Tiirinkosken Tehtaan tuliaiset, osa 1

Sen olen oppinut sisustusasioissa, että jos etsii jotain tiettyä juttua tahi ratkaisua johonkin pulmaan, niin sopiva tulee vastaan jossain vaiheessa. Ennemmin tai myöhemmin. Kiirehtiä ei kannata. 

Vieraillessani eilen bloggari-illassa Tiirinkosken Tehtaalla (klik)syliini tipahti vastaus kahteen pitempään askarruttaneeseen sisustusasiaan. Pieneen ja isoon. Tässä postauksessa esittelen sen pienemmän ratkaisun, sekä kuvatunnelmia Tiirinkoskelta.

Keittiön esilläolevien maustehommeleiden ja ruuanlaittotarpeiden säilytys. Maustesirottimet, öljypullot sun muut ovat olleet sekavan rennosti Arabian vanhassa Auringonkukkakulhossa. Kaunis kulho, mutta sekaisa kombo kaikenkaikkiaan. Tiirinkoskella Kati esitteli sisäpuolelta muovitettuja pieniä säilytyskasseja, ja kas, vastaus pulmaani oli sitten siinä. Kolme kassia mulle, kiitos.
Tässä ennen ja jälkeen -kuvat. Ystäväni Maija toi tänään mansikoita, kiitos ja nams.


Ja vielä kuvia myymälästä. Bloggari-iltalaisten kanssa todettiin, että tänne voisi muuttaa asumaan. Terkkuja kaikille ja kiitokset Katille ja Ninalle, oli tosi mukava keväinen ilta  :)!


Minä kuvaan tunnetusti aina kaikki eläimet.
Yksivuotias Teho, kuuliainen ja kaunis lammaspaimen.
Nordalin ruskeita nahkaisia lepakkotuoleja saa taas! Meillä on tällainen, ja se vilahtelee täällä blogissakin toisinaan. Olen saanut paljon kyselyjä, mistä tuoleja saa. Pariin vuoteen niitä ei ole saanut oikein mistään, mutta nyt tilanne on korjaantunut. Hyvä niin, koska tämä on todella kaunis tuoli, hyvälaatuinen ja mukava istua.

Olen iloinen, että meillä Hämeessä on näin ihana uusi sisustusliike ja vieläpä  todella kauniissa miljöössä. Poiketkaa ihmeessä katsastamaan. Tiirinkoski sijaitsee Hämeen Härkätien varrella Hämeelinnassa.

Kommentit

 1. Onpas kauniita kuvia!

  Ps.Mun blogista löytyy sulle HAASTE : http://keski-pisteessa.blogspot.fi/2013/05/thankfulness-jar-blogihaaste.html

  Osallistu jos huvittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emilka. Tottakai otan haasteen vastaan :), palaillaan.

   Poista
 2. Ihanat kuvat upeasta paikasta! Nuo kivat säilytys"pussukat" pääsivät meilläkin jo keittiökäyttöön :) Veikkaan niille suurta menestystä - jo hinnankin puolesta ;D
  Hei, oli kiva nähdä. Toivottavasti törmäillään jatkossakin =) Kun ehdit jossain välissä, laitapas mulle se kuva (voikukkapelto@gmail.com). Se on tosiaan harvinaista herkkua... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo säilyttimet on kyllä ihan pop, tosi kivat. Toivottavasti nähdään vielä, oli tosi kiva tutustua :)!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts