Hyvä ja halpa reelinkitanko!


Halavalla ei saa hyvää. Mutta jos saa, se tieto pitää jakaa kanssasisustajien kesken. Bilteman kuvasto pyöri taannoin ruokapöydällä niin pitkään, että minäkin ryhdyin sitä selaamaan. Osui silmiin tämä järeä reelinkitanko, ja nappasin sen Biltsusta mukaan seuraavana päivänä ohikulkumatkalla. 

Hyvin skeptisenä asensin imukuppikiinnitteisen tangon kylpyhuoneen valkoiselle laattaseinälle. Mietin, jos pysyy seinässä kuukauden, teen postauksen. Pysyihän se jo yli kaksi kuukautta, ja pysyy edelleen kuin tauti. Siinä on ollut koko ajan pyyhe painona, eli toimii, ja on vielä kauniskin. Elikkäs, Bilteman seitsemän euron reelinkitanko on super!

Kommentit

 1. Kiitos vinkistä, kuulostaa hyvältä! Etenkin kun ei tarvitse porata kaakeliseinään reikiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on fiksaatio, että ei yhtään reikää kaakeliseiniin :). Tähän mennessä ne on onnistuttu välttämään erilaisilla ratkaisuilla. Vessassa pyyhkeet ovat bambutikkailla, toisessa vessassa peili roikkuu katosta rautalankojen varassa. Sitten on imukuppikiinnitteisiä koukkuja, ja nyt tämä reelinkitanko. Paksulla kaksipuoleisella teipillä on myös kiinnitetty yhtä sun toista.

   Poista
 2. Biltema on kyllä mainio kauppa! Sieltä löytää aina jotakin vaikka ei tarvitsisikaan mitään. Tanko on kyllä niin hieno, että täytyy hakea sellainen myös meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, kiva että postauksesta oli apua! Biltema on kyllä yllättävä mesta...

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts