The Naked Truth is Here...


Blogeissa tällä hetkellä kiertävä pop-aihe on kuvata kotia sellaisenaan, sotkuineen päivineen. Eli tarkoituksena on antaa hieman vastaiskua sliipatuille sisustuskuville, joita me sisustusbloggarit yleensä kodeissamme otamme. 

Erään ystäväni kanssa olemme paljon puhuneet tästä haasteesta ja muiden blogien postauksista, kuinka hauskoja ja rohkeita ne ovat. Itse juttelin ystävälleni, etten kyllä uskalla lähteä mukaan.... Aloin hieman tarkemmin ajattelemaan että miksen??? Tottakai täytyy uskaltaa. Tässä tulee.

Aloitetaan sohvista. Irtopäälliset likaiset, pitäisi pestä. Tyynyt toki miten sattuu ja leluja löytyy uumenista tottakai. Ihan peruskauraa.

Suosikki sohvakuvani on ehdottomasti tuo keskimmäinen. Sisustajakoira Helmillä on kaamea karvanlähtö. Se ei saa oleilla sohvilla, mutta aina välillä lipsahtaa. Kun lähdemme pois kotoa, tuoli sohvan päällä estää Helmiä ottamasta päivänokosia sohvalla. Monasti tuoleja ei muista ottaa pois, kun palaa kotiin...

Äidin ja tyttären saumatonta yhteistyötä sohvien tienoolla, collegetakki, crocs ja myyrän kuva. 

Alla kollaasissa, sisustuskirjapinon tienoolle on joku koonnut asetelman myös omista tärkeistä tavaroistaan.

Juhlakengät on parkkeerattu hirsikulmaan.


Kun kerää kaikki legot pois lattialta, nyrkkisääntö on, että aina jää silti noin 20 kpl erinäisiin paikkoihin.

Työpöydän kulmalle rennosti heitetty sisustuskirja ja puklurätti.

Alla laajempaa kuvakulmaa työpöydästä. Reunalla kännykkä ja vauvan neuvolakortti, josta laitettu juuri facebookin kautta miehen siskolle vauvamme strategiset mitat.

Sisustajakoira Helmi on tosiaan erittäin sulkasatoinen tällä hetkellä, joten hän on tämän Naked Truth -teeman ruumiillistuma kodissamme.

Tämähän on jo likimain taidetta. Etualalla tytön kaulakoru, taustalla tosiaan ne juhlakengät, ja asetelman viimeistelee taka-alalla pinkki rannekoru.
Tässä kuvassa perheen emäntä näyttää parastaan. Vihaan itsessäni sitä piirrettä, että tuppaan heittämään kaikenlaista tekstiiliä portaikon kaiteelle. Mutta liian monasti (lue aina) siinä jotain on... Tällä kertaa vauvan karhuhaalari, äitiyspakkauksen sukkaa ja tumppua, ja päällimmäisenä tietenkin perheemme El Clásico: puklurätti.

Onneksi taustalla oleva puksipuu on muovia. Jos se olisi elävä, kärsisi se varmasti suuresti, kun joutuisi aina tällaista näkymää tuijottamaan.
Pikkuhyllykön alin hylly on varattu lastenkirjoille. Koska kirjastonhoitaja on 2,5 vuotias, hylly näyttää aina suloisesti tältä.


Eteisen kenkäkavalkadi, voila.

Kollaasissa uikkareita ja pyyhkeitä, joiden sävyt eivät mätsää seinän värin kanssa, vaan elämän kanssa.

Pesty maapähkinävoipurkki odottaa pääsyä tiskipöydältä verstaalle nippeleiden ja nappeleiden säilyttimeksi.

Khh:ssa kaapin kyljessä on mainosversio hymynaamasta, joka ei sisustuksellisesti sovi oikein mihinkään (klassikkohymynaama sopisi), mutta vauva tykkää ja se on pääasia :). Tämä keittiön iso senkki on niin nätti, paitsi että sen päällinen on mahdoton pitää puhtaana. Se on niin sopivasti kulkuväylällä, että päälle tulee laskettua aina jotain käsistään. Runokirja, rullamitta, hiuspompuloita, muovipussillinen kolikoita (?), silmälasit, valokuvia, tutti, lämpömittari ja itkuhälytin... :)
Fasettihiottu laatta on aina tosi ihana juu. Mutta nuo puhtaat kattilat... Miksi ne on niin vaikea laittaa kaappiin, vaan niitä on kuivatettava tuossa tiskipöydän kulmalla parikin päivää?

Tämä huikea näkymä avautuu kodinhoitohuoneessa. Täällä vaihdetaan vaippaa, ladataan itkuhälyttimiä, meikataan, otetaan vesipullosta huikkaa, ja desinfioidaan laivareissulla vaurioitunutta pikkutytön varvasta.Turnee päättyy talon emännän pääkallosukkiin ja säärystimiin, sekä mihinkäs muuhun kuin puklurättiin. Näkymä on kodinhoitohuoneen nurkasta, ja tuon oven takana on pyykkikorit.
Niin lähellä, mutta niin kaukana.  Kommentit

 1. Ihanan kotoista:) Näitä puklurättejä löytyy meiltäkin mytyssä joka huoneesta, mutta silti ne ovat aina väärässä paikassa väärään aikaan. Tai toinen vaihtoehto on se, että huomaa ulkotakkia riisuessaan, että rätti onkin jo kätevästi valmiina olkapäällä:D Hauska tuo kuva/tarina tuolista sohvalla.

  VastaaPoista
 2. Voi että, oli niin kotoinen postaus! Tämmöstähän se elämä, täälläkin. Joka muuta väittää, niin valehtelee.... ;) No okei, sinkut on varmaan siistejä :))

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  vastavierailulle heti tulin :) Kiva blogi täälläkin. Kotoinen postaus tosissan <3 meilläkin tuttavat ihmetelleet, että miten kahden koiran kodissa voi olla aina näin siistiä. Näkisivätpä totuuden? :D taidankin itse toteuttaa myös tän postauksen myöhemmin :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts