5/28/2013

LepyttelyäKylmä hiki nousi otsalle, kun huomasin, kuka puuttuu edellisestä postauksesta. Toivottavasti hän ei loukkaantunut kovin pahoin, tai muuten meidän pihahommat saattavat ottaa takapakkia. Lepytellään nyt samantien omalla postauksella Puutarhatonttua. Hän on ainut asia, joka lähti mukaamme edellisestä puutarhasta, kun muutimme sydäntalvella. Tontun kanssa on tässä vuosien varrella tultu sinuiksi, ja hyvin on haltijanhommansa hoitanut. 

Lakin kärki kopsahti aikoja sitten rikki, mutta sain sen liimattua kasaan. Samalla tonttu sai sinisen silkkinauhan puuttuvan sirun kohdalle.


Onko teillä puutarhatonttuja tahi pihan haltijoita? Mitä mieltä olette niiden tarpeellisuudesta?

Minä olen sitä mieltä, että puutarhatontut ovat ihan oleellinen osa kodin ulkoilmaelämää :).
 Näin viisaan katseen huomaan annan mielelläni pienen tilukseni. Hän jakaa runkoverenpisaran siimeksestä viisaita pihanhoidollisia neuvojaan.


4 kommenttia:

 1. onpas se lempeän näköinen ukkeli :)
  mulla on 2 lahjaksi saatua tonttupoikaa mukana matkassa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania pihakuvia♥ Kotona meillä ei oo pihatonttua, mutta mökiltä löytyy yksi. Joka vuosi istutuan hänet aina siihen samaan paikkaan rappujen juureen... Just muuten miehen kanssa puutarhassa touhutessa puhuttiin, että kotiinkin vois jotain pari patsasta hankkia. Ehkä ei tonttuja, mutta jotain, jotain..?

  Iloa pihatouhuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Teija! Mä haluaisin portin pieleen moottorisahalla veistetyn Juri-toteemipaalun ;).

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua