja vaaleanturkooseista Pottery-kulhoista. Vedensiniseen nahkakantiseen Twist-muistivihkoon kirjataan huolellisesti sää- ja luontohavainnot. Suureen Karla-viikonloppulaukkuun on mukava pakata mökkitarpeet. Sitä voi huoletta säilyttää mökkireissun ajan esillä, koska se sopii sisustuksen värimaailmaan.


2.
Siirtolapuutarhassa

Siirtolapuutarhaelämä vaatii laukkuja. Vahakankaisessa Samba-kassissa kuljetetaan tavaroita kodin ja puutarhamökin väliä. Nahkasankaiset palmunehdistä punotut kassit  toimivat näppärinä käyttötavaroiden säilytystiloina pienessä mökissä. Samba-maljakkoon poimitaan puutarhan kukkaloistosta osa mökin puolta koristamaan. Kasvimaa-kulhosarja sopii hyvin oman kasvimaan antimille ja pisara-paperinarutabletit kattaukseen. Tivoli torkkupeittoon on mukava kääriytyä iltaisin. Kasvimaa-keittiöliinoja saa valmiina, mutta kasvimaa-kankaasta voi myös ommella mökkiin sopivat tekstiilit itse.3.
KaupunkiparvekkeellaKesäpartsilla nautitaan viiniä Vanilja-sarjan laseista. Kalusteet ovat pieneen tilaan sopivia, siroja ja kestäviä metallikalusteita; Lucy-tuoleja ja Rio-jakkaroita, jotka molemmat toimivat tarvittaessa myös pikkupöytinä. Samba-riippumatossa otetaan parvekenokosia, jolloin tyynyjä (Samba- ja Rio-mallistot) pitää tietysti olla saatavilla paljon. Kotiavaimet ovat kaupunkikesässä tärkeät, koska paahteisille terasseille pistäydytään nauttimaan pari huurteista tuon tuostakin. Kotiavaimet pysyvät tallessa nahkaisessa Twist-avaimenperässä.4.
Metsän siimeksessä
 

Tämä piilopirtti on hirttä tai harmaantunutta lautaa. Metsä varjostaa mökkiä pahimmalta paahteelta, mutta järven rannassa aurinko paistaa esteettömästi laiturille. Kalusteiden värimaalma on maanläheinen: harmaanruskea Stilo-senkki ja rottinkituoli ovat hyvä pari. Ema sohvapöydät ja rottinkikorit tulevat kätevästi samassa setissä. Mustikkakranssi on yhtä runsas kuin viereisen metsän mättäät. Astiastona on harmaa Eden, Kokki-purkeissa säilytetään ruokatarpeita ja Hannah sydänsaippualla pesaistaan kädet. Samba-lyhty valaisee pimenevässä illassa laiturilla. 
Nautinnollista kesää kaikille blogissa vieraileville!Kommentit

 1. Yhdellä arvalla mukana! Metsän siimeksessä -kokonaisuus on ihan ehdottomasti minun makuuni! :) Kaikki tuotteet sopisivat kotiini täydellisesti!! Tänä kesänä paiskin töitä; minulla on vain yhden ainokaisen viikon kesäloma ja se on äärimmäisen kurja juttu...

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana. Meren äärellä -kokonaisuus miellytti eniten. Kaikki olivat oikein mukavia. Minun kesäni kuluu ihan omassa puutarhassa ja jos sataa, niin sitten sisällä käsitöiden parissa. Lisäksi pari kesäteatteriesitystä olen jo varannut. Mukavaa kesää sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana!

  Eniten noista miellyttää raikas Siirtolapuutarhassa! :)

  xeil@hotmail.fi

  VastaaPoista
 4. Siirtolapuutarha nro 2, ilman muuta...niin kesäinen.
  Kahdella arvalla mukana...:)

  VastaaPoista
 5. Itselleni toimii parhaiten Meren äärellä -kokonaisuus, vaikka jokaisessa on kyllä omat kivat juttunsa! Kesää vietän vähän maalla, vähän kaupungissa ja vähän mökillä. Vähän siellä sun täällä. :)

  Kahdella arvalla mukana, linkitys täällä: http://goingtorain.blogspot.fi/p/blogiarvonnat.html

  Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana, linkitin omaan blogiini. :) Minua miellyttää eniten Metsän siimeksessä -kokonaisuus.

  VastaaPoista
 7. Metsän siimeksessä on mukavin. Kahdella arvalla mukana, jaan kilpailun facebookissa.

  Sanna L.

  VastaaPoista

 8. Alkanutta kesää olen viettänyt pääasiassa sisätiloissa, lukemalla blogeja, etsimällä inspiraatiota uuteen kotiin. Minusta nuo kaikki kokonaisuudet ovat todella kauniita, joten valinnanvaikeutta on ja kaikki sopisivat uudelle talollemme loistavasti. Ehkä kallistun kuitenkin metsän siimeksessä -kokonaisuuden puolelle. Kahdella arvalla olen mukana, huutelin arvonnastasi blogissani :)

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana.
  Mikään noista ei sopisi kotiini, aivan liian vaaleita värejä minun makuuni.
  Kokonaisuudessa kolme, pidän tuosta kiemuraisesta tuolista. Spraymaalaisin sen mustaksi ja laittaisin ulko-oven viereen, sopisi ovisyvennyksessä olevan hyllyn kaveriksi.
  Kesää vietän mahdollisimman paljon ulkona, yöttömässä yössä, auringon alla, pihalla, metsässä, maastossa...

  VastaaPoista
 10. Kaikki tekemäsi kokonaisuudet ovat ihania, mutta suosikikseni päätyi Siirtolapuutarha. Keväinen vihreä on suosikkivärini ja setin ilme muutenkin kesäisen raikas kuvituksineen.

  Kesäpäiväni vietän näin aluksi töissä ja kotona meren äärellä, mutta loman koittaessa alkaa mökkeily sisävesillä. Vaikka oikea siirtolapuutarhapalsta jääkin tällä erää vain unelmaksi, suosittelen käymään jollakin tällaisella alueella kesällä vaikkapa kävelyllä. Kukkameret ja kesäinen tunnelma antavat hyvää mieltä pitkäksi aikaa!

  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 11. Hienoja, vaikea valita. Pitkän puhdinnan jälkeen päädyin Metsän siimeksessä kokonaisuuteen.

  Kahdella arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 12. Meren äärellä kokonaisuus miellyttää minua sillä vietän kesää niin meren kuin joen äärellä laineiden loisketta ja joen kuohujen ääniä kuunnellen. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla, HeidiS

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana! Metsän siimeksessä -kokonaisuus on minun mieleeni maanläheisten väriensä ansiosta. Kesäni vietä kuitenkin omalla kaupunkiparvekkeella ja joen rannalla.

  VastaaPoista
 14. olen yhdellä arvalla mukana :) Minua miellyttää eniten metsän siimeksessä kokonaisuus! Vaikkakin kaikki näyttivät kauniilta ja tunnelmalliselta..

  Täällä menee kesä täysin erilaisissa merkeissä kuin ikinä ennen, sillä esikoisen laskettu aika oli viikko sitten ja edelleen häntä odotellaan saapuvaksi maailmaan :) -melli

  VastaaPoista
 15. Kahdella mukaan! Liityin lukijaksi ja noista kokonaisuuksista tuo viimeinen herätti heti minussa tiettyä tuttuuden tunnetta. Se metsän siimeksessä -kokonaisuus nimittäin voisi hyvinkin olla meiltä!

  VastaaPoista
 16. Ja taas ihan mielettömän arvonnan olet meidän iloksemme järjestänyt :)Mukana ollaan kahdella arvalla! Alkukesä on mennyt suoraan sanottuna puutarhassa ja sen kyllä huomaa, kun katselee tätä kaaosta, mikä sisätiloissa vallitsee. Neljä lasta ja kaksi aikuista saa myös hurjasti pyykkiä aikaan, kun ulkona möngerretään kaiket päivät. Toisaalta tämä on ollut ihan mahtava kevät, en valita :) Metsän siimeksessä-kokonaisuus näyttää niin meille sopivalta.

  Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla mukaan. Suosikkini on Kaupunkiparvekkeella. Kaipaan ja haluan kesään pirteitä värejä, iloa ja riemua :-) Muutoin sisustus voi olla niukkaa ja värit harmoniassa, mutta kesäkaudella terassit ja parvekkeet on kuin tehty pientä revittelyä varten :-)

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana. Minun suosikki on kaupunkiparvekkeella. Vietän kesää nyt kaupungissa tekemällä töitä ja odottamalla heinäkuista kesälomaa. Silloin otan äkkilähdön ja lähden jonnekin kauas :)

  VastaaPoista
 19. Yhdellä arvalla: Metsän siimeksessä oma suosikki, mutta hyvä kiertämään ja jotain kivaa lahjakortilla siskolle. Kesä menee töissä ja yrittäen nauttia kesästä, kun ei ole töissä. Ehkä hyvällä tuurilla lomamatka toteutuu loppukesästä.

  Jake from Tre

  VastaaPoista
 20. Kyllä Metsän siimeksessä on kaunein kokonaisuus omasta mielestäni.^^ Kesää vietän kaupungissa ihan loman merkeissä, pitäisikin keksiä tekemistä kun yllättävän joutilasta on tämä elo.

  Yhdellä arvalla mukana siis.

  VastaaPoista
 21. Meren äärellä, pidän niiden tunnelmasta ja värimaailmasta. Kesäkuusa työskennellen ja puuhaillen kaikkea mukavata, heinäkuussa lomaillen ja auringosta nautiskellen. Yksi arpa riittää kiitos, ja jos onni suosii pääsee vaimoke piipahtaa pentikillä :) TimoK

  VastaaPoista
 22. Metsän siimeksessä on niin ihastuttava.Kesän vietän työn merkeissä ja sitten ku elokuu alkaa(ja onhan silloin vielä kesä)LOMAILEN.
  Yhdellä arvalla mukana.

  pikkeliini@gmail.com

  VastaaPoista
 23. KAhdella arvalla mukana. Ainakin väritykseltään metsän siimeksessä kokoelma on paras. o.c_fani1994(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Siirtolapuutarhassa, värimaailma on lempparini. Kesän vietän kuuden vuoden kotiäitiyden jälkeen töissä, uusia tuulia kohti ;)
  terkuin pauliina jokela

  VastaaPoista
 25. Tykkäsin kaupungin parvekkeesta. Kahdella arvalla ollaan mukana :) Vihdoinkin kerkesin piipahtamaan koneella kissarulianssin vuoksi.

  VastaaPoista
 26. Tykkäsin eniten siirtolapuutarhassa lähinnä sen värimaailman takia. Olen mukana kahdella arvalla ja jaan linki fb:ssä. Anne N.

  VastaaPoista
 27. Metsän siimeksessä on suosikkini, voin kuvitella täydellisen piilopirtin jossain metsän laidalla! Haaveissani sinne sitten vain..
  Alkanutta kesää on ihana viettää kaupungissani, täällä on paljon puistoja joten aikaa tulee vietettyä paljon vain puistoissa oleskelemalla.

  Osallistun arvontaan kahdella (2) arvalla, olenhan myös lukijasi :)

  VastaaPoista
 28. Kaikki ovat ihania mutta suosikkini on kaupunkiparvekkeella. Yhdellä arvalla mukana.

  Mummeli

  VastaaPoista
 29. Metsän siimeksessä -kokonaisuus miellytti ehdottomasti eniten. Sisustaisin itse sillä kokonaisuudella ihan mielellään myös kotiparveekkeen. Tykkään maanläheisitä ja neutraaleista väreistä, joihin on helppo vaihdella vuodenaikojen ja juhlan mukaan värikkäitä yksityiskohtia kankailla, tyynyillä, matoilla ja kukilla. Mukana yhdellä arvalla.

  KC

  VastaaPoista
 30. Mikä ihana arvonta! <3 Oma suosikkini oli 4. Metsän siimeksessä, värit osuivat juuri kohdalleen ja miellyttävät. :)
  Alkukesä menee harjoittelun ja lomailun merkeissä, koulukin vielä jatkuu pari viikkoa. :)
  Kahdella arvalla tavoittelemassa hienoa palkintoa!

  VastaaPoista
 31. Meren äärellä, koska pidän sinisestä ja olen asunut lähes koko elämäni meren äärellä! Kesä menee töiden merkeissä!
  maija.sulku@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Jos kahdella arvalla vaikka onni osuisi kohdalle! Kaupunki parvekkeella on mun juttu! Kesääni kuuluu ehdottomasti riippukeinu ja viinilasi.

  VastaaPoista
 33. Mukana ollaan yhdellä arvalla ja ensimmäinen vaihtoehto on kyllä upea kokonaisuus <3 Itsekin tulee kesällä vietettyä aikaa järven ja meren ääressä, ihan parhautta <3

  VastaaPoista
 34. Kahdella arvalla mukana, Merelliseen kesäkotiin viehättää minua eniten, toki kaikki ovat kauniita, tuo merellinen setti sopisi kivasti remontissa olenvaan kesäkotiini jonne tavoittelen beach house-tunnelmaa. Olen uusi lukijasi ja fb:ssa linkitetty.

  VastaaPoista
 35. Pidin neljännestä, Metsän siimeksessä. Romanttisia ja maanläheisiä kalusteita :) Kesää olen viettänyt ihan vain kotona maaseudulla.Yhdellä arvalla mukana.

  sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 36. Kahdella arvalla mukana. Pidin eniten neljännestä kollaasista sen harmonisuuden vuoksi.
  Kesä menee todennäköisesti melkein kokonaan kotona, koska poika on vasta parin viikon ikäinen :)
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Kahdella mukana. Ehdottomasti viimeinen kuvakokonaisuus eli metsän siimeksessä. Värit sopisivat kotiini ja tämänhetkiseen makuuni täydellisesti, oih! Pentikillä ei olekaan hetkeen tullut käytyä, joten pitäneepä kurkkia heidän nettisivujen tarjontaa. Tämä kesä menee kuntoa kohottaessa ja grillatessa, heh mikä yhdistelmä :D jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla mukana! Metsänsiimeksessä miellyttää eniten, mutta kaikki kokonaisuudet ovat kivoja. Sävyt ovat ihanat! UUsi lukijasi! :)

  VastaaPoista
 39. Kahdella arvalla mukana. :)

  Siirtolapuutarhan vihreä houkuttelee eniten!

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Yhdellä arvalla mukana. Meren äärellä -kokonaisuus miellytti kaikkein eniten! :) suklaapeikko@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Kahdella mukana. Meren äärellä -kokonaisuuden raikas sinivalkoisuus miellytti minua eniten. Kesää vietän kotosalla perheyrityksen ja blogin parissa :)

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla mukana, mainos on ollut blogissani jo muutaman päivän :) Kesää vietän pihalla lasten ja puutarhan kasvien parissa, mökillä rentoutuen ja Itämerellä purjehtien. Toivottavasti hyvissä keleissä :)
  Noista Pentikin kokonaisuuksista valitsisin ehdottomasti Meren äärellä. Tuo kassi on vain niin ihana ja kätevä, siihen varmaan lajjakortinkin käyttäisin.

  VastaaPoista
 43. Kahdella arvalla ollaan mukana ja lempparina ehdottomasti 2. Siirtolapuutarhassa :)

  VastaaPoista
 44. Valinta oli vaikea, mutta ehkä kuitenkin 1. Meren äärellä- kokonaisuus on lempparini :)

  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 45. Siirtolapuutarha... ja omasta sellaisesta myös haaveilen :) Kesä kulunee rennosti lähiössä, ehkä läheisellä rannalla välillä päivää paistatellen.
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 46. Lemppari kokonaisuus: Meren äärellä

  Mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 47. Kaupunki parvekkeella tai Metsän siimeksessä on minun suosikit. Molemmat niin ihania etten osaa päättää, kummastakin löytyy mun lemppari juttuja ja suursuosikkeja. Ja kahdella arvalla ollaan mukana :)

  VastaaPoista
 48. Meren äärellä -kokonaisuus mielytti silmiäni eniten! :)
  Kesän vietän kotona, ja isän luona Tampereella. Tarkoitus olisi myös lähteä ulkomaille perheen kanssa, jos halpa äkkilähtö sattuu kohdalle. :)

  Yhdellä arvalla mukana.
  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Metsän siimeksessä on ehdoton suosikkini. :)

  Kesän tulen viettämään ystävieni kanssa erilaisissa riennoissa. Ihanat prinsessahäät luvassa Vanajanlinnassa sekä pari reissua. :)Tietysti nauttien kotimaan kesästä täysillä.

  yhdellä arvalla mukana.

  kiiksukka@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Nro 4 0n mun suosikki. Kesä on lähtenyt hyvin käyntiin, sillä juuri palaudumme kotiin Savonlinnasta:D

  Lukijana kahdella mukana

  lof73(at)mbnet.fi

  VastaaPoista
 51. Mukaan kahdella arvalla. Kamppailin ykkösen ja nelosen kanssa ja päädyin numero 4!

  Kesä vietetään ihan kotona lasten kera.

  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 52. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 53. Yhdellä arvalla mukaan. Metsän siimeksessä mielyttää minua eniten :) Alkanutta kesää vietän vielä töiden merkeissä, juhannuksena sitten lomalle ja mökille.

  rantanenmirka(at)gmail.com

  VastaaPoista
 54. Kahdella arvalla mukana.
  Jokaisessa oli jotain, minkä mieluusti kotiini kelpuuttaisin. Ykkönen ja nelonen olivat suosikkejani, mutta nelonen vei voiton. :)
  Kesää vietän ihan kotosalla, pihalla ja sisällä puuhastellen, taloa maalaillen, terassikin on tarkotus rakentaa.. :)

  VastaaPoista
 55. Aivan ihana blogi sinulla, Tarja!
  Toki osallistun arvontaankin, kahdella arvalla. Meren äärellä miellyttää eniten.
  Meidän kesä sujuu pihatöitä tehden. Mökillä ja länsinaapurissa piipahdetaan, mutta palataan taas kiireenvilkkaa taimia kastelemaan. :)

  VastaaPoista
 56. Kahdella mukaan ja metsän siimeksessä miellytti silmää :)
  Kesän vietän mökillä ja omaa puutarhaa laittaen.

  VastaaPoista
 57. Kiva, että löysin kauniin blogisi. Kahdella arvalla mukana ja meren äärellä miellytti omaa silmää eniten. Kesän vietän mökillä ja välillä kotona omasta pihasta nauttien ja sitä hartaasti hoidellen:).

  VastaaPoista
 58. Kahdella arvalla mukana ihan mahtavassa arvonnassa :)
  Itseäni miellytti eniten metsän siimeksessä, siinä on niin rauhaisa tunnelma. Vaikkakin kesällä värit ovat ehdoton hitti, niin kuitenkin tuo tunnelma ja nuo tuotteet jotka kuvassa ovat tuovat jotakin aivan erityistä fiilistä :)

  VastaaPoista
 59. Yhdellä arvalla olen mukana arvonnassa.
  Eniten minua miellytti nro 4. metsän siimeksessä. Väritys oli ihanan rauhallinen, maanläheinen. Ihastuin heti senkkiin, siihen lahjakortin luultavasti käyttäisin. :)
  Alkukesä kuluu töiden parissa, muutamat synttärit ja yksi kastetilaisuus tiedossa. Juhannuksena maalle nauttimaan hiljaisuudesta.
  minna-mari.mottonen@luukku.com

  VastaaPoista
 60. Mukana kahdella arvalla.
  Suosikkini on 1. Meren äärellä, eniten omaa sisustustyyliäni.
  Kesää vietän toistaiseksi vielä töissä, lomaa kovasti odottaen...sitten vasta tehdään enemmän kesäsuunnitelmia.

  minnapo1@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.
  Suisikikseni nousi nro 1 eli meren äärellä. Ihania sinisen sävyjä. Muutkin vaihtoehdot olivat kauniita.
  Oma kesä sujuu alkukesästä töiden merkeissä, lomailen loppukesästä. Omaa rantasaunaa lämmitellään kosken varressa ja pulahdetaan koskeen uimaan lämpiminä kesäpäivinä.
  miiti@tamminiemi.com

  VastaaPoista
 62. 2 arvalla mukana, jaan tämän omassa blogissani! :) Rakastuin vaihtoehto 4:een, niin kauniin yksinkertaista ^^ Omaa kesää vietän tehden töitä sukulaisille ja kotona hengaillen, kesän kohokohta on veljentytön ristiäiset <3

  only-mortal@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Mukana 2 arvalla.
  Suosikkini on ehdottomasti Metsän siimeksessä -kokonaisuus :)
  Kesää vietän ihan vaan kotona, kun on lomaa vain viikko.

  VastaaPoista
 64. Yhdellä mukana :) Lempparini on numero 3 :) Kesää vietän töissä ja vähän miehen kanssa reissaillessa.
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Metsän siimeksessä oli suosikki, siirtolapuutarha oli myös raikas kokonaisuus. Kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 66. Kaikki niin ihania. Vaikea valinta.. Sanotaan että metsän siimeksessä.
  Alkanut kesäni on mennyt töissä ja koko kesäni olen töissä. Pyrin kuitenkin nauttimaan kesästä niin paljon kun pystyn. Viikonloput minulla on vapaat. Juhannuksena tarkoitus on lähteä mökille metsän keskelle jossa myös on järvi. ihanaa, en malta edes odottaa. :) Sari.k-@luukku.com

  VastaaPoista
 67. Kaikissa on kivoja juttuja, mutta päädyn valitsemaan metsän siimeksessä.
  Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 68. Minun silmääni miellyttää nro 2 Siirtolapuutarhassa -kokonaisuus, kaunis vihreä kesäinen värimaailma ja Kasvimaa kuosit ja astia. Kävin Pentikin sivustolla ja ihailin Pentik Studio valikoimaa, jos vaikka yhden kauniin lautasen saisi :).
  Kesä menee mukavasti puutarhahommissa, pieniä matkoja kotimaassa, paljon ulkona oloa. Onneksi ruuanlaittokin on kesällä helppoa ja senkin voi tehdä ulkosalla grillissä.
  Tulen kahdella arvalla mukaan. Laitan linkin blogini oikeaan sivupalkkiin.

  VastaaPoista
 69. Kahdella arvalla mukana. Metsän siimeksessä miellyttää eniten. Uutena lukijana ihastuin blogiisi :)

  VastaaPoista
 70. kahdella arvalla mukana! Jaan faceen :) merellinen kollaasi on ihanin, jokaisesta kyllä poimisin jotakin!
  Aurinkoisia päiviä,
  Sari

  VastaaPoista
 71. Meren äärellä miellyttää eniten. Kotosalla on kesää pääasiassa vietetty, välillä kyläillen. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 72. Siirtolapuutarhassa, metsän siimeksessä ja kaupunkiparvekkeella miellyttävät kaikki kolme minun silmääni.
  Kesä kuluu maalla ja kaupungissa vuoronperään, sopivasti ranta-elämää ja kirppistelyä ja kulttuuria...ja mansikoita!
  Kahdella arvallako mukaan? meni jo laskut sekaisin :D

  VastaaPoista
 73. Meren äärellä on kaunis, kahdella arvalla mukana. Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 74. Kiitos taas kivasta arvonnasta! "Meren äärellä" on suosikkini, vaikka "Metsän siimeksessä" on myös ihana. Itse vietän kesää pääasiassa kaupungissa. Italian kaunista kieltä olen alkukesän opiskellut ja ihanaa kun on myös paljon aikaa tehdä käsitöitä. Elokuusta suuntaan todennäköisesti ulkomaille reissuun ja muutakin pientä kotimaan matkailua on suunnitteilla.

  Olen kahdella arvalla myös mukana. Oikein mukavaa kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
 75. Mukana kahdella arvalla. (liityin lukijaksi, mutten pelkän arvonnan takia ja jaoin blogissa) Meren äärellä miellyttää eniten. Mereen kun olen muutenkin koukussa. :) Kesää vietetän perheen kanssa, miehelläkin on paaaljon lomaa isäkuukauden ja opintovapaan takia. Suunnitelmia ei vielä juuri ole, mennään päivä kerrallaan ja ainakin saatellaan kotona remonttia valmiiksi.

  Mukavaa ja aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 76. Metsän siimeksessä ehdoton suosikki, mutta Pentikiltä käy melkein mikä vaan, on ne sen verran ihania tuotteita ;) En ole bloggaaja mutta blogisi lukija. Kesää vietän mökillä järven rannalla viikonloppuisin ja neljän viikon kesälomalla. Olisiko kaksi arpaa;)

  VastaaPoista
 77. Yhdellä mukana.
  Metsän siimeksessä tavaroista kaikki käy.
  Kesää vietän omalla pihalla ja pienillä pyrähdyksillä
  jossin kesätapahtumissa.

  VastaaPoista
 78. Heippa ! ehdottomasti meren äärellä on suosikki.Alkukesä menee töissä ja loppukseä lomaillessa. Mukana 2 arvalla.

  VastaaPoista
 79. Yhdellä arvalla mukana! Aivan ihana tuo metsän siimeksessä - voisin siirtää juuri tuollaisena omalle möksälle! :)

  VastaaPoista
 80. Kahdella arvalla mukaan!
  Metsän siimeksessä on mun makuun eniten.
  Tällä hetkellä olen lomalla vielä viikon ja loppukesästä
  vielä kaksi viikkoa.
  Mökillä vietän aikaa jonkun verran ja vaan nautin kesästä :)
  t. Eija

  VastaaPoista
 81. Yhdellä arvalla mukana. Päätös parhaasta oli vaikea mutta Metsän siimeksessä karvan mitalla voittoon :). Loma menee rakentaessa tänä vuonnakin...
  Casa Mollis

  VastaaPoista
 82. Yhdellä arvalla mukana. Metsän Siimeksessä on suosikkini näistä. Loma menee uuden karvaisen perheenjäsenen taloksi asettumiseen ja lasten kanssa touhutessa kodin askareita.

  VastaaPoista
 83. Oho, mä luulin jo osallistuneeni, mutta enpä näemmä ollutkaan. ;) Siirtolapuutarhassa-kokonaisuus miellyttää eniten, se on niin kesäisen värinen kollaasi ja hieman retrokin. Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 84. Heissan, Tupsahdin tänne facessa tulla tupsahtaneen jaon kautta. Ja mitä silmäni näkevätkään, toinen merihöperö.

  Kokonaisuuksista on ihanin Meren äärellä.

  Ihana kuvakollaasi blogisi etusivulla, täydellinen!

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Pahoittelen tätä väsynyttä kirjoittelua. Kahdella arvalla siis mukana ja kesä kuluu lasten ja miehen kanssa nautiskellen. Omalla pihalla, veneillen, mökkeillen ja Lontoo/Barcelonaa katsastellen. <3

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 86. kahdella mukana ja meren äärellä sarjan ihanan raikkaita , jotka miellyttävät eniten itseäni :) pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 87. Eniten minua miellyttää tuo kokonaisuus numero 2. Siirtolapuutarhassa. Sen kaikki vihreän sävyt ovat niin kovin ihania :) Alkanutta ja ajtkuvaa kesää vietän pääasiassa töissä ja kotia sisustaen.

  Olen yhdellä arvalla mukana :)

  ~Menninkäinen~

  VastaaPoista
 88. Hei, uutena lukijana kolmella mukana arvonnassa, linkitin blogiini ja fb:iin. Minulle kelpaisi nuo kaikki, mutta eniten miellytti metsän siimeksessä setti. Juhannukselta alkaa parin viikon loma, sillon viikoksi reissuun Viroon ja etelä-suomen pikku kaupunkeja kierteleen, toinen viikko menee huilatessa kotona :)

  VastaaPoista
 89. Metsän siimeksessä on suosikkini. Osallistun kahdella arvalla.
  Olen lomaillut puolitoista viikkoa, nyt palaan hetkeksi töihin. Loma kului lasten kanssa, veneellä teimme retkiä.

  VastaaPoista
 90. Yhdellä mukana. Metsän siimeksessä miellyttää värimaailmansa harmonisuuden vuoksi eniten, vaan hienoja kokonaisuuksia sekä yksittäisiä esineitä kaikki. Loma menee kotoillessa, mikäpä sen mukavampi tapa viettää vaihteeksi kesää.

  VastaaPoista
 91. Yhdellä mukana js aaupunki parveke paketti on aika kiva.
  Kesän vietän: kotona viikot ja viikonloput sekä loma mökillä kainuussa.
  -päivi-

  VastaaPoista
 92. Voi kun nuo kaikki on ihania! Tuo 2. Siirtolapuutarhassa miellyttää nyt kuitenkin niukasti enemmän, kun on vihreää:)
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 93. Yhdellä arvalla mukaan. Metsän siimeksessä on minun mieleen.

  VastaaPoista
 94. Kahdella arvalla mukana!
  Kaikki kelpais, mutta Meren äärellä vei voiton. Omaa kesääni vietän melko pitkälti töitä paiskien, elokuussa sitten enemmän vapaata ja silloin suuntaan mökille aina kun mahdollista :)

  VastaaPoista
 95. Kahdella arvalla mukana, jaoin omassa blogissa kilpailun =). Mielestäni kivoin kokonaisuus on "siirtolapuutarhassa", koska kaikki kollaasin tavarat sopisi kesäkotiini kuin nappi silmään! Vietän siis kesää maalla. Toivottavasti voitto osuisi kohdalle!

  VastaaPoista
 96. Moi, mukana 1 arvalla. Kivoin kokonaisuus on 4. eli "Metsän siimeksessä", koska siinä on maanläheiset värit, joista pidän. Muumimaailmassa ja asuntomessuilla käynti ovat tän kesän jutut :)
  Terv.Mira

  VastaaPoista
 97. Ihana blogi ja arvonta! Löysin tänne sattumalta ja jäin heti koukkuun. Liityin lukijaksi ja mukana arvonnassa kahdella arvalla. Kaikki olivat kauniita, mutta minua lähellä taisi olla eniten metsän siimeksessä :)

  VastaaPoista
 98. Yhdellä arvalla mukaan! Metsän siimeksessä sopii parhaiten silmääni, vaikka kivoja kokonaisuuksia ovat kaikki. Kesäloma alkaa juhannuksen jälkeen ja se vietetään 1800 -luvun lopulla rakennetussa Honkalassa...ihan koko loma.

  VastaaPoista
 99. Metsän siimeksessä -kokonaisuus on aivan valloittava ihana ja kaunis. Mukana yhdellä arvalla, hallanvaara2@luukku.com :)

  VastaaPoista
 100. Kahdella arvalla mukana :). Olipas hankala valinta... mut voiton vei metsän siimeksessä. Alkanut kesä menee töitä tehden rennosti kotosalla :) ehkä muutama pieni viikonloppuloma tulee tehtyä.

  VastaaPoista
 101. Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta, joten olen mukana yhdellä arvalla. Oma suosikkini kokonaisuuksista on ehdottomasti Meren äärellä. Lomaa meidän poppoo viettää sekä kaupungissa, että maalaismaisemissa.

  Joliel
  jolielaide00@gmail.com

  VastaaPoista
 102. nelonen vie voiton. Ihan menee töissä ja sitten viikonloppuina on tarkoitus käydä huvipuistoissa ja mökkeilemässä jossain päin suomea. x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Kivoi on 4, luen bloggerin kautta. Heinäkuuhun asti menee töiden parissa, mutta olisi kiva että kelejä riittäisi ja pääsisi käymään edes jossain vähän kauempana kuin kotinurkilla :).

  maruska
  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 104. Mukana kahdella arvalla :) Metsän siimeksessä on oma suosikki. Ihanaa kesää tänne Tarjan blogiin meidän remonttikiireiden keskeltä :)

  ~ Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 105. Mukana kahdella arvalla. Suosikkini on Metsän siimeksessä.

  VastaaPoista
 106. Moikka!
  Minä tykään metsän siimeksessä, oten yhdellä mukaan.
  sirtuovinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 107. "Metsän siimeksessä" on väreiltään ja tunnelmaltaan aivan kuin minulle tehty kokoelma! Kerrassaan kaunis!

  Jään lukijaksesi kauniiseen ja hyväntuuliseen blogiisi ja osallistun mieluisaan arvontaan kahdella arvalla.

  Tervetuloa myös kurkkaamaan
  http://takkatulijavillasukat.blogspot.fi

  Marri

  VastaaPoista
 108. metsän siimeksessä! kaksi arpaa kiitos :)

  VastaaPoista
 109. Kaupunkikodin parvekkeella, uutena lukijana kahdella mukana.

  VastaaPoista
 110. Metsän siimeksessä hivelee eniten mun silmiä ja kahdella arvalla mukana. (lukijaksi kirjauduin, fasessa olisin jakanut, ei vaan onnistunut)

  VastaaPoista
 111. Metsän siimeksessä näyttää aika lailla omalta kodiltani, mutta valitsen nro 2 Siirtolapuutarhassa, koska siellä on raikkaan kesäinen tunnelma. Yhdellä arvalla yritän:)

  VastaaPoista
 112. meren äärellä on kiva kokonaisuus.. näin kesällä minulle iskee aina halu päästä merelle tai ainakin mökille järvenrantaan.
  2 arvalla mukana. Linkki ja kuva laitettu mollys candy shopin etusivun oikeaan sivupalkkiin :)

  VastaaPoista
 113. Meren äärellä on minusta kaunein. Yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 114. Metsän siimeksessä on minusta ihanin! Kesän vietän lasten kanssa kotona ja kesästä nauttien, toivottavasti välillä myös metsän siimeksessä! :) Yhdellä arvalla mukana. -MM

  VastaaPoista
 115. Yhdellä mukana! Kaupunki kodin parveke miellyttää kuvakollaaseista eniten, koska se on se missä itse vietän myös kesäni, eli oman kodin parvekkeella :D

  paivijs@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Kivoja noi on kyllä kaikki, mutta 2. Siirtolapuutarhassa oli eniten mieleen. Yhdellä arvalla kenties mukana (kommentti+lukija). :D

  VastaaPoista
 117. Meren äärellä miellyttää minua eniten :) Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 118. Metsän siimeksessä on minusta paras ! ....vaikka kaikki on ihania, mutta valittava oli :) kolmella arvalla mukana !

  VastaaPoista
 119. Kaupunkiparveke
  1 arpa
  Löysin juuri blogisi.

  VastaaPoista
 120. Yhdellä arvalla mukanana. Eniten miellyttää metsän siimeksessä. Oma kesäni menee täysin töiden merkeissä. Omalla terassilla olen kuitenkin ehtinyt kahvitella ja nauttia lämpimistä kesäpäivistä. -Ellen-

  VastaaPoista
 121. Metsän siimeksessä on paras olla :) Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 122. Kyllä se on ehdottomasti tuo metsän siimeksessä kun näin keskellä metsää ollaan :)
  Kahdella arvalla mukaan! Kesä menee pihatöiden parissa välillä rentoutuen ;)

  VastaaPoista
 123. Metsän siimeksessä oli minun silmään kaikkein kauneimman näkönen! kahdella arvalla mukana tuoreena lukijana ja jaan facessa kilpailun.
  Kesä menee uuden tallin ja saunan pystytyksen merkeissä. Tauot ja vapaa-aika mikä jää vietetään mansikoita syöden, kalastellen, grillaillen ja elukoita ja lapsia halien ja pussaillen! =)

  http://missionkoivuharju.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 124. Kahdella arvalla mukana! Metsän siimeksessä miellytti minua eniten. Se sopisi todella hyvin mökilleni, joka kaipaa vielä sisustamista! Alkukesästä matkustimme Pargaan, sitten olemme viettäneet aikaa mökillä ja kotimme ihanalla sisäpihalla. Loppukesästä olisi tiedossa vielä ihana reissu Etelä-Ranskaan.

  VastaaPoista
 125. Josko 3. kerta toden sanoo... ja saisin kommentin näkymään :) 2 arvalla mukana ja nr 4 oli ihanin, vaikkakaan ei meidän tyyliin juuri nyt kävisi!

  Miia <3

  VastaaPoista
 126. Siirtolapuutarhassa on ihanin. Yhdellä arvalla mukana.

  Maiqqu

  (maiqquu (at) gmail.com)

  VastaaPoista
 127. Metsän siimeksessä tuntuu itselle luontevimmalta ja metsän siimeksessä on ihana piipahtaa mökille tai marjastamaan, mutta etenkin sienestämään sitten loppukesästä.

  VastaaPoista
 128. Metsän siimeksessä on aivan minun väriseni! Lomalla yritetään huiputtaa Itävallan korkein nyppylä Großglockner, rentoudutaan sen jälkeen Kroatiassa sekä kansallispuistossa samoten että meren rannalla saaressa, sitten tullaan vielä Suomeen pariksi viikoksi läheisiä tapaamaan. Kahdella mukana. Linkitän arvonnan vielä blogiini.

  VastaaPoista
 129. Suosikkini on meren äärellä. Olen yhdellä arvalla mukana. Lähdemme perheen kanssa kiertämään asuntoautolla Suomea.
  Valtsu

  VastaaPoista
 130. Suosikkini on siirtolapuutarha, kesän vihreä väri miellyttää silmää. Olen arvalla mukana minäkin jännittämässä arvonnan tulosta. Kesä tulee vietettyä kodin ja mökin kesken aikaa jakaen.

  VastaaPoista
 131. Yhdellä arvalla mukana. Metsän siimeksessä on minun mieleeni. Värimaailma ja tyyli on levollinen.

  VastaaPoista
 132. Siirtolapuutarhassa -tuotteissa on kivaa vanhan ajan kesäfiilistä, joten se on valintani näistä, vaan kaikkihan ovat kyllä kivoja kokonaisuuksia. Yhdellä arvalla arvonnassa myös mukana.

  VastaaPoista
 133. Lopultakin sain aikaiseksi liittyä lukijaksesi ja heti myöskin arvonnassa kiinni kahdella arvalla. entiten miuta miellyttää metsän siimeksessä koska metässähän tässä asutaanki :D

  VastaaPoista
 134. Näin maalla asuvana metsän siimeksessä on mieleiseni. Kesää vietän osaksi kotona ja osaksi kierrellen ympäri Suomena autolla lasten kanssa. Yhdellä arvalla mukana. Tervetuloa vierailemaan blogissani silimukointia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 135. kahdella mukaan, ja totta kai metsän siimeksessä viehättää eniten kun sitä itsekin asuu siellä :) Kesän alku kuluu liiteriä rakentaessa, vuohia rapsutellessa, kasvimaalla kökkiessä ja jos vaikka pari prätkälenkkiäkin tekisi. Loma on <3

  VastaaPoista
 136. kahdella mukana.
  metsän siimeksrssä miellytti eniten.
  loma alkaa ensiviikolla,mökkeilyä ,saunomista ja uimista.

  VastaaPoista
 137. Metsän siimeksessä miellyttää sekä tuotteina että värimaailmana eniten, vaan ihania esineitähän Pentik on pullollaan.
  Tämä kesä menee kotoillessa; ei mitään suunniteltua vaan pyöräretkiä lähistölle ja muuta leppoisaa puuhailua.
  Yhdellä arvalla mukana...

  VastaaPoista
 138. Uutena lukijana ja Pentikin suurkuluttajana kahdella arvalla mukana arvonnassa! Metsän siimeksessä on ihanin, mutta tykkään myös tuosta kaupunkiparvekkeestakin.
  1-vuotiaan tyttären kotiäitinä vietämme lomaa kotosalla ja vähän sukulaisissakin. Budapestissa käymme myös. Mutta mikä parasta, isin loma on äidin loma myös, näin meillä siis! :)

  VastaaPoista
 139. Yhdellä arvalla mukana. Metsän siimeksessä on väritykseltään ihan mun juttu !
  Kolmen viikon loma, josta ensimmäinen viikko menee lapsen rippijuhlia järjestäessä ja sitten ne kaksi kotona oleilua, ehkä parin päivän reissu jonnekin...Ihan kun saa vain olla :)

  VastaaPoista
 140. Nipsu mukana yhdellä arvalla. Metsän siimeksessä miellyttää eniten. Pidän maanläheisistä väreistä.

  VastaaPoista
 141. Metsän siimeksessä on eniten perinteistä Pentikin tyyliä ja suosikkini myös. Lomalla vain ollaan tänä vuonna; kierretään ehkä teltan kanssa rannikkoSuomen kesäkaupunkeja, jos siis ilmat sallivat...
  Olen arvonnassa yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 142. Siirtolapuutarha on kesäisen vihreä ja se miellyttää minua eniten.
  Tämä kesä on piharemppakesä! Vuosi sitten ostimme mieheni lapsuuden kodin ja tämän kesän projektina on laittaa piha kuntoon; salaojitukset ja samalla pohjat pihakiveykselle teetettiin jo viime syksynä, joten nyt kun talon maalausurakka on tehty, alkoi meillä kiviurakka. Se on onneksi jo loppusuoralla mutta ei hommat tähän lopu; autokatokseen on rakennuslupa ja terassikin on vielä kesken. Kukkapenkit ovat valmiit mutta nurmikon tekemisestä vasta puhutaan...
  Mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 143. heippa, olen Pentik fani ja nyt myös fanitan sun blogia. Metsän siimeksessä olisi itselleni ja tyylilleni sopivin kokonaisuus. Voi kumpa voittaisin sen !

  VastaaPoista
 144. Ihana arvonta ja vaikea valinta : ) Mut päädyin kuitenkin tuohon ykköseen,
  eli meren äärellä -kokonaisuuteen. Merta ei täällä meillä ole lähelläkään,
  mutta kaikki tuotteet olivat niin kauniita.
  Kesä menee meillä pitkälti koti- ja pihapuuhissa - kaikenlaista laitettavaa
  riittää yllin kyllin.
  Niin ja kahdella arvalla mukana : )

  VastaaPoista
 145. 2 mukana! metsän siimeksessä :) Tosin hiemen piti miettiä koska jokaisesta kuvakollaasista jäi jotakin "ostettavaksi" Kesä menee ihan omia polkujaan.. Hetken mielijohteiden mukaan :)) Omassanikin on arvontaa meneillään :))

  VastaaPoista
 146. (Bikken puolesta lisään tämän tänne)

  Bikke on lisännyt kommentin tekstiisi "Arvonta: voita PENTIK-lahjakortti":

  2 mukana! metsän siimeksessä :) Tosin hiemen piti miettiä koska jokaisesta kuvakollaasista jäi jotakin "ostettavaksi" Kesä menee ihan omia polkujaan.. Hetken mielijohteiden mukaan :)) Omassanikin on arvontaa meneillään :))

  VastaaPoista
 147. Kokeilen onneani yhdellä arvalla. Siirtolapuutarha miellyttää eniten.
  Ihan kotosalla olen kesää viettänyt. Paljolti kesäni kuluu juhlajärjestelyissä. Ensin oli kesäkuun alussa tyttäreni ylppärijuhlat. Heinäkuun lopussa on toisen tyttäreni rippijuhlat.
  - Susnna maalta -

  VastaaPoista
 148. Viimeinen on suosikkini! t. onnenkivi :)

  VastaaPoista
 149. Pidän eniten Siirtolapuutarhasarjasta, vaikka meillä onkin merellinen koti ison järven rannalla.

  Kahdella mukana. Huomasin tämän just vasta nyt...

  Arvaappa, olenko ostanut useaampia pinkkejä Twist-avaimenperiä;)

  Vietämme kesää kotisaarellamme, ison järven rannalla, mutta käväisemme pitkän viikonlopun myös meren rannalla, sillä jos on meren rannalta kotoisin, on pakko päästä muutama kerta suvessa mereen uimaan.

  Kaunista kesää sinulle!

  VastaaPoista
 150. kahdella arvalla mukana!!!meren äärellä miellytti eniten=))))

  VastaaPoista
 151. Metsän siimeksessä on mukavin. Kahdella arvalla mukana, jaan kilpailun facebookissa.

  VastaaPoista
 152. Metsän siimeksessä ihastuttaa eniten, vaikka meren äärellä lomaa viettävänä pidän merellisistäkin tunnelmista. Mukana yhdellä onnenarvalla<3

  VastaaPoista
 153. Metsän siimeksessä!

  Siinä vastaus molempiin kysymyksiin.... kotona lomaillaan ja nautitaan leppoisasti perheen kesken. ...

  Luen nyt bloglovinin kautta, joten kaksi arpaa, kiitos!

  VastaaPoista
 154. Metsän siimes. herkkä ja kaunis! lomaa nyt ei oikein ole, kun on lasten kanssa koton, mutta korkeasaari ja puuhamaa pitäisi käydä katsomassa, kun siipan loma alkaa parin viikon päästä. yksi arpa siis :) Sanna A.

  VastaaPoista
 155. Kahdella arvalla mukana. :) Paras setti oli mielestäni Meren äärellä, yksinkertaisesti sen takia että kaikki tuotteet sopisi kotiini täydellisesti.

  Lomaa odotellessa, viikon päästä kurvaillaan Etelä-Saksassa ja Itävallassa.

  VastaaPoista
 156. Eniten miellytti numero 2. Kesää olen viettänyt ihan vaan kotosalla, yksi viikonloppu oltiin perheen kanssa vuokramökillä. Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 157. Kaupunkiparvekkeella, koska ihastuin tuohon siniseen tuoliin. Kesä menee pikkureissuja kotimaassa tehden sekä avioliittoleireillä työtehtävissä. Mainostan myös blogissa (laitan aamusta mainoksen) eli kaksi arpaa, kiitos.

  VastaaPoista
 158. Eniten miellytti kaupunkiparvekkeella ihanien värien takia.Kesäkuun alussa lomailimme ruotsissa , muuten kesä menee koti töissä,
  Tyttik.

  VastaaPoista
 159. Metsän siimeksessä ihastutti ja miellytti kaikkein eniten. Yhdellä arvalla mukana :) Ja kesä menee omaa unelmahirsitaloa rakentaessa :) -SP-

  VastaaPoista
 160. Yhdellä arvalla mukaan! :)
  Kaikista eniten minua miellytti metsän siimeksessä. Meidän kesää vietetään osittain kotona ja osittain tehdään pieniä reissuja. Sopivasti kaikkea! :)

  VastaaPoista
 161. Metsän siimeksessä on harmoniaa ja ihana kokonaisuus ! Se on lempparini. Kesän vietän pihahommissa, mökkeilen omalla tontilla olevalla pikkumökillä, lukien, nauttien aikatauluttomuudesta ( lomalla ).
  Olen mukana yhdellä arvalla.
  Kiva arvonta Tarja !

  VastaaPoista
 162. Metsän siimeksessä kokonaisuudessa on eniten mukavia, kauniita esineitä sekä yhteinäinen harmoninen tyyli. Suosikkini siis.
  Loma kuluu kotona ja mökillä aikaa viettäen. Merellä tulee myös oltua mahdollisimman paljon..

  VastaaPoista
 163. Numero 3, kaupunkiparvekkeella. 2 arpaa minulle. Loma/kesä kuluu lähinnä kotona, ehkä joku reissukin vielä tehdään.

  VastaaPoista
 164. Kahdella arvalla mukana. Metsän siimeksessä on mieluisin. Kesää vietetään uutta kotia sisustellen. -Riitta.R-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts