5/22/2013

Australialaiset pelastajat saapuivat Englannista

Taas on tilattu laukkuja maailmalta. Tällä kertaa tilasin australialaismerkki Seafollyn laukut (Seafolly Boat House Tote Bag). Nuo suurensuuret pelastavat enkelit saapuivat viime viikolla - vihdoin. Olinhan odottanut niitä jo pitkään, kun May 1st ilmeisesti viivästytti laukkujen matkaa Suomeen. Tilasin laukut Surfdomesta, eli ne tulivat Englannista. Ilmeisesti homma sakkasi Tanskassa, ja siellä olivat jumittaneet tovin.

Surfdome on meidän perheen lempparikauppa, mitä vaatteisiin tulee. Tai, no jos mieheltä kysytään, niin Varusteleka taitaa olla jaetulla ykkössijalla.
Seafollyn mallistossa on tarjolla muutamaa erilaista shopper bagia. Kaikki miellyttävät merellistä silmääni kovasti. Päädyin näihin laivastonsinisiin, joissa on linjakas köysiprintti. 
Kahden pienen lapsen kanssa reissaaminen on tosi kivaa, mutta vähimmilläänkin tavaraa tarvitaan mukaan aikamoinen määrä. Vihaan pakkaamista, se on minulle ihan kauhusuorite. Ajattelin, että tuota tuskaa helpottaisivat suuret laukut, joihin voi vaan heittää tavaraa. Laukut pääsivät testiin heti saavuttuan, lähdin nimittäin seuraavana päivänä reissuun. Käsi sydämellä voin sanoa, että näihin menee aika monta muovikassillista tavaraa. Tarkalleen ottaen 5. Ihanaa!
Eikä sekään haittaa, että kassit ovat kauniit. Ovathan ne kyläpaikassa/hotellissa/missä milloinkin esillä koko ajan.
Huomasin, että googlen sadan rekisteröityneen lukijan raja on nyt tätä kirjoittaessani yhden lukijan päässä :)! Kiitos kollektiivisesti teille lukijani. Ette tiedäkään, kuinka iloiseksi bloggariksi minut teette.

Lukijoita käy blogissani kuukausittain melkoinen määrä, ja tulette niin montaa eri kautta. Olen tosi iloinen ja mykistynytkin, aina kun pistäydyn katsomassa analyticsistä kävijämääriä.


 - Kiitos! -  


Teen tätä blogia omaa luovuuttani toteuttaakseni ja teitä lukijoita varten. Seuraavassa arvonnassa olen pyrkinyt ottamaan teidät erityisen hyvin huomioon. Siihen päästään sitten, kun tämä upea Lundian Soihtu -valaisin on arvottu. Aikaa on sunnuntaihin. Osallistumaan klik.4 kommenttia:

 1. Hei eikä miten ihanat!! (Ihan oikeen arvasit sillon mun raitapostauksessa, että tykkäisin!) Mun lexingtonin lipilapit ja tämmönen kassi vaikka rannalle.. I♥navy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan :)! Merihenkisyys ja laivastonsininen on kyllä täydellinen yhdistelmä, aina vaan!

   Poista
 2. Kivan merihenkiset kassit, ja varmasti myös käytännölliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä ovat olleet käytössä nyt lähes päivittäin, ja tykkään :)!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua