Arvontamuistutus ja lapsellinen tuunausidea

Viikonlopun startiksi ajattelin muistutella meneillään olevasta arvonnastani, jossa voi kuin voikin voittaa itselleen Lundian Soihtu Table -pöytävalaisimen (designed by Jukka Korpihete). Keräsin kollaaseihin pöytäsoihtuja ja muuta mukavaa, kaikki kuvat on poimittu Lundian facebook-sivulta. 

Tässä vaiheessa on kiitoksen paikka arvontaan jo osallistuneille. Kiitos kertakaikkisen ihanista kommenteista ja tarinoista, joita olette kirjoittaneet osallistumisviestienne lisukkeiksi. 

Arvontaan pääsee osallistumaan tästä, kliks!Kauniiksi lopuksi olisi  sympaattisin koskaan näkemäni Lundian tuunausidea. Lundia-hyllystä saa pienellä vaivalla lasten leikkeihin iloisen kiskan / myyntitiskin / sekatavarakaupan / just name it.
Hieno!

Kommentit

 1. Mahtava idea, kieltämättä! Tuon voisi kopioida, ellei oma hyllyni olisi pullollaan kirjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, meillä myös kaikki vanhat Lundiat tehokäytössä. Mutta jospa ostaisi käytettynä jostain. Vielä kun maalaisi iloisen väriseksi, niin avot!

   Poista
 2. Sää oot niin ihanan aktivoitunut täällä blogimaailmassa. Ihaillen vain seurailen, miten ehdit bloggailemaan näin paljon ja asiapitoisia juttuja. Itsellä kun on mennyt vain skeidan jauhamiseen...Mitään en kerkeä..kääk. Ihana kuitenkin tämä sun blogi ja lukijakuntaa on jo huimasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Pää on ideoita pullollaan, ja niitä sitten toteuttelen omaan tahtiin. Välillä kai sitten jotain järkevääkin, välillä ei :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts