Sisustusliike kuin sisustuslehti


Joitain brändejä sitä vaan fanittaa ja seuraa vuodesta toiseen. Pentik on minulle sellainen. Pentik on kehittynyt valtavasti yhdeksänkymmentäluvusta, jolloin olin teini-ikäinen ja äitini kanssa siihen tutustuin. Tuolloin aloin keräämään Vanilja-astiasarjaa, ja nuo astiat ovat edelleen kotimme "the astiasto", arjessa ja juhlassa.

Pentikistä on tullut todellinen sisustustalo. Pysyvien mallistojen lisäksi on useamman kerran vuodessa vaihtuvat sesonkimallistot. Ne pitävät sisällään lukuisia kokonaisuuksia, jotka sopivat hyvin erilaisiin tyyleihin aina modernista rustiikin romanttiseen.

Ja jouluna Pentikillä on vielä neljä erilaista joulumallistoa, kaiken "normaalirepertuaarin" lisäksi. Ihailen sitä, kuinka kaikesta runsaudesta huolimatta homma pysyy kasassa ja brändi selkeänä ja linjakkaana. Pentikmäisenä

Olin taannoin bloggaritapahtumassa Pentikillä. Agendaa omien ostosten suhteen ei tuolla reissulla ollut (no löytyihän sieltä kuitenkin se ihana pyöreä peili), joten katsoin Arabian outletmyymälää kameran linssin läpi. 

Parhaimmillaan sisustusliike on kuin sisustuslehti, täynnä ideoita ja elämyksiä.

Aloitetaan tällä "huoneella". Tällaisen makkarin voisin kernaasti sisustaa itsellenikin. Ihanan merihenkinen, ja ajopuuseinä kruunaa kokonaisuuden. Tämän luulisi olevan jonkun koti, eikä outletin nurkka :). Taidokasta esillepanoa.Vaaleat sinisen sävyt kiehtovat aina minua, ja muistuttavat merestä. Siksi valitsen monesti vedenvärisiä juttuja. Kuviin valikoitui rottinkituoli, laseja ja bambutarjottimia. Pentikin poronsarvikruunut puolestaan ovat toimineet innoittajana ja inspiraation lähteenä omille peuransarviaskarteluilleni. Olen tehnyt samantyyppisiä juttuja kotiin, kristallein varustettuna.
Pentikin kaapeista tykkään kovasti. Oma astiakaappini on tämän tyylinen, tosin omilla siroilla jaloillaan seisova. Se on uniikki yksilö, kuten kaikki Pentikin kaapit. Metallijakkarat ovat uutta, edullisia ja niitä löytyy useissa herkkuväreissä.
Kuva "lyhtykoukuista, amppelikoukuista" pyyhekoukkuina sai miettimään tämän pienen idean nerokkuutta. Pyyhkeet ovat tarkemmin ajateltuna näin ripustettuna näppärät. Ne ovat paremmin käden ulottuvilla ja käsiä pyyhkiessä roiskeet eivät valu laattaseinää pitkin, kun pyyhkeet ovat reilusti irti seinästä.
Omaan kotiini en lohenpunaista / korallia huoli, mutta on se kaunis ja nyt niin muodikas väri muualla. Kultainen, massiivinen valaisimenjalka on jollain tavalla 80-lukua henkivä ja kovin komea. Pentikin hopeiset pallukkajalat ovat tuttuja, mutta kultaisina minulle ihan uusi juttu.
Hyvää toukokuun tokaa kaikille! Aurinkoa riittää, joten pihahommat kutsuvat. Terassille on muuten ilmaantunut kolme sahattua kelopöllijakkaraa, wau :)!


Kommentit

  1. Kauniita kuvia. Pentikillä on kyllä kivoja tuotteita ja kauniisti somistetut liikkeet. Eniten pidän huonekaluvalikoimasta ja värimaailmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pentikillä on tosiaan kaikkea ihanaa, aina löytyy jotain, joka sopii omaan tyyliin.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts