Terassitunnelmia ja tunnustus

Maailman helpoin, kesäinen tarjotinpöytä syntyy pölkystä ja siihen sopivasta suuresta tarjottimesta. Tällä meidän neliön mallisella, 50x50 cm tarjottimella on mukava kantaa ruuat sisältä terassille, siihen mahtuu paljon tavaraa. Sitten vaan isketään tarjotin pöllin päälle ja ruvetaan syömään. Muulloin pölkky menee pöytänä, rahina ja jakkarana. Tarjottimen tilasin aikanaan Sakarilta.

Suunnittelen tuovani lisää pölkkyjä terassille. Harmaantuneita pölkkyjä löytyy tontiltamme paljon, joten miksi olla käyttämättä luonnon ilmaisia kalusteita... 

Esimerkiksi kolme-neljä vierekkäin olisi jo mukava penkki. Jokaiseen voisi virkata oman pehmustetun päällisen, ja ne toimisivat myös irrallisina jakkaroina ja pikkupöytinä. Toinen vaihtoehto olisi maalata paksuin maalikerroksin päälliset, mutta vähän karsastan luonnonmateriaalin maalaamista, ja olisiko maalipinta todella säänkestävä ympäri vuoden. Epäilen. 

Meillä  on meneillään täällä mäntyjen kasvatusprojekti. Kun katselin koneelta tätä mäntyvauvasta ottamaani kuvaa, paljastui muuan seikka. Kas, valkoista kiharaa karvaahan siellä silmujen keskellä on männyntainta lämmittämässä.

Rakkaalla alaskanmalamuutillamme Jurilla on arktisen koiran pohjavilla, ja sitähän siis riittää, oli karvanlähtöaika tai ei. Hanki malamuutti, ja et enää koskaan elä ilman valkeita karvoja ekosysteemissäsi :). 


Sitten siihen tunnustukseen. Sain ihanasta, merihenkisestä Saaressa ja Kaupungissa -blogista tunnustuksen. Kaunis kiitos! 

Tähän tunnustukseen liittyviin kysymyksiin olen viikko takaperin vastaillut tässä postauksessa, joten laitan Tunnustuksen nyt vain sukkelaan eteenpäin. Ihania blogeja onneksi riittää. Tämä lähtee eteenpäin seuraaville blogeille, jotka saavat minut hyvälle mielelle aina, kun jotain uutta ilmaantuu, eli usein:

Olkaa hyvät :)

Tunnustuksen ohjeet
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, jokaantoi haasteen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

Tunnustuksen kysymykset:
Viisi asiaa, joita tarvitset päivittäin:
Viisi kirjaa joita suosittelet muille:
Viisi materialistista joululahjatoivetta:
Viisi paikkaa, joissa haluaisin käydä:
Viisi adjektiiviä, jotka kuvaavat sinua:
Viisi elämänohjetta, jotka haluaisin jakaa muille:

Kommentit

 1. Hih, samaa rataa on ajatuksemme tässä menneet :) Meiltä kaadettiin pihalta muutama puu (mm. yksi pystyyn kuollut kelottunut mänty) ja niistä ajattelin sahata (=mies sahaa) istumiskorkuisia pöllejä. Mielessäni niissä näin jo villaa ja taljaa pehmukkeena... Tarjotinpöytä on loistava idea!

  Kutsuva terassi teillä, ja noita tuoleja oon ihaillut myöskin kauan :)

  VastaaPoista
 2. Mies sahaa täälläkin juu :)! Täytyy vaan hieman malttaa odotella, koska nyt on juuri pihavajan rakennushomma menossa, enkä kehtaa häiritä omilla hömpötyksilläni. Mutta jossain vaiheessa kesää surahtaa moottorisaha käyntiin. Tosiaan jos villasta virkkaisi, niin olisi pyllyyn lämmin. Ja taljat, ah, en ole vielä yhtään hankkinut, mutta haaveillut kylläkin.

  Olen pistänyt merkille, että noiden tuolien hinta nousee jatkuvasti :(. Itse ostin vielä aika halvalla nuo.

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä idea tuo tarjotinpöytä! Varmasti kätevä käytännössä.

  Kiitos paljon tunnustuksesta, ihana yllätys <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä :)! On kätevä ja sopii rouheana elementtinä tänne hirsitalomeininkiin.

   Poista
 4. Kaunis terassi teillä ja tuolit on just sellaiset,
  joita mun mies on pitkään miettinyt hankkivansa : )

  Lämmin kiitos tunnustuksesta, se ilahdutti kovasti : )

  VastaaPoista
 5. Hei! Teillä on niin hyvän värinen hirsitalo, että pitää kysyä millä maalasitta talon? Itselläkin hirsitalo ja sopiva väri ollut vielä hakusessa. T. Kaarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia kovasti Kaarina kommentistasi.

   Uulan Roslagin mahongilla on talo maalattu. Tässä postauksessa on tarkemmat tiedot:
   http://tarja-snowland.blogspot.fi/2011/08/kontio-hirsitalomme.html

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts