5/02/2013

Pöllijakkaroita


Täsä me ny ollaan. Sain sahattuja pöllejä terassille nopsempaan, kun ehdin toivoakaan, kiitos ihanan mieheni! Voiko pöllijakkaroita muuten kutsua DIY-projektiksi, vai onkohan se hieman liian fiini nimitys näille. Ohje kuuluu: "tarvitset moottorisahan ja puunrungon".

Mietin nanosekunnin ajan päiden maalaamista. Mutta hei, ei näin kaunista, harmaantunutta puupintaa voi maalata. Virkkaan ja neulon pepunlämmikettä tästä villalangasta, jota löytyy jo valmiiksi kotosalta. Täytyy ostaa lisukkeeksi myös harmaita 7-veljestä-lankoja. Villa on ainut vaihtoehto, koska se on luonnonmatsku ja kestää erilaisia sääoloja homehtumatta jne. 


Näistä kuullaan vielä... :)!


16 kommenttia:

 1. Juuri tänään mietin mistä saisin nuita pöllejä muutaman kappaleen :) Ja hei, tuohan on DIY parhaimmillaan. Yksinkertainen ja kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja vieläpä täysin ilmainen, jos moottorisahan bensaa ei lasketa :). Toivottavasti löydät kaadettavan puun jostain lähistöltä. Vuodessa jo harmaantuvat, kun antaa olla tyystin säiden armoilla.

   Poista
 2. Hienoja! Mulla kans haaveissa pienet pöllit parveekkeelle. Laittaisin renkaat alle niin olispa tytöillä kivat jakkarat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, pölleissä on juuri se kiva puoli, että voi itse päättää kalusteen koon, custom made :)

   Poista
 3. Hurjan kauniit! Ja kiva nähdä pöllit sitten pehmusteitten kanssa : )
  Meidän tukki makaa vielä maassa, mutta josko se viikonlopun risuhommien
  ohessa ehdittäisiin pätkäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä risuhommien oheistuotteena yhden tukin pätkii :), ainakin kun on näin hyvät kelit! Tosi kiva jäädä odottamaan, millaiset teidän pöllijakkaroista tulee. Teet varmasti niistä postauksen :)?

   Poista
 4. No DIYtähän se parhaimmillaan! Itse näen vielä jotain lampaantaljaa noissa istuinpäissä.. siis jos raaskis ostaa vaikka ikeasta pari niitä halpoja ja leikellä ja naulata kiinni :)

  Tosi kauniita ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Oi, lampaantaljat olis tosi hienoja. Olen ajatellut hankkia "onnellisen lampaan taljoja", siis kotimaisia, kun jossain tulee kauniita vastaan. Mutta niitä ei tosiaan parane leikellä, täytyy heittää kokonaisena pöllin päälle :).

   Poista
 5. Tottahan toki, pöllit ovat DIY-projekti, vielä aika iso sellainen. Pöllit sopii mainiosti sisustukseen sivu- tai sohvapöydäksi, tai tasoksi. Ja kun kyllästyttää, niin polttopuuksi vaan. Kierrätystä parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 6. Kauniita ovat! Ihana idea oli myös aiemmin esittelemäsi tarjotinpöytä. Olisipas kiva tehdä näitä itsellekin. Tuleekohan kaikista puulajeista yhtä kauniita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Kyllä uskoisin, että kaikista tulee kauniin harmaita ajan myötä. Kun puu kuivuu, kuori lähtee pois, ja sen jälkeen harmaantuminen on varmasti samankaltaista, kun vaan sään armoilla pitää. Eli sateen, auringon ja lumen armoilla vuoden-pari.

   Poista
 7. Voi kun tyylikkäitä tyyppejä! Näistä tuli entistä vakaampi himo saada myös omat pöllijakkarat. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua