Täydellinen Storage Bag -sekoaminen


Tiedätte varmaan, että nyt on meneillään Storage Bag -villitys? Jos ette, niin minäpä kerron. 


Kaikki sai alkunsa siitä, kun ketuttaa kotona tietyt kohdat viikosta toiseen. Pahimpana esimerkkinä jätepaperi: lehdet, mainokset ja niiden varastointi. Sitten näin eräässä sisustusliikkeessä House Doctorin surensuuria Storage Bageja, ja keksin että sellaisiinhan saa varastoitua vaikka mitä. Laukkuja oli vain korallin värisinä - ja meille ei korallia tule. Myyjä kertoi, että laukkuja oli ollut myös mustavalkoraidallisina, mutta ne ovat loppu ja lisää ei tule. Harmi! 

Siitä sitten oitis kotia kohti ja kotimaisia nettikauppoja selaamaan. Pian selvisi, että laukkuja oli ollut muillakin kauppiailla, mutta nyt ne olivat koko suomenmaasta loppu. Ainuttakaan kassia ei löytynyt mistään. 

Minä en taida olla sisustuksen trend setter -tyyppiä vaan lähinnä follower-tyyppiä. Eli lähdin mukaan tähänkin villitykseen urheilutermein viivelähdöllä. Mutta nuo House Doctorin nahkasankaiset, mustavalkoiset storaget ovat niin täydellisiä, että jostainhan minun oli omani löydettävä.

Seuraavaksi sitten ulkomaalaisia nettikauppoja selaamaan. Sain huomata, että tämä villitys ei ole vain maamme sisäinen ongelma, vaan loppuhan nuo kassit ovat muistakin maista. Kaikkien nettikauppojen varastosaldot huusivat nollaa. Mutta, lopulta tanskalaisesta Møllegaarden -kaupasta löytyi kolme mustavalkoista kassia, joista kaksi sai oitis aloittaa matkansa kohti Kanta-Hämettä. 

Tänään lähetti toi laukut ja voi sitä iloa ja onnea. Nyt saan naamioitua kauniiksi vaikka mitä. Bonarina huomasin vielä kankaan sisäpuolen olevan käsitelty likaahylkiväksi.  

Toinen samantyyppinen fiksaatio muodostui House Doctorin mustavalkoraidallisesta pyykkikorista, joita puolestaan saa vielä Suomestakin useammastakin paikasta. Yksi pyykkäri on tulossa meille, kunhan naapurikylän sisustuskauppaan saapuu niitä lisäsatsi. 

Tässä vielä valmistajan kuvat tuotteista; Bagin leveys on puolisen metriä, syvyys 23 cm ja korkeus 40 cm. Pyykkikori on 50 cm korkea.

Rakkautta ensi silmäyksellä.
Kommentit

 1. Oi, ihania! Kiitos vinkistä! Olen jo pitkään miettinyt sopivaa kassia, pussia tai koria, jossa voisi kuljettaa pyykkejä ylä- ja alakerran välillä ja tämä näyttää oikein lupaavalta. Täytyypä tutkia tarkemmin... Ja taidan myös olla perässähiihtelijä, kun en moisesta trendistä ole kuullut mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin kivoja :)! Domdom-nettikauppaan taitaa olla tulossa näitä laukkuja ja pyykkikoreja...

   Poista
 2. Voihan nenä. Tuo ratkaisisi multa täydellisesti matonkude & neulelankasäilytysongelmat, mutta voi harmi jos ei niitä ole enää missään :-/ Juurikin tuo musta-valkoiraidallinen on ihan täydellinen. Onnea sulle - varmasti tuntuu entistä ihanammalta tuollaisen metsästyksen jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra! Kysyppä domdomista :). Noihin todellakin mahtuu ihan mahtavan paljon asioita, ja mooooni ongelma ratkeaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä kannatti pieni metsästys tuskanhiki päässä :)!

   Poista
 4. Ihanat ja kätevät :)
  Kiitos vielä Tarja tunnustuksesta ja minä palaan siihen vielä blogissani :)

  ~Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Hienosti ratkaistu ongelma. Noiden samojen ongelmien kanssa painitaan meillakin...
  Mukavaa viikon jatkoa.

  T. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Säilytysprobleemat on sisustusongelmien klassikoita... :)

   Poista
 6. Hei. täälläpä onkin kiva blogi! Jäin seuraamaan.

  Mäkin tuon laukun perään haikailen, mutta en noin suuriin operaatioihin oo vielä ryhtynyt. TUota pyykkikoria kyttään, että kauppoihin tulisi niitä lisää. Myöhästyin niistä. Nuukuus iski väärässä kohtaa. Ja sittenkun tajusin,että niitä tarvitaankin ihan ehdottaomasti niin kaikki loppu joka paikasta. Damn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna!
   Laitoin sinulle meiliä :), laukkuja löytyy nimittäin vielä...

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts