Vanha auton lamppu ja arvonta-asiaa


(* edit, otsikko on korjattu, miten muutamaan sanaan saakin monta virhettä :)

Matkaani on joskus jostain isäni romulaatikosta tarttunut vanha autonlamppu. Se on mielenkiintoisen näköinen, ja aika kuvauksellinenkin roina. Vähän on ruostetta kyljessä. Tuo paksu sumuinen lasikupu on huippu. Aina se on ollut esillä jossain päin kotia. Niin nytkin pikkuhyllyssä muiden kaltaistensa vanhojen metalliesineiden kanssa.

Samalla muistutan viela lamppuarvonnasta, jossa ei suinkaan ole palkintona tämä romu, vaan paaaljon fiinimpi valaisin; Lundian Soihtu Table -pöytävalaisin, jonka on suunnitellut Jukka Korpihete! Aikaa osallistumiseen on muutama päivä, 26.5. asti.
Osallistumaan pääset täältä!

Seuraava arvontakuvio on myös selvinnyt. Voinkin luvata, että seuraava arvonta on sekin aivan huippu! Olen jo aivan täpinöissäni, joten pysykää tekin kuulolla. Laitetaan uusi arvonta hetipian käyntiin, kun tämä nykyinen saadaan päätökseen. 

Tässä vielä Lundian mustat Soihdut Anders Lönnfeldtin kuvaamana. Arvonnan voittajahan saa päättää valaisimensa värin itse. Saisiko olla valkoinen, musta vai hiekka :)? Onnea arvontaan kaikille jo osallistuneille, sekä uusille osallistujille.


Kommentit

 1. Uskomatonta miten autossa on voinut olla noi kaunis ja vähän romanttisenkin oloinen lamppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :). Koitan selvittää, mistä autosta tämä on. Lisään tiedon sitten tähän postaukseen, jos onnistun. Voihan olla että tämä ei edes ole autosta, mutta näin muistan isän kertoneen..

   Poista
 2. Aivan ihana vanha lamppu! Rrrrakastan juuri tuommoista ruosteista roinaa :) Ja kiinnostaisi tosiaan tietää, mistä autosta tms. on peräisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minussa asuu kanssa semmoinen romunkerääjä että oksat pois :). Toivottavasti isäni muistaa, huomenna kysäisen.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts